xrunnerx 1 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan gde nabaviti onu traku za ausput sto motaju na bobbere recimo. crne boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da mislis na azbestno platno...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pa to ne znam ni kako se zove ali znam na sta mislim... heheh evo slike i jos jedne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Koja boja te interesuje siva ili crna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Crna druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ti pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ti pp. I meni!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da mi se svidja, svidja mi se, ali da je mnogo i to je... :-\ :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To ti je obichna azbestna traka. Poshali pp chlanu salle_ on je to kupovao proshle godine. Mislim da nije neshto skupo. A shto se tiche boje, mozzesh je ili ofarbati uljanom bojom ili ako occesh neki rat look umazzesh u neko ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...