Kalina 50 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Narucila sam iz Louis-a windstopper Rukka, ispostavilo se da mi je uzasno veliki, to je ustvari M velicina, za nekog mrsavijeg do 180 visine. Windstopper je toliko divan i kvalitetan i lep da ja nemam reci i strasno mi je zao sto mi ne odgovara. a manjeg broja nema. Znaci duks ne propusta vetar, odbija vodu, a koza dise. Cena mu je 80 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 2, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan imam ga i ja,stvarno je odlican Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dobra stvar... steta sto nijesi blize Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Kako on funkcionise kao jakna ili moras jaknu preko toga. Za koje je temperature, nisam do sad imao priliku da se upoznam sa tim duksom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako on funkcionise kao jakna ili moras jaknu preko toga. Za koje je temperature, nisam do sad imao priliku da se upoznam sa tim duksom. izgleda kao duks ili letnja jakna, materijal je istripovan, ako si video windstopper kragne za vrat - e pa takav je... ako ti treba protekcija, onda moras jaknu s protektorima preko, a ako samo da se ne smrznes - onda moze i ovo. ja sam ga narucila da nosim ispod letnje moto-jakne uvece recimo i da ga nosim kao obican duks, jer je mnoogo lep. moj muz je visok 180 i tezak oko 76 kg i njemu je duks malkice mali tj za njega bi jedan broj veci bio idealan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me za zenu ona je oko 170. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno, ako vec nisi prodala! Kako da se iskombinujemo, ja sam u Miriijevu. Radim inace do pola 6. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno, ako vec nisi prodala! Kako da se iskombinujemo, ja sam u Miriijevu. Radim inace do pola 6. imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...