Jump to content

Moto Zajednica

Windstopper duks RUKKA

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Narucila sam iz Louis-a windstopper Rukka, ispostavilo se da mi je uzasno veliki, to je ustvari M velicina, za nekog mrsavijeg do 180 visine. Windstopper je toliko divan i kvalitetan i lep da ja nemam reci i strasno mi je zao sto mi ne odgovara. a manjeg broja nema.  Znaci duks ne propusta vetar, odbija vodu, a koza dise. Cena mu je 80 evra

post-2067-12879035695867_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Kako on funkcionise kao jakna ili moras jaknu preko toga. Za koje je temperature, nisam do sad imao priliku da se upoznam sa tim duksom.

Kako on funkcionise kao jakna ili moras jaknu preko toga. Za koje je temperature, nisam do sad imao priliku da se upoznam sa tim duksom.

izgleda kao duks ili letnja jakna, materijal je istripovan, ako si video windstopper kragne za vrat - e pa takav je... ako ti treba protekcija, onda moras jaknu s protektorima preko, a ako samo da se ne smrznes - onda moze i ovo. ja sam ga narucila da nosim ispod letnje moto-jakne uvece recimo i da ga nosim kao obican duks, jer je mnoogo lep.

moj muz je visok 180 i tezak oko 76 kg i njemu je duks malkice mali  :) tj za njega bi jedan broj veci bio idealan

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Kupljeno, ako vec nisi prodala! Kako da se iskombinujemo, ja sam u Miriijevu. Radim inace do pola 6.

Kupljeno, ako vec nisi prodala! Kako da se iskombinujemo, ja sam u Miriijevu. Radim inace do pola 6.

imas PP

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja