Gasho 5 Napisano Novembar 19, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo napravili 100-tinjak kilometara po brdima iznad Sv. Stefana i Pržnog. Temperatura 21 stepen, putevi suvi osim na par mjesta gdje je još rosa opstala. Na kraju ruèak u Sutomoru, dagnje na buzaru i arbuni na ploèi...Sve u svemu, ugodan ðir dok èekamo zimu... [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ucini mi se da sam te vidio danas kod Zaga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Plavi se Jadran talasaaaa, odmara se radnièka klasaaaaa :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti onol'ke mrlje od ulja ispred radnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gasho imas najlepsi motor u SFRJ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan I sire... To je moj dream bike :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan :prayer: Gasho prerano si poèeo s provokacijama!Tek je ovaj tjedan pogoršanje vremena u kontinentalnoj unutrašnjosti!E tak kad tu bude šljiva do jaja i mokro,e onda nas pali tim morskim kadrovima! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ucini mi se da sam te vidio danas kod Zaga... Tamo sam ti stalno, što se ne javi... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti onol'ke mrlje od ulja ispred radnje? Ulje iz friteze za girice i lignje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan :prayer: Gasho prerano si poèeo s provokacijama!Tek je ovaj tjedan pogoršanje vremena u kontinentalnoj unutrašnjosti!E tak kad tu bude šljiva do jaja i mokro' date='e onda nas pali tim morskim kadrovima! :wink:[/quote'] Najebo si u narednom periodu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 20, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti onol'ke mrlje od ulja ispred radnje? Ulje iz friteze za girice i lignje... Ma ja to samo da te ne ureknemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...