hellena 60 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Taman da se podsetite fotografija napravljenih prošle godine, da vidite koliko ste napredovali ili niste. Raspalite, glasanje otvoreno. Dakle, birate fotografiju godine 2008. P.S. Bez komentara: "Dobro si se setila...". :D :D 1. TAKMIČENJE NA TEMU "DETE" by benjamin 2. TAKMIČENJE NA TEMU "AUTOPORTRET" by PICASOO MZ 3. TAKMIČENJE NA TEMU "URBANIZAM" by Evil Zo 4. TAKMIČENJE NA TEMU "EKOLOŠKA KATASTROFA" by Nucleus 5. TAKMIČENJE NA TEMU "LINIJA" by mixa 6. TAKMIČENJE NA TEMU "SUMRAK" by benjamin 7. TAKMIČENJE NA TEMU "BRZINA" by Evil Zo 8. TAKMIČENJE NA TEMU "TRAGOVI" by BusMan 9. TAKMIČENJE NA TEMU "SVET OKO NAS" by hellena 10. TAKMIČENJE NA TEMU "ZABORAVLJENI" by benjamin 11. TAKMIČENJE NA TEMU "ČOKOLADA" by veve Pozdrav drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan "I kad` nam nase uzmete zivote, Grobovi nasi borice se s` vama !" A.Santic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan auuu, gledam i ne verujem i ne mogu da se odlucim kome glas da poklonim, slike su velicanstvene i neobicne, svaka otvara neku svoju dimenziju i raspaljuje mastu otvarajuci vrata nekog drugog sveta .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Glasao sam po svojoj savesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Jun 2, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto gledam onu sliku sa takmicenja na temu brzina. Kako li je ono slikao kad su mu obe ruke na guvernalu? Znam, nije on vozio, ali... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan BW su moje omiljene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam dao svoj glas.... Odlicne su fotografije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1170 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo je teze jer nisu u istoj "klasi", i da bi bilo manje zbunjivanja trebalo je ukinuti samo iz koje grupe su se takmicili i onda ih posmatramo samo kao fotografije. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jun 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za jednu, a hteo sam da dam glas makar za jos 5 fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan No. 4, pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski! Drago mi je da sam dao glas fotografiji sa najvise glasova (#10), potvrda da fotografija nije samo tehnika i dobar aparat, nego koncept i osecaj, iako ne znam cime je sklikano u konkretnom slucaju, sto je i nebitno;) Svaka cast autoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski! Drago mi je da sam dao glas fotografiji sa najvise glasova (#10), potvrda da fotografija nije samo tehnika i dobar aparat, nego koncept i osecaj, iako ne znam cime je sklikano u konkretnom slucaju, sto je i nebitno;) Svaka cast autoru! Prepisujes od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski! Drago mi je da sam dao glas fotografiji sa najvise glasova (#10), potvrda da fotografija nije samo tehnika i dobar aparat, nego koncept i osecaj, iako ne znam cime je sklikano u konkretnom slucaju, sto je i nebitno;) Svaka cast autoru! Prepisujes od mene... Bolje vodi na pivce nego sto samo nesto zanovetash ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija 10. ubedljivo vodi, mladoj nadi srpskog fotografskog zanata Benjaminu se smeši brk. Bravo Benđži.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak glasam za 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Hellena se zaljubila. Svaku temu zapostavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hellena se zaljubila. Svaku temu zapostavi. Ranije je polagala ispite, sada ih proslavlja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hellena se zaljubila. Svaku temu zapostavi. Kako da se zaljubim kad sam u ljubavi već tri godine? Imala sam maturu sinoć, a prošle dve nedelje sam davala maturske ispite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...