Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svim bajkerima od Ivan_NI

Recommended Posts

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer

Pozdrav svim bajkerima!

Moje ime je Ivan, trenutno živim u Niš-u.

Na moju žalost, nemam motor, ne znam da vozim isti jer nikad nisam imao prilike za to :'( Imam "B" kategoriju, ali i za "A" će uskoro doći vreme.

Pored toga, imam veliku želju da naučim da vozim i kupim sebi enduro-touring motor i uzivam u voznji.

Želje su tu da ih ostvarujemo!

Trenutno vozim jedan kineski skuter koji dobro održavam i za uzvrat ga maksimalno vozim i na dužim relacijama(uz pauze) pa koliko izdrži.

Ovde sam da naučim nešto više o motorima, družim se sa vama iskusnima i uz vašu pomoć odaberem svoj prvi motor(samo još da zaradim novac za njega) :-\

Priznajem da ništa ne znam ali naučiću! ;D

Želim svima puno predjenih kilometara i lepih trenutaka sa svojim ljubimcima! :)

Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 84 postova

Hvala svima na dobrodošlici, znam da sam na dobrom mestu! ;D Pa bajkeri su dobri ljudi! ;)

Komšija, ja sam na Durlanu, izmedju Impex-a i teniskih terena. Ti?

• U prolazu, 84 postova

Zdravo Nislija :)

Nisam Nišlija, iz Bujanovca sam a trenutno živim u Niš-u gde radim i studiram. ;D

Hvala na dobrodošlici! ;)

• U prolazu, 84 postova

Da iskoristim priliku da ažuriram moje predstavljanje na forumu jer od danas vozim Yamahu TDR 125! ;D ;D

Iskreno, nisam ni pretpostavljao da ću tako brzo da zameni skuter ali eto, srećnim okolnostima, desilo se!

Pošto sam ja najviše ishvalio dotični motor, šta ću, na kraju sam morao i da ga kupim! (morao = ŽELEO) Oglas: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39493.msg589014#msg589014

Naravoučenije: Nikada ne hvalite tuđi motor ma koliko je dobar i bez obzira koliko vam se dopao jer će te ga kupiti!  :D

Zaista sam zadovoljan motorom, nemam nikakvih zamerki, za mene i trenutne potrebe, a i moje iskustvo motor je extra!!!

Još mi je draže što sam stekao novo prijateljstvo sa članom foruma "bopk"(bivši vlasnik) a kad dodje na red i veći motor biće prilike za druženje na dužim putovanjima. Jedva čekam!

I dalje stojim iza toga da vredi platiti i više za motor, ali uzeti od vlasnika koji ga je održavao i koji će vam iskreno reći do najsitnijih detalja šta je radjeno i šta treba odraditi.

Da se ja slatko navozim u lokalu i steknem iskustvo, zaradim neke parice(prvo otplatim ovaj) i doći će na red i nešto veće a biće mi posebno drago ukoliko ovaj uzme neki sadašnji/budući član foruma jer nameravam da nastavim da održavam ovaj motor u extra stanju, kao što je i do sada bio. ;)

Sve najbolje i puno prijatnih kilometara želim! ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja