Phobos 36 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ti si vec neko vreme clan foruma zar ne? Zakasnelo predstavljanje? Reklama ?! Welcome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Vec dva meseca sam clan foruma... nikad nije kasno za predstavljanje. Reklama? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 77 Napisano Jun 5, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan nikad nije kasno...pozzz dr. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene doktorka. Nego,kopka me, koja je tvoja specijalnost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1571 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stomatolog...Ako imas neki problem,napravis lepu voznjicu po nasem brdovitom kraju,ako to volis...i sredis zube.I lepo i korisno. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan E i pozdrav za Miinju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došla, drugarice! Lijepo je vidjeti da se broj "ženskog svijeta" ovdje povećava, a naročito kada se dijeli ista ljubav i strast sa ovom našom stranom. Uživaj! I da što prije nabaviš neko sokoćalo za sebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica i od mene Jeste DODO, provozas se i sredis zubice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica i od mene Jeste DODO, provozas se i sredis zubice ;D ;D ;D Jeste,pa posle da mi budu izvadjeni svi sveze plombirani zubi. Ne vredi koleginice,tvoja koleginica a moja supruga ima tapiju na moje zube !! Puno pozdrava koleginice i nadam se da cemo se upoznati! Ovde,na forumu moze da se napravi zubarski lobi,mogli bi da imamo i svoju rubriku ;D !!i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan I meni je drago sto ima toliko pametnih ljudi iz sveta stomatologije...naravno da vole motore. A i ja se nadam da cu uskoro voziti nesto svoje,realno ove godine ne,ali radi se na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiral 1 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Požega - Raška Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan dr dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorans 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...