Cope 215 Napisano Novembar 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno mi je samo desna ruka u funkciji, pa æui biti krarak... Na izlasku iz Majdanpeka, proklizao sam u krivini punoj lišæa i vlage sa nekih 80-90 na sat. Par trenutaka pošto sam shvato da mi motor dobija èudnu putanju, poèeo sam da se prevræem i tumbam zajedno za njim nekih 20-30m. prvo na ruke, pa na glavu, pa kolut na ledja, pa opet, i na kraju suljanje u jendek pored puta. Pukao retrovizor i iskrivio se volan, a motor mi je izguljen sa svih strana. Slomio sam levu ruku malo me boli desni palac na ruci, i to je to... kucao bi još ihaaa ali mi teško ide sa jednom rukom, a i idem malo da odmorim... ps. Boliiii!!!!! :nosila: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsibul 2 Napisano Novembar 18, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. Oporavi se sto pre. Proci ce to,a imas taman zimu da sredis motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 18, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se sokole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 19, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prelom .. Prwa pomoc uwek na bajku !! \:D/ Telefon nije imao srece Fotke bajka bice ubachene naknadno .. mada nema shta ni da se widi :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Auch, mene boli ruka vec od gledanja :shock: . Brz oporavak :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da oformimo mi klub "18.novembar", a? Cope, brz oporavak i tebi i motoru i... welcome to the club! E da....ko u subotu nije pao - p..... najveca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 19, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem, zar i ti?? :shock: Ovaj 18.11 je najcrnji dan bjb ekipe... Sta je ovo ljudi? Sto brzi oporavak ti zelim Cope, mora da gadno boli. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Cope, želim ti brz oporavak. Slika preloma me je podsetila na moj lom ruke, potpuno identièno. Da boli, boli. Koske zarastaju brzo, mlad si ti deèko. P.S. Uvek postoji šansa da na toj slomljenoj ruci u buduænosti oseæaš i promene vremena, što može da posluži za planiranje vožnji. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan @Najzli... Aj` barem i neka korist od loma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Juce je stvarno bio tezak dan, maltene da covek pozeli da padne sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 19, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da se bacate na asfalt jer vam nedostajem u Beogradu Dobro de, ajd ubediste me, vracam se sutra... PS Cope majstore bice sve to OK, be good Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 19, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan cope, brate, da se sto pre oporavis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Malo je falilo da se sretnemo u Urgentnom. Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan To je cope sto te mnogo hvale, urekli te... Zarasce rane i lomovi, popravice se tormo.. Bitno da je glava na ramenima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Novembar 19, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cope, sto pre da ozdravis Nadam se da neces izgubiti 'osecaj' u ruci koji imas za fotografije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od juce nisam na forumu... i imam sta da vidim Drz se Cope! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo u razmaku od par sati u urgentnom bili Cope, Brka, Jelena i ja. Mozda je pravi odgovor na pitanje gde izlaze forumasi - u urgentni :mrgreen: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo u razmaku od par sati u urgentnom bili Cope' date=' Brka, Jelena i ja.Mozda je pravi odgovor na pitanje gde izlaze forumasi - u urgentni :mrgreen: :mrgreen:[/quote'] Djuro kralje, uvek mi se svidjao tvoj smisao za humor... :fcab: :fcab: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo u razmaku od par sati u urgentnom bili Cope' date=' Brka, Jelena i ja.Mozda je pravi odgovor na pitanje gde izlaze forumasi - u urgentni :mrgreen: :mrgreen:[/quote'] Djuro kralje, uvek mi se svidjao tvoj smisao za humor... :fcab: :fcab: :fcab: Hm hm hm, 18 novebar, da zapamtim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja bio baba sera sinoc u urgentnom, ( samo sam Djuru propustio), moram da priznam da sam odusevljen, a verovatno niko o tome nije razmisljao, kako je Cope uspeo, sa samo 1 rukom i drugom slomljenom) da vozi i po putu i po gradu preko 150km.... Bez obzira na njegova objasnjenja, moram priznati da sam ostao zadivljen vozackim umecem ... PS kad budes prodavao Dominatora sledece godine , evo sad sam ti se ucepio zbog cene :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja bio baba sera sinoc u urgentnom' date=' ( samo sam Djuru propustio), moram da priznam da sam odusevljen, a verovatno niko o tome nije razmisljao, kako je Cope uspeo, sa samo 1 rukom idrugom slomljenom) da vozi i po putu i po gradu preko 150km.... Bez obzira na njegova objasnjenja, moram priznati da sam ostao zadivljen vozackim umecem ... PS kad budes prodavao Dominatora sledece godine , evo sad sam ti se ucepio zbog cene :)[/quote'] Pitala ona sisata dugokosa crnka iz rendgen sale za tvoj mobilni, a ja ko za inat zaboravio telefon u kolima :baeh: :baeh: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Au mamu ti.... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja bio baba sera sinoc u urgentnom' date=' ( samo sam Djuru propustio), moram da priznam da sam odusevljen, a verovatno niko o tome nije razmisljao, kako je Cope uspeo, sa samo 1 rukom idrugom slomljenom) da vozi i po putu i po gradu preko 150km.... Bez obzira na njegova objasnjenja, moram priznati da sam ostao zadivljen vozackim umecem ... PS kad budes prodavao Dominatora sledece godine , evo sad sam ti se ucepio zbog cene :)[/quote'] Pa napisah ja danas negde: U rukama Mandusica Vuka svaka puska bice uboita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, sad sam jos iskusniji, s obzirom da znam poprilicno dobro kako Cope vozi, vozeci se i iza njega na sedlu ili vozeci drugi bajk, a imajuci u vidu sve padove, i svoje i tudje, mislim da sam sada mnogo blizi istini: - Padaju iskusni isto kao i neiskusni. Prvi uglavno zbog svoje sopstvene gluposti a drugi zbog neiskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...