mixa 1034 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugovi, potpuno sam zaboravio. Danas, pardon za sat vremena pocinju prvi treninzi ovogodisnjeg veselja. Svake godine, dvije sedmice su uprte oci na ovo ostrvo. Tamo gdje se ulicama leti. Tamo gdje su zagarantovani i trijumf i tragedija. Tamo gdje se preko 100 godina uziva u eksploziji adrenalina. Godine prolaze, rekordi padaju, legende se radjaju i uvjek hiljade i hiljade obozavalaca dodje da se pokloni vitezovima na dva tocka koji jurisaju kroz ovaj hram brzine. Evo i rasporeda: Spremite se ludilo pocinje, treninzi samo sto nisu krneuli. Evo jedan mali video: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima prenos negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima prenos negde? Ja da znam, nema. Bar za ove treninge, a ne znam da li ce se neko smilovati za trke koje su sljedece sedmice. Ima ITV, ali to je mislim samo za ove napredne Evropljane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bilo na eurosportu nadam se da ce i ove :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema prenosa ako neko nesto sazna neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije vozio "ostrvo" tj nije vozio motor, tako nkako glasi slogan za ove trke. Ove godine cak i Doktor najavio da ce voziti, sad na stopericu ili kao promocija sponzora, neznam? ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Maj 31, 2009 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme skupljam informacije (i sredstva) da se pocastim odlaskom na "ostrvo".Ne kao takmicar,vec kao odusevljeni posmatrac.Nisam sebi dao nikakave rokove,jednostavno bi sebi to da priredim u zivotu.I Nordkapp naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan O toj ideji sam i ja razmisljao, ali znaj jako je komplikovano otici tamo, posebno u vreme trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 31, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije vozio "ostrvo" tj nije vozio motor, tako nkako glasi slogan za ove trke. Ove godine cak i Doktor najavio da ce voziti, sad na stopericu ili kao promocija sponzora, neznam? ;-) Doktor ce tamo otici cisto promotivno, valja malo EPP-a za Dainese i AGV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Maj 31, 2009 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @ 3OPAH Znam sve druze.Dobra kilometraza,dva puta brod,viza itd.Spreman sam na sve.Borba do pobede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Mislim da u poslednjem ili predposlednjem MotoPulsu ima poduzi clanak o putovanju trojice momaka iz CRO na "Ostrvo" .. Interesantno i zanimljivo i izazovno .... LJuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao poslednje 4 sezone po nekoliko puta i odusevljen sam, tamo jednostavno mora da se ode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao poslednje 4 sezone po nekoliko puta i odusevljen sam, tamo jednostavno mora da se ode. Agreed ... Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se koliko bi okvirno bila cena nekog takvog putovanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 2, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Malo rezultata sa treninga: Dainese Superbike TT 1 John McGuinness (HM Plant Honda) - 128.067mph 2 Adrian Archibald (AMA Suzuki) - 126.743mph 3 Conor Cummins (McAdoo Kawasaki Racing) - 122.167mph 4 Guy Martin (Hydrex Honda) - 125.431mph 5 Gary Johnson (Robinson Concrete Honda) - 125.187mph 6 Ryan Farquhar (Team Alfs Kawasaki) - 124.440mph Relentless Supersport TT 1 Ian Hutchinson (600 Padgetts Honda) - 122.631mph 2 Ryan Farquhar (600 KMR Kawasaki) - 122.433mph 3 Michael Dunlop (600 Street Sweep/Marlow Yamaha) - 122.158mph 4 Steve Plater (HM Plant Honda) - 121.419mph 5 Mats Nilsson (600 Blackhorse Yamaha) - 121.057mph 6 Olie Linsdell (600 Flitwick Yamaha) - 120.141mph Royal London 360? Superstock TT 1 John McGuinness (Padgetts Honda) - 124.684mph 2 Ian Hutchinson (Padgetts Honda) - 124.224mph 3 Bruce Anstey (Relentless by TAS Suzuki) - 123.529mph 4 Keith Amor (Wilson Craig Honda) - 123.460mph 5 Cameron Donald (Relentless by TAS Suzuki) - 122.905mph 6 Guy Martin (Hydrex Honda) - 122.823mph Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 2, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se koliko bi okvirno bila cena nekog takvog putovanja? Oko 1500 evropskih bi te zakrpilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Jun 8, 2009 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Citam jutros u novinama clanak vezan za TT.Da mnogo ne davim,prijatno me iznenadi pasus u kojem se govori o tome da se u pauzi izmedju proba,prave krugovi kojima mogu da prisustvuju svi.Uz svo to ludilo okolo,sve se odvija na najcivilizovaniji moguci nacin,uz striktno postovanje vazecih saobr. propisa. Pozdravljeni od strane lokalnog stanovnostva,motociklisti iz celog sveta u nepreglednoj koloni obilaze citavu stazu,bez tockiranja,pucanja,"burn out-a" itd.,a bez policijske pratnje.Vredi se zamisliti. Vec "vidim" komentare.Nisam ja nikakav svetac,postoji vreme i mesto za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citam jutros u novinama clanak vezan za TT.Da mnogo ne davim,prijatno me iznenadi pasus u kojem se govori o tome da se u pauzi izmedju proba,prave krugovi kojima mogu da prisustvuju svi.Uz svo to ludilo okolo,sve se odvija na najcivilizovaniji moguci nacin,uz striktno postovanje vazecih saobr. propisa. Pozdravljeni od strane lokalnog stanovnostva,motociklisti iz celog sveta u nepreglednoj koloni obilaze citavu stazu,bez tockiranja,pucanja,"burn out-a" itd.,a bez policijske pratnje.Vredi se zamisliti. Vec "vidim" komentare.Nisam ja nikakav svetac,postoji vreme i mesto za sve. Kutura motorista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan evo linka pa probajte da vidite dal radi trke su danas,sutra i prekosutra od 22 do 23 h http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=∂=sports&discipline=motorsports Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 9, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rideru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Provericu to je sigurno.Hvala na linku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ma nema na cemu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo linka pa probajte da vidite dal radi trke su danas,sutra i prekosutra od 22 do 23 h http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=∂=sports&discipline=motorsports Ej ovo je prava stvar, super je, hvala za link, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Meni link nije radio,da li je neko gledao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Meni link nije radio,da li je neko gledao? ja sam juce gledao.pa u fazonu on one preko 500 kbs i vece nece da otvori.sad ne znam koji si ti otvarao?bila su 3 .dva po 385 kbs i jedan od 1400 mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...