Jump to content

Moto Zajednica

POLIRANJE (tema za majstore farbache ili lakirere)

Recommended Posts

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

posto mi je nesto palo na pamet interesuje me da li neko od vas majstora moze da ispricanu povrsinu sa bazom , nekom vrstom paste moze da izvuce sjaj mislim da izgleda kao lakirano .....................................ja mislim da moze posto sam ove nedelje  polirao farove na jednom pasatu B6  (ali nisam stigao  da uslikam pre i posle poliranja) i bio je jedan deo na braniku na kome je odpao lak znaci samo baza se videla i probao sam sa ovom specijalnom pastom ali ne za plastiku i povratio se sjaj 100%, ako stignem u ponedeljak ili utorak ubaci cu u ovoj temi  video snimak postupka kako se radi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

sjaj i koje se uspe izvuci na taj nacin,nije dugog veka,jer nema sta da stiti bazu.pozto je lak inace zastita za istu

• Svrati ponekad, 299 postova

povratices sjaj ali ce se i mat ponovo vratiti a vrlo moguce da ce poceti i baza da polako vremenom zpada,sve zavisi kako je uradjeno,lak je taj koji je stiti od vremenskih pogoda i nepogoda  ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Evo jednog problema. Danas sam izgrebao plastiku na kojoj pise GSXF koja izgleda kao da je niklovana. Moze li i sa cim da se popravi. Postoji li neki sprej . Da li moze sve ovo da se odlepi i sa cime i kako da se posle zalepi.

Evi i slike.

Pozdrav

post-3300-12879035395009_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja