3OPAH 1363 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prifircano ne montirano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1363 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A rade i sve mape! Zapadna Evropa, Adrija, Grcka, Srbija,... i naravo 2010 ( 3,3 Gb) ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan A rade i sve mape! Zapadna Evropa, Adrija, Grcka, Srbija,... i naravo 2010 ( 3,3 Gb) ;-) Znaci nabavljene mape Srbije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1363 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A rade i sve mape! Zapadna Evropa, Adrija, Grcka, Srbija,... i naravo 2010 ( 3,3 Gb) ;-) Znaci nabavljene mape Srbije? Da po nabavnoj ceni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan A rade i sve mape! Zapadna Evropa, Adrija, Grcka, Srbija,... i naravo 2010 ( 3,3 Gb) ;-) Znaci nabavljene mape Srbije? Da po nabavnoj ceni! I ja bi jednu mapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam cenu. Zvanično se prodaje kod nas u Srbiji za 69.620 Din. (730 EUR) U cenu je uračunata i SCG Route. Nisam bio lenj i proverio sam i u okolini gde imam prijatelje. Mađarska - 199.990 Ft što je nekih 715 EUR (bez dodatnih karata) Hrvatska - nisam našao na sajtu (bez dodatnih karata) Slovenija - 630 EUR (bez dodatnih karata) Rumunija - 2214 RON što je oko 530 EUR (bez dodatnih karata) Bugarska - 1231 BGN - oko 635EUR (sa dodatnom navigacionom i offroad kartom Bugarske) Mlogo je kume! Ja za sada nemam te pare. Eto pa birajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1363 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Montirano, testirano sutra slede slike! Sve radi! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Montirano, testirano sutra slede slike! Sve radi! ;-) Gde si sproveo one konektore sto idu sa glavnim kablom, ono za USB, slusalice itd? Ja jos razmisljam kako i gde da montiram moj i sta da radim s kablovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1363 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uredno slozeni ispod sica kod akumulatora. Dobro si me podsetio da i to slikam! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1363 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da zaboravi sam da kazem da ga koristimsa Nolan 103 + BT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4972 Napisano Jun 4, 2009 Ne silazi, 5591 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj Bluetooth N-com ili neki drugi. Kako si zadovoljan, obzirom na oprecna misljenja, neki su prezadovoljni, a neki ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Eh...kao sto sam i pretpostavio... bice problema sa montiranjem nosaca... shipka volana je shira od onog U-shrafa A i da bi provikao kabl kako treba, moracu skinuti rezervoar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21011 Napisano Jun 5, 2009 Integrisan, 8716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj Bluetooth N-com ili neki drugi. Kako si zadovoljan, obzirom na oprecna misljenja, neki su prezadovoljni, a neki ne? Ja sam gledao taj Zoranom n-com bt. Deluje odlicno, veoma robustno, vrlo solidna izrada. Na njegovoj n-103 stoji savrseno. Moja zena je korstila obican n-com (na n-42 jet kacigi) i veoma je zadovoljna. Buduci da su jet kacige vrlo bucne, to je veliki kompliment... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1363 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj Bluetooth N-com ili neki drugi. Kako si zadovoljan, obzirom na oprecna misljenja, neki su prezadovoljni, a neki ne? Posle "upoznavanja" sa uredjajem i sitnih tehnickih problema, sam zadovoljan. Na mom motoru cuje se odlicno ispod 120 km/h ali za preporuku je ispod 100 km/h kad cujes "zvono' poziva odumes gas, ako ne sagovornik misli dau tvom okruzenju radi usisivac, u zavisnosti koliko pojacas ti sve cujes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1363 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I evo kako izgleda posle "fircanja", ide fiksiranje i kvo je resenje. Stvar radi za sada! Ono sto mi se nedopada, to je sto nema "osigurnje" za sluccaj da patent otkze, usled vibracija, a da uredjaj ostane uz motor, nesto kao sajlica, izmdju uredjaja i motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...