zoransta 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan 18 ovog meseca sam pošao za kraljevo iz vrnjačke banje.po izlasku na magistralni put kruševac kraljevo počeo sam da pretičem sporija vozila.u trenutku mi je prošlo kroz glavuda neko ne svrati u ulicu sa leve strane.na moju nesreću to se i desilo.počeo sam da kočim naglom ali pošto mi se približavalo vozilo koje sam prethodno pretekao nisam imao kuda.pravo u zadnji desni deo audija.motor na jednu ja na drugu.sa mojih dva metra i 130 kilograma možete da zamislite kako je to izgledalo.rezultat:slomljena leva ruka desna ključna kost malo poderotina a KACIGA oljuštena sa svih stranaZAHVALJUJUĆI NJOJ ŽIV ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se sto pre da se oporavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 28, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se druze, zaceli rane pa nastavi samo opreznije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam slomio ključnu kost pre tri nedelje jbg brzo nam ozdravi kaciga je i mene spasila, možda da je slikaš i postaviš za primer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan druze zelim ti brz oporavak i nigde bez kacige . Nije smeker onaj bez kacige,nego onaj s njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti želim! Slikaj kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan ZAHVALJUJUĆI NJOJ ŽIV ;D ;D ;D Богу хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, glavu si sacuvao, a ovo ostalo ce da se zaleci. Koju si kacigu nosio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Aj da sto pre ozdravis. Kako je motor prosao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...