JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan sinoc kod bloka 70 na nbg kod kineza ortak na suzani ide nekih 80 na sat. odnekud klinci u kadetu limuzini stvorise se pored. i waljda hteli da ga iscimaju. smota vozac kadeta wolan ka ortaku i malo se wise uneo i udari owog mog ortaka na motoru. owaj pade bla bla klinci pobegose. da ne duzim. ortaku pocepana trenerka i dux. nije imao opremu. samo kacigu. ogrebotine bla bla ostalo je ok. suzana izgrebana. nije preterano al mora da se farba. samo da upozorim. pazite se ludaka koji wam pridju sa neke strane i naglo smotaju wolan ka wama. to kao da was iscimaju bla bla to je waljda fora neka jbm li ga. muka mi o owom i da pisem. e sad. ako neko prepozna kadet suza lumuzina. znaci kadet suza ima gepek nije obicna suza. teget je plawi. BG *** zadnja 3 broja ortak nije wideo. necu dalje da pricham. decaci ce zazaliti. ne zato sto su ga oborili. nego zato sto su se smejali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem šta mu se desilo, nadam se da ćete ih pronaći i ... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Prijavite to policiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koji je suzuki u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je gsxr 600 zuti. policija? ma jok. otishao je sa lica mesta. prawdu u swoje ruke. dace bog da se nadju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Maj 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je gsxr 600 zuti. policija? ma jok. otishao je sa lica mesta. prawdu u swoje ruke. dace bog da se nadju. Kad je to bilo vec kod Kineza, onda samo "pravda na Kineski nacin". ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6488 Napisano Maj 27, 2009 Enduraš, 6425 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Strasno kako necija igra moze kobno da se zavrsi ! I ja sam cuo da je to sad klincima kao neka fora, cimnu te i posle se smeju, uzas ! p.s. Sta ti je sa slovom v na tastaturi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Au stvarno strasno.Neizivljene budale ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da ima takvih idiota, ali kad bi mi neko tako nesto uradio sasvim sigurno bi mu izgoreo auto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Maj 27, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uklonio sam pocetak registarske oznake jer ovaj forum ne sluzi za poziv na linc. Mi ne znamo sta se tamo zaista dogodilo, tako da je moja preporuka da slucaj sa svim sto znate prijavite policiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ne sluzi za linc. potrebna je pomoc a ne linc. da se decaci nadju. da im se pomogne. pa posto mi nismo bili tamo i neznamo sta se dogodilo onda ni policija nije bila tamo i takodje nezna sta se dogodilo pa nek i owo sranje prodje ko i swe ostalo u drzawi srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, treba im hitno pomoci! ;D Doce maca na vratanca! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma noz pa u dzigaricu, kako rece jedan moj komsija, krfovac. Kakve budale trba ih prevrnuti na krov. Pa im se smejati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ma noz pa u dzigaricu, kako rece jedan moj komsija, krfovac. Kakve budale trba ih prevrnuti na krov. Pa im se smejati... Malo je to. treba ostawiti wechne posledice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Prijaviti policiji? mislim da nema nista od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuvena mosa... Krvi im se napio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam za te fazone vec par puta. Znaci li to da cemo uskoro morati da idemo naoruzani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Po sistemu eliminacije policija veoma lako moze doci do vlasnika vozila. Ne vidim razlog da se ovo ne prijavi. PS. U Srpskom pismu ne postoji slovo "w"! Kakav je to trend po domacim forumima da se pise tako? Stvarno ne razumem. Prilicno je iritirajuce i otezava citanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to desilo i u Kg-u. Samo nisu bili klinci nego covek od oko 45god. Srecom, samo hteo da me 'zezne' i nije prisao previse blizu. Trebali ste to prijaviti... PS: 'w' je sada kao neka fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 28, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to strasno sto se desilo, nisam iznenaden. Mislim da su dovoljna prva tri broja reg tablice, a ako je covek uzeo stvar u svoje ruke i ne zeli da prijavi policiji onda podrzavam Lalajka 100%. Ako neko hoce da bije ili da overi nekog... to se ne stavlja na forum, to se uradi tiho, bar je tako bilo u "moje" vreme. Opet kazem da je to strasno sto se desilo i ja bih im stavio tablu da nose po Terazijama ili na nekom drugom prometnom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stoti slucaj ovakvog divljastva klinaca u kolima! Znaci nema druge nego policija i novine pa u javnost da svi vide i cuju da se uplase i da se vise tako nesto ne desava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Vratite nam prva tri broja a mi cemo ostale da pogadjamo kao onomad za Novaka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...