Skyrunner 5112 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Velicina je M, to je kod X-Lite/Nolan 58cm Sta da radim takva mi je glava Kaciga je u Beogradu, moze da se proba svaki dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta, jel nema niko za M glavom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, al neshto frka s keshom u poslednje vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 110€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 110€ Kakve su ono "trake" napred?????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakve bre trake...? Mozda mislis na kike od Dzokerove kape koje izgledaju kao da se vijore na vetru. Znaci na kacigi nije nista lepljeno ili tako nesto, to je samo grafika, jedina dorada su ove ruke koje kao da drze kacigu i to je radjeno air brushom To mogu da potvrde svi koji su probali kacigu mogu slobodno da komentarisu sve i dobro a i lose ne ljutim se, nije mi cilj da uvalim nekome bilo sta, da je druge velicine odavno bi je prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo sam mislio..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aha, izvini Ovo prvo je slajder za zakljucavanje vizira A ovo ispod je klapna za ventilaciju(pomera se gore dole) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi naprosto ne mogu da verujem, ispade da je skoro svima mala, a ja mislio da sam glavat Naravoucnije kaciga trazi glavu na koju moze da naidje bez da zulja, a do tad ce da odmara na polici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e pa ja sam bio da probam (crveni r1 secas se) al sta ces nekako je cudan kalup... nije ona meni mala, nego me na celu zulja, a ostatak je skroz ok bio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E izvini stvarnosto ti se nisam javio onda kad sam te zvao bio sam u roamingu. Rece mi burazer da si bio da pogledas, mozes da verujes od svih ljudi koji su probali samo je jednom odgovarala i rece covek da mora da razmisli nije ni pitao za cenu. Jebiga ne gori mi pod nogama a niti kaciga ima neku skrivenu manu samo sto stoji bezveze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba laka, sportska tro kompozitna kaciga za novu sezonu moze da nazove na 064/2974994 ili 064/1680321 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...