RAVEN 26 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoć za popravku blica na HP PhotoSmart 935 Aparat radi, samo je blic prestao da daje znake šivota. Raspitivao sam se na par mesta u Šapcu, ali niko ne radi HP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da se popravka ne isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam, al bolje da pitam. Ovaj onda ostaje za dnevno snimanje i kao kamera na motoru, a skupljanje para za drugi mi ne gine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan U BG-u je Pakom ovlasceni servis ali samaraju sa cenama. Ako neko ima bolje resenje, neka se ne stidi da predlozi. Meni je pre par godina polomljen displej na HP M307 i trazili su 20% preko vrednosti novog aparata da zamene displej. Ima li neko predstavu gde i kako bi se to moglo zavrsiti po narodnoj ceni? Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan male fotoaparate u principu ne vredi popravljati. Popravka je skupa jer to nije mobilni telefon koji je "suva i prosta" elektronika, vec se radi o elektronici i mehanici. Npr. padom aparata desi se da se polome vodjice objektiva, zamena je jednostavna i rezervni deo je jeftin, ali cvrc- centriranje objektiva je moguće uraditi samo u fabrici ili najbliže u Beču. Čak i neke popravke dSLR-a se ne isplate.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan 935 je model iz praistorije [kad gledamo elektronicke godine] sanse za popravku su prakticno nepostojecea i kad bi prihvatili da ga poprave, naplatili bi visestruko od njegove trzisne vrednosti... RAVEN, nemoj da me razumes pogresno, nije to nesto posebno los aparat ali cak i 6 godina star aparat iz profesionalne klase se pre baci u djubre nego sto ga popravljaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna Mrmljov šta sam uradio sa mojim 4 godine starim fotoaparatom u septembru. Bio prisutan. Da, kada sam ga kupovao tada sam i upoznao Mrlju, a i kada je penzionisan, takodje je Mrlja bio tu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1935 Napisano Maj 27, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Mrlja neki baksuz? ;D Sta ja da radim sa ixus 70. Nece da izbaci objektiv do kraja i da slika, samo mu radi pregled slika, meni...cim pomerim onaj prekidac da predje u mod za slikanje ili snimanje on izbaci objektiv do pola i ugasi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan to je neki od zupcanika ostecen ili je upalo neko djubre pa smeta ima smisla odneti na dijagnozu posto je aparat relativno nov i verovatno imaju odakle da skinu deo koji zeza ako ponude zamenu objektiva celog, bice preskupo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan 935 je model iz praistorije [kad gledamo elektronicke godine] sanse za popravku su prakticno nepostojecea i kad bi prihvatili da ga poprave, naplatili bi visestruko od njegove trzisne vrednosti... RAVEN, nemoj da me razumes pogresno, nije to nesto posebno los aparat ali cak i 6 godina star aparat iz profesionalne klase se pre baci u djubre nego sto ga popravljaju... Predpostavio sam da je tako, al' ajd' da pitam. Slikacu po danu dok ne skupim kintu za novi. Hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...