markodjurovic 815 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa jes i ja svasta ocu za 500 evrica . Inache mislim da je ponuda skroz fer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1778 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jel motor 4T? nije, ovaj je 3T! ;D :D ma ta je hondurača 4 i frtalj, ne veruj okradu, kakvih 3T :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan E kakvo je vreme doslo, das motor u oglas jeftino i nece da zagrize. Ja bi ga rado pazario, al treba da sredjujem ovu jamahu pa bi mi zafalilo zelembaca :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan proDATO!!! grazie a todos!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...