Jump to content

Moto Zajednica

Nista pametno...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 217 postova

Ceo dan radio i dosao sa posla i reko aj da odem u jednu voznju.Standardna tura do Vozila Gajic(veliki pravac na odprilike pola puta Palanka - Mladenovac).Dosao do tamo  i krenem nazad ka Palanci.Soliram motor ide desna krivina izlazim iz nje kad meni u susret ide kamion koga obilazi neki coper.Obilazi ga pred samu krivinu koja je strasno nepregledna.Iza kamiona kolona pa ne moze unazad a nema vremena ni napred da ga pretekne. Taj deo puta je prilicno uzak.Ja bezim skroz uz desnu ivicu,skoro pa u sanac.Da mi je predji tocak zakacio rupe sa strane puta pao bi pod garanciju.Tu se nekako mimoilazimo.Na coperu ih je bilo dvojica sa bradama i bez kaciga.Posle kad je sve proslo razmisljam sta da im je naisao neki kamion,auto ili kombi u susret a ne ja...???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

i meni je danas neki kolega na nekom ljutom R-u izleteo u vrlo nepreglednoj krivini i krenuo da obilazi neko kamionce. sva sreca pa nisam isao brze od 100kmh i uspeo sam da ga vidim, pa sam se brzo pomerio skroz u desnu stranu... sta ces  :-\

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Ima takvih manijaka i sa autima, kamionima, autobusima... Jedino mi nije jasno kako oni na motociklu ne kontaju da je samo njihov zivot na kocki  :-\

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Pa kako ti nije jasno? Kad bi to kontali, ne bi to radili. Sta je tu nejasno  ???

Kreten ce uvek biti kreten bez obzira na vozilo.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ceo dan radio i dosao sa posla i reko aj da odem u jednu voznju.Standardna tura do Vozila Gajic(veliki pravac na odprilike pola puta Palanka - Mladenovac).Dosao do tamo  i krenem nazad ka Palanci.Soliram motor ide desna krivina izlazim iz nje kad meni u susret ide kamion koga obilazi neki coper.Obilazi ga pred samu krivinu koja je strasno nepregledna.Iza kamiona kolona pa ne moze unazad a nema vremena ni napred da ga pretekne. Taj deo puta je prilicno uzak.Ja bezim skroz uz desnu ivicu,skoro pa u sanac.Da mi je predji tocak zakacio rupe sa strane puta pao bi pod garanciju.Tu se nekako mimoilazimo.Na coperu ih je bilo dvojica sa bradama i bez kaciga.Posle kad je sve proslo razmisljam sta da im je naisao neki kamion,auto ili kombi u susret a ne ja...???

A sta bi ti da su njih dvojica bili u nekom dzipu?  ;D

• Drug član, 3078 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ja sam se /na zalost/ toliko navikao na tu "trojku" na drumu, da sam prestao i da je primecujem. Verovatno cu da primetim kad ne budem imao kuda da se provucem.

• Svrati ponekad, 217 postova

A sta bi ti da su njih dvojica bili u nekom dzipu?  ;D

Pa verovatno bih gledao onaj sanac pored puta izbliza...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja