Makica 10 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne bih ja ni bila tako vredna,nego MZ se navikao pa se vec sam pali subotom ujutru i doziva me svojim zvukom da krenemo u nove gradove i sklapanje novih prijateljstava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan WARRIORS-i stizu u petak. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!! Doktorice... dali da računamo na tvoju pomoć za vreme skupa... ;D Trebaće nam neko stručan da pazi na naše goste za vreme susreta... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Squi , sta je sa rezervacijom hotela ?? Pade li taj dogovor sa hotelijerima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Squi , sta je sa rezervacijom hotela ?? Pade li taj dogovor sa hotelijerima? Sutra konačno izbacujemo cene smeštaja.... jbg. nije moglo pre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za smestajem kad niko nece ni spavati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Užicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za smestajem kad niko nece ni spavati ! Ti sigurno nećeš... ;D a i ako budeš htela nećemo ti dati... Posle obaranja ruke prelaziš na konopac a onda na bacanje gume pa ispijanje piva itd... :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Užicu Već tradicionalno... ;D dobro-došli braćo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li šanse jedna flašica( motor) na poklon ili da kupim, za moj rodjendan,može i bez rakije mnogo mi se svidja,a vaš skup je baš na dan mog rodjusa ;D ;D ;D U svakom slučaju stižu EXTREMi drž te se :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 23, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Oćeli i ove godine (kao i prošle) biti strogo zabranjena upotreba kacige za vreme defileJa? (sa sve najavom na mikrofonu ) Ako neće, ne dolazim... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 23, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Oćeli i ove godine (kao i prošle) biti strogo zabranjena upotreba kacige za vreme defileJa? (sa sve najavom na mikrofonu ) Ako neće, ne dolazim... :'( Ahhhahahahahhahaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!! Doktorice... dali da računamo na tvoju pomoć za vreme skupa... ;D Trebaće nam neko stručan da pazi na naše goste za vreme susreta... :D Pa naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!! Doktorice... dali da računamo na tvoju pomoć za vreme skupa... ;D Trebaće nam neko stručan da pazi na naše goste za vreme susreta... :D Pa naravno. Mi matori imamo prioritet kod pregleda i... intervencija. ;) ;)i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Oćeli i ove godine (kao i prošle) biti strogo zabranjena upotreba kacige za vreme defileJa? (sa sve najavom na mikrofonu ) Ako neće, ne dolazim... :'( Dozvoljen je samo ovakav "komplet" :D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37046.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan INFO U VEZI PRENOĆIŠTA Za sve bakere koji imaju nameru da prenoće obezbedili smo dva hotela, hotel Zlatibor(sivonja) i hotel Palas. Moja preporuka je hotel Zlatibor jer je u koliko toliko boljem stanju od ovog drugog. Cena noćenja iznosi 1500 din sa doručkom (možda nije jeftino ali je to najbolje što smo mogli da napravimo, pošto puna cena iznosi 3000din). Zlatibor raspolaže sa 130 soba a Palas sa 50. Evo i telefona za rezervacije soba... Hotel Zlatibor 031/ 516188 fax 031/513-992 Hotel Palas 031/511-260 Hotel Zlatibor (Sivonja) Hotel Palas [glow=red,2,300]DOBRO-DOŠLI[/glow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!! Doktorice... dali da računamo na tvoju pomoć za vreme skupa... ;D Trebaće nam neko stručan da pazi na naše goste za vreme susreta... :D Pa naravno. Mi matori imamo prioritet kod pregleda i... intervencija. ;) ;)i Evo,tebe cu ja da pregledam (i ja sam neki doktor) ! A posto ti nisi doktor mene ce morati doktorka da pregleda (i ja sam mator) !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jedna molba : Obezbjedi nam ulaz za jedan automobil. Sa nam ide i TV ekipa koja će praviti reportažu o skupu, odnosno o jednom odlasku na skup, sadržaju, povratku... Snimaće nas od buđenja, pakovanja opreme, putovanja ( pasulj i koljenice kod Tome u Rogačici ) , od ulaska u kamp i .... pa do mrzovoljnog buđenja u nedjelju, mamuranja i onoga - "daj mi kraću kafu" ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!! Doktorice... dali da računamo na tvoju pomoć za vreme skupa... ;D Trebaće nam neko stručan da pazi na naše goste za vreme susreta... :D Pa naravno. Mi matori imamo prioritet kod pregleda i... intervencija. ;) ;)i Evo,tebe cu ja da pregledam (i ja sam neki doktor) ! A posto ti nisi doktor mene ce morati doktorka da pregleda (i ja sam mator) !! hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!! Doktorice... dali da računamo na tvoju pomoć za vreme skupa... ;D Trebaće nam neko stručan da pazi na naše goste za vreme susreta... :D Pa naravno. Mi matori imamo prioritet kod pregleda i... intervencija. ;) ;)i Evo,tebe cu ja da pregledam (i ja sam neki doktor) ! A posto ti nisi doktor mene ce morati doktorka da pregleda (i ja sam mator) !! Bolje i ti nego onaj Vudu ;D... ako me ti budeš pregledao, gledaćeš u zube, a onaj zaviruje... dole... sa zadnje strane :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!! Doktorice... dali da računamo na tvoju pomoć za vreme skupa... ;D Trebaće nam neko stručan da pazi na naše goste za vreme susreta... :D Pa naravno. Mi matori imamo prioritet kod pregleda i... intervencija. ;) ;)i Evo,tebe cu ja da pregledam (i ja sam neki doktor) ! A posto ti nisi doktor mene ce morati doktorka da pregleda (i ja sam mator) !! hahaha Čekaj malo... a kakva je ovo doktorka, šta joj je specijalnost... gerijatrija... andragogija... ili je tu za nas - omladince ... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!! Doktorice... dali da računamo na tvoju pomoć za vreme skupa... ;D Trebaće nam neko stručan da pazi na naše goste za vreme susreta... :D Pa naravno. Mi matori imamo prioritet kod pregleda i... intervencija. ;) ;)i Evo,tebe cu ja da pregledam (i ja sam neki doktor) ! A posto ti nisi doktor mene ce morati doktorka da pregleda (i ja sam mator) !! hahaha Čekaj malo... a kakva je ovo doktorka, šta joj je specijalnost... gerijatrija... andragogija... ili je tu za nas - omladince ... ;) I ona ti je od moje fele ! Znas ono : Moja zubarka je vrlo dobra ....., secas se te pesmice?!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Jedna molba : Obezbjedi nam ulaz za jedan automobil. Sa nam ide i TV ekipa koja će praviti reportažu o skupu, odnosno o jednom odlasku na skup, sadržaju, povratku... Snimaće nas od buđenja, pakovanja opreme, putovanja ( pasulj i koljenice kod Tome u Rogačici ) , od ulaska u kamp i .... pa do mrzovoljnog buđenja u nedjelju, mamuranja i onoga - "daj mi kraću kafu" ... ;D ;D ;D OK... al jedan DVD ide meni... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Bogami doktorice... vidim ja da će kod tebe biti veći red nego za pasulj... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...