Jump to content

Moto Zajednica

KTM DUKE II ili ?

Recommended Posts

• U prolazu, 82 postova

Pozdrav. Upravo sam prodao skuter, i lagano planiram da predjem na motor. Najvise mi se dopada KTM DUKE II iz razloga sto sada moze da se nadje po pristupacnoj ceni za jednog KTM-a, i mnogo mi se dopada zvuk iz tog LC4. Zanimalo bi me sve o njemu, a najvise kakav je osecaj voznje. Da li je supermoto ili klasican road bike. Moze lii neki KTM expert da mi odgovori kad je poceo da se ugradjuje novi LC4 agregat koji ima manje vibracije i manje se kvari, i da li su nesto menjali na njemu nesto posto se proizvodi poprilicno dugo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

imas dosta tema o ktm unazad pogledaj malo . jednostavno ktm je skup motor i nije preterano zastupljen ovde . jako malo ljudi je vozilo nov motor a druga polovina izakane . koliko ja znam i koliko sam cuo agregat LC4 je kod nas navikan kao izuzetan , ali veruj mi  ni drugi nisu losiji nista od njega. ktm radi skorosvake godine neke izmene na svojim motorima uglavnom su to sitnice da ima razlike . veruj mi jedno kad budes seo na ktm i vozio neces posle njega zeleti nista drugo da vozis jer ces stalno imati osecaj da ti nesto fali .

• U prolazu, 82 postova

Vozio sam MXC 300 2T, to je neki cross za americko trziste.. Nemam reci savrsenstvo, od kocnica, viljuske, ram, koliko je lagan, a tek kad dodjem do motora, padnem u komu... Znam ja jako dobro sta je KTM, nego me zanima o ovom duke-u vrlo malo ima, tj skoro ne znam nista...

• U prolazu, 35 postova

Sta te konkretno zanima?

Novi LC 4 agregat je izasao 2007 i totalno je druga prica, ne vibrira pod 1 pod dva ima fabricki anti hop kvacilo ( ne blokira ti zadnji kada menjas na dole, jaci je od starog 10 konja a iste tezine itd.

Ja imam Duke II Limited (jedan od poslednjih proizvedenih). Motor je do jaja za lokalne voznje. Tu mislim na grad i do 300 km kruzno. Vrlo je agresivan za tu kubikazu i tera te da divljas ( mislim ako znas kako). Ako te zanima nesto konkretnije, pitaj...

Moj je inace na prodaju ako te zanima...

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Z900

Zanima me koliko brzina ima motor, i da li je istina da se ulje mora menjati na svakih 2000km?

Nije istina.

Da ne bi bilo rekla-kazala i pričam-ti-priču i kum od mog druga sestre pa njegov mlađi brat reče ;D

daj da ti pošaljem KTM Service Repair Manual 19MB pdf pa čitaj i gledaj slike.

Imam i Owner Manual ako te mrzi da ulaziš u detalje ...

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Z900

Ne treba mi ceo vec me je samo ovo zanimalo. A koliko brzina ima? Negde pise 5 negde pise 6...

5.

Ipak pogledaj svoj mailbox  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja