zverinjak 403 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo tu da zadovoljimo pravdu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan A i toliki prasici,kazu nije zdravo, mogli bi malo posno,neko jagnjence sto livadu pase. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Za početak da otključamo temu ''dogovori, planovi, predlozi...'' pa nek' ide život. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Makica se napokon oglasava!!! Da li Vi znate sta smo mi uradili sa ovim skupom!? Nesto neverovatno! Prelepo! Toliko entuzijasta,pravih ljubitelja,dobrih ljudi,osmeha,pogleda,zadrhtavanja... Bilo i ponavljalo se jos dugo,dugo,dugo! Da stavim i ja neke slike..Nema nekog reda ali ima vrednosti! Pobednicki MZ- Moja Plava Ptica na putu ka Ovcar Banji MZ-jci na okupu Okrece se,okrece pa makar i bez mangala Ima jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drumskilisac nije stigao ni da sidje sa motora a vec je dobio nesto za dobrodoslicu A natovario je MZ-a posteno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vasic je pozurio da preveze svoju dragu preko potoka dok jos nije pao mrak Priroda,potok,tisina...i brundanje MZ-a Najmladji clan je dobio svoju nalepnicu na svom vozilu,ali cim poraste malo cetiri tocka ce zameniti sa dva! Imaju i Cacani sa cim da se pohvale Mrtva trka Ts-choppera i Drumskoglisca-ko je vise natovaren!? Posle vesele noci svi smo spavali kao bebe dok pticice nisu pocele da cvrkucu i bude nas! Na povratku jos malo slikanja sa uzbudljive putesestvije! Vidikovac na Divcibarima! I naravno NASI HEROJI koji su dosli na apenu,i to kakvom!!! Srecom pa guma drzi po dva dana ! Bravo momci,bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo odakle su momci dosli,ko ne veruje bas me briga,mi znamo! I posto se povela velika polemika ja sam odmah dejstvovala i ispravila sve sto su mi rekli. Svaku kritiku i savet primam krajnje dobronamerno i zato vidite rezultate ! Ako imate jos neki savet recite odmah jer ja vec spremam Plavu Pticu za sledecu godinu i novi izbor! Ipak "Internacionalni skup" budi u meni jos jaci takmicarski duh! A jedan savet za ostale: Ne goji se prase uoci Bozica ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi vetar bije po kolenima ali su stakla na mestu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :D Gumu sam pre puta kupio novu a promenuo je danas ;D,dosadilo mi da staru stalno dopumpavam. A stopaljka mi je strava ;D pozdrav,vidimo se na sl skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi vetar bije po kolenima ali su stakla na mestu!!! Bravo za Makicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Jun 2, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne plasite Ceske konkurencije, slobodno zovnite na sledecu voznju Na kraju krajeva, jel' vozimo cvaje il' sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne plasite Ceske konkurencije, slobodno zovnite na sledecu voznju Na kraju krajeva, jel' vozimo cvaje il' sta? Ma vi ste i na ovom skupu bili dobrodosli, a kao i svi ostali koji podrzavaju ovakve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne plasite Ceske konkurencije, slobodno zovnite na sledecu voznju Na kraju krajeva, jel' vozimo cvaje il' sta? Poziv je bio aktuelan na forumu par meseci, znaci "open" sto vazi i za sledece okupljanje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne plasite Ceske konkurencije, slobodno zovnite na sledecu voznju Na kraju krajeva, jel' vozimo cvaje il' sta? Covece ja vozim japanca, cetvorotaktnog pa sam se fino uklopio u drustvo (nadam se ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem, da se niko nije setio da poredja MZ-ejce "pod konac" i da ih tako slika, pa ipak je ovo bio MZ skup...(uz dodatak drugih motora koji su hteli da se "ogrebu" za malo slave MZ-a ;D ;D-sala)! Nesto slicno kao na ovom skupu u Nemackoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Setili smo se ali i na kraju slozili da ce se motori ovako bolje upoznati i popricati jer kad su jedan pored drugog onda zapamte samo onog sa leve i desne strane Kod Vuje uvek ima mesta.. Ali kod Dukija ne duva.. Ali ko ce se sad voziti kad prasicima nije dobro,porumeneli su.. Mozda nemam prikolicu,mozda duva kod mene,ali cu te slusati...uzmi me.. Mene ne mozes,vec su me pretovarili ali stici cu ja do Nisa,ne potcenjuj me.. Ja sam ovo vozila i prijatno se iznenadila." Malisa" me odusevio! Krstarili smo drumom.. Pravi bajker,sav u crnom i kozi,spreman za izlazak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jos smo mladi, ucimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Makice, da se vidi da sam i ja bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih slicica i lepih motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je ovaj "srebrni"? Bas je lep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To je *Dzonijev* ! Lepo je sredio motor,svidjaju mi se i cajgeri i diodice u njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je ovaj "srebrni"? Bas je lep motor... Hvala, hvala! ;D To je *Dzonijev* ! Lepo je sredio motor,svidjaju mi se i cajgeri i diodice u njima. Hvala, bas ste divni! Moram da vam se pozalim i da odem malo u Off Danas sam izgleda malo preterao sa gasam i cimanjem i otkinem opet nesto u menjacu. Verovatno neki zubac od prve jer lupka dok je u njoj :( :( :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2706 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Džoni, jel to beše onaj eMZ-o sa širokom gumom, bez one zaštitne gume, bakelita i zadnjeg blatobrana? Onaj što je išao sa nama u nabavku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Džoni, jel to beše onaj eMZ-o sa širokom gumom, bez one zaštitne gume, bakelita i zadnjeg blatobrana? Onaj što je išao sa nama u nabavku? Taj! Ici ce ponovo "pod noz" samo da nadjem malo vremena, a do tad nek lupka i onako sa njom samo polazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...