vujo032 2664 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan "Usijana" atmosfera ispred MC Mančula: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem, sada mi je jos vise krivo sto nisam mogao da dodjem... :-\ Kapa dole za Floyd-a i drugara a posebno za APN-ca, svaka cast...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Rock N Roll Floyd i drugar na APN-u iz Novog Sada do Ovcar banje i nazad. Floyd, legendo o Floyde care. Drago mi je da ste se odlično proveli. I dajte više slika, nemojte škrtariti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za Vuju: Jesu li se utrosile sve one kobaje iz kutije ;D Drago mi je da ste se odlično proveli. I dajte više slika, nemojte škrtariti. Jes' vala, dajte jos slika!! Ima li koja slika gde su MZ-ejci poredjani kao u ergeli - "pod konac" ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Postaviću link u moto skupove ka ovoj temi. Kobasice jesmo pojeli ali JEDVA. Jeli smo ih pre pečenja, pa smo doručkovali ujutru dok smo ostatak pojeli u Mančuli. Ma šta je za nas 20 kila kobasica! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotografija i od mene, skroman doprinos galeriji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo slicka sa masnim prstima.... jos uvek osecam ukus one prasetine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan A sada nesto zanimljivo.... izgldeda da i religija podrzava bajkerstvo. Verovatno svako vidi ono sto zeli, ali ja sam u manastiru pored Krsta ugladeao nesto sto me mnogo asocira na viljuskasti kljuc, rekao bih 12-13 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo Vas gledam...... ;D Pogresio sam sto Vam se nisam pridruzio..... Nazalost da je nesto greska shvatis tek kad pogresis!!! ;D Drugi put postavite i u temi moto skupovi, i naglasite da primate i nas koji smo postovaoci MZ makina..... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Obrenovacki klan stigao bez problema,nigde ni kap kise! U Obrenovcu je protutnjala oluja ali dok smo mi dosli sve je vec bilo suvo. Druzenje je bilo za pamcenje! Nikad nas nije bilo vise,okupilo se tu puno ljubitelja i prijatelja MZ-sveta,svi smo delili istu ljubav. Hvala Sasimajstoru i Vuju032 koji su bili divni domacini i stvarno smo se osecali i bolje nego kod svoje kuce. I dalje prepricavamo utiske sa osmehom na licu. Svi smo presrecni! Drago mi je sto sam vas sve upoznala napokon i znam da ce o nasem III skupu dugo pricati ne samo Srbija vec i Evropa . Zahvaljujem se MK Mancula na pozivu a ujedno i izvinjavam sto nismo svratili,stvarno smo svi zurili iz raznih razloga,ali nadam se da se ova greska nece ponoviti sledeci put! Slike cu staviti kasnije,nemojte da se brinete . P.S. Naglasavam: PRIMAMO otvorenog srca sve postovaoce MZ motora!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je naš skup zvaničan skup Asocijacije, postavio sam tekst i link i u Akcije Motociklista. Evo linka ka tamo koji vodi ovamo ;D a koristan je jer ovde sem fotografija nema nikakvog teksta koji opisuje šta se sve dešavalo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36236.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto od Stefanovih fotografija: Dolazak u Preljinu i dalje ka Ovčar Banji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to kod mene u većoj rezoluciji,ali moram da ih smanjim zbog neta: Još: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, izgleda da sam ja poslednji stigao kuci! ;D Prosla subota i nedelja su dva vrhunski provedena dana, na odlicnom mestu uz jos bolju ekipu! Nemam slika (samo trenutno - Vujo 032 vidimo se uskoro ), ali imam fenomenalan osecaj koji me i dalje drzi. Veliki pozdrav za kompletnu ekipu iz Ovcar banje, nadam se da cemo se uskoro opet videti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je se neko cuo sa TurboPedjom? Nije se oglasio ili je meni promaklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozarevacka ekipa, to jest ja, stigla je kuci-bezbedno. U povratku sam sustigao Dukija i MZ-a koji su usput svratili da se malo odmore i okrepe pa smo put nastavili zajedno. Skinuli smo masinu sa magarenceta i ona se za tili cas nasla na Bokijevom radnom stolu u Svilajncu. Majstor je konstantovao kvar a pridruzio nam se i MZ PICASO sa flasom piva,tako neophodnom za vlasnika posrnulog magarenceta. Sledio je nastavak puta ka pozarevcu.U selu Porodin nisam prosao bez RUTINSKE KONTROLE od strane ljudi zaduzenih za javni red i mir.E pa cu didem u ...... Toliki put predjoh i nista a tu na domak kuce STOP MILICIJA. Ipak momci su bili krajnje ljubazni. Zahvaljujem se SVIMA jer smo svi bili deo desavanj a posebno se zahvaljujem domacinima MC MANCULA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je se neko cuo sa TurboPedjom? Nije se oglasio ili je meni promaklo. Javio se da kaže da je sve kako treba i da je ekipa kod njegove kuće pa se nastavlja dalje. ;D Svaka mu čast na ovakvoj vrsti maratona. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,prvi put sam na vašem skupu i bilo je zanimljivo družiti se sa vama, poseban pozdrav i pohvale za Makicu. Pošto sam čula razna dobacivanja od strane muške populacije da je pobeda nameštena zato što je žensko, kao član komisije i predstavnik moto kluba Varjak Srbija još jednom napominjem da nije imala nikakve protekcije jednostavno smo tako odlučili što ne znači da nije bilo još dobrih motora. Mislim da je red da muškarci prihvate činjenicu da su i žene dobri vozači i da sa istim žarom voze i što je najvažnije održavaju svoje ljubimce. ;D ;D ;D Ja ću staviti samo jednu sliku - ovo je Isidora (podmladak jednog od članova MC Mančula) najmladji posetioc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Veeeliki pozdrav Ivoni . I njeno vozilo ima nalepnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Veeeliki pozdrav Ivoni . I njeno vozilo ima nalepnicu... Da, to su joj nalepili za dobrodošlicu i ako joj tata ne vozi MZ-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan riderlady80 Pozdrav i dobro dosla Makica je zasluzeno pobedila. Ja pokusavao Mihu da podmitim sa pivom ;D al ne vredi ;D posle sam nudio pola praseta,al opet dzaba ;D ;D Pogresnog clana komisije sam hteo da podmitim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 26, 2009 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, drugari! Puno mi je srce dok citam o vasim utiscima i zadovoljstvu sto se takvo jedno druzenje desilo! Iako forum i sajt postoje vec vise od 4 godine, i dalje sam zapanjen uticajem sajta kojeg sam jednom davno iz entuzijazma pravio... Vi i ljudi kao vi ste ovom virtuelnom mestu dali dusu, hvala vam na tome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...