DUKI 215 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bese dobro da bolje ne moze biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli slike, neka miposalje mail na koji mogu da prosledim iste i rezoluciju u kojoj da budu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i ja, nekako!! Dan prvi : Kataran stize iz Pozarevca u Svilajnac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Stizu Duki i MZ-Rider u Batocini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Na pola puta izmedju Batocine i Kragujevca, magare crkava, ostavlja se kod ljubaznih domacina i put se nastavlja na TS-u kod MZ-Ridera. Duki : Aloooo cekajte meeeneeee!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa stizemoooo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan I evo stigosmo nekako. Makica:Alo bre vi muski 'el ima neki jaci? Sta ako sam plavusa, umem i ja da vozim MZ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan MZ-Rider: A ti si ta sto pedesica sto mi bezi,a???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko je sati??? Ovaj moj stao ne se cuje nista??? Treba da ispecem 20 kg kobaja!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ko? Ja da ne znam ovo da teram?? Ma ne moj , de si navro, batalei!! Neeedam ti!! Jel ovo ima Pojas za vezivanje?? Aaa, nema e pa onda Vozi Miskooooo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan komso sila ste daj jos slika ,nostalgija druzenje ,maEXTRAAAAAAAAAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E sada nesto sasvim drugo!! I Srbi imaju Trojanskog Konja!!! Jes da je nesto manji al je drven! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Za Beograd , Za Beograd, Firmom Krstic, Firmom Krstic.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan I na Kraju imamo tuzan kraj :( Sta su mi uradili od MZ-a, mama!! Promenili ga izmenili ga, rasturili ga!!!! ( A lepo smo ti rekli da kupis Moto Guzzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan I za kraj: Sta mislis, kako bi Jugic isao sa MZ agregatom?? Da ubacimo , pa da probamo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Vama bas bilo veselo... Bas mi je zao sto nisam dosla u banju, al slava, gosti bla bla sta da se radi... Pozdrav za sve forumase koje upoznah danas u moto klubu Mancula... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je EKSTRAAAA......... Hocemo jos....... Javljajte kako ste prosli u putu; Mihac, javljaj sta je sa masinom. Kako ste prosli oluju? Chopperka i ja zaglavismo na bajedere i oblande kod mog druga u Krusevcu i tu sacekali da prodje nevreme. E narode ostalo mi jos 3 litra benzina. Za ceo put sam potrosio oko 15l, a imao sam skoro 500km.... Bas me briga sto nece preko 120km/h ali zato trosi kao tomos. Veliki pozdrav za sve iz Mancule uz najiskrenije izvinjenje sto nisam bio u mogucnosti da svratim, ali prvom prilikom kada me put nanese u tom pravcu svracam obavezno. Vec mi svi nedostajete :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Pa da lupim i ja koje slovo po tastaturi Vreme odlicno, EKIPA JOS BOLJA,druzenje boli glava ;D Steta sto je crklo crveno magare :'( MZ-a nikad vise na jednom mestu ;D dvotaktol se osecao sve do Cacka ;D ;D pomamljeni mirisima svabskih motora,dodjose nam gosti iz sva 6 MK iz Cacka :o Koliko sam ja brojao u jednom trenutku bilo je 55 motora :o Mada su dolazili i odlazili stalno,tako da tacan broj niko ne zna pa cak ni Makica koja je brojala vise puta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika, koje mi je poslao zverinjak, druze hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo par slika :'( Makica: razimsljam da uzmem ovo magare ;D Ali prvo da vidim koliko se rita, i kako slusa po krivini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas ko MZ ;D ;D ali ipak cu da kupim ovakvo magare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Mucitelji na delu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Hmm lepo motorce,kako ide? mora i ovo da se proba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Očekivao sam da će ove godine biti bolje nego prošle. Logično je, MZ Svet se razvija pa što ne bi i skupovi. Ovo što me je snašlo ipak nisam mogao da predpostavim. Slažem se sa Dukijem, mislim da nije moguće bolje. Prijateljima iz Mančule se od srca zahvaljem na svoj ispoljenoj ljudskosti. To nije ''samo'' klub, Mančula je institucija i jako mi je žao što nemam načina da objasnim Čačanima iz ne-moto populacije kako su momci predstavili svoj kraj. Za primer Srbiji. Posebnu zahvalnost dugujem prijateljima sa nickom Sašamajstor i Vujo 032, omogućili su nam da napravimo skup u izvanrednim uslovima, u velelepnom kraju i obogatili nas novim prijateljima iz svih Čačanskih moto klubova. Ima nas raznih: postoje ljudi ali i ljudine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan : :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...