MILJAN* 157 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Prilicno sam zabrinut za svoju bezbednost jer danas svaki maloumnik moze da sedne za volan automobila.Takvim maloumnicima treba skrenuti paznju adekvatno.Trazio sam svirenu za bajk koja ce biti na visini tog zadatka i nasao sam Stebel Nautilus air horn.139 dB. Evo linka na you tube kako to zvuci. Ima li neko iskustva sa ovim ili da li neko ima neki bolji predlog za snaznu svirenu? U pitanju je suzuki Vstrom i ova svirena na ovom linku. Da li je neko ovo kupovao i gde? Evo njihovog sajta... http://www.stebel.it/stebel/index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan imam je ja vec neko vreme, dosta je glasna, ima malo piskaviji zvuk od fabricke, ali dosta glasniji sve u svemu, vredi staviti, jedino je ugradnja malo pipava, posto nema puno mesta na koja bi se mogla staviti, i mora se stavljati relej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na netu da je jako bitno da se postavi prema uputstvu u smislu pravca jer hoce da otkazuje ako se ne montira kako treba.Kako da kupim to cudo? Kako si se ti snasao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Sto se polozaja tice, mora da stoji uspravno, a moje licno iskustvo je i da ne voli vodu Prvo sam je montirao na nosac fara, ispod oklopa, medjutim, vremenom se olabavila i jednom prilikom mi je blokirala volan (sreca pa se nije desilo pri vecoj brzini), posle cega sam je montirao spolja, pa ume ponekad, posle pranja da zariba prvih 15-ak minuta. Kupio sam online, medjutim, tom prilikom sa porucivao dosta stvari, pa sam imao racunice, narucivati samo sirenu se nikako ne isplati zbog postarine i troskova ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru.Koliko je izasla sa cenom? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna ranija tema bas o ovoj sireni . Odlicna stvar. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20738.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru.Koliko je izasla sa cenom? ??? Ako imas nekog u Americi da primi to na svoju adresu, pa da ti prepakuje regularnom postom, mogla bi postarina biti oko 10, 15$, a cena sirene je 35, 36$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nadjem ove butik trgovce jer sam video da se firma nalazi odmah na severu Italije kod granice sa Slovenijom.Tako da im je usputno da mi kupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan DA imam gde da stavim kompresor... Bez razmisljanja www.hornblasters.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ali su trubice roblem.A ova nautilus je kompaktnija pa moze da se uglavi negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan PPoosle anlsera sirena je jedan od naj vecih potrosaca! Zato morate voditi racunaa o A ( amperima ). Nisam video taj podatak na sajtu! Koliko je snaga te sirene, zna li nekko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nadjem ove butik trgovce jer sam video da se firma nalazi odmah na severu Italije kod granice sa Slovenijom.Tako da im je usputno da mi kupe. Ja sam pokusao da stupim u kontakt sa njima pre par meseci ali bezuspesno, podaci na sajtu su netacni,a email se vraca jer je provajder prestao sa radom?! A sto se tice potrosnje, ima je ZZZ kod sebe na Stromu i sljaka bez problema vec vise od godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupis ovde http://cgi.ebay.com/AIR-HORN-STEBEL-TWIN-NAUTILUS-CHROME-11690006_W0QQitemZ380126978137QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5881556059&_trksid=p3286.m63.l1177 a naruci ti nesic sa foruma. Tako ce te izaci najjeftinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nadjem ove butik trgovce jer sam video da se firma nalazi odmah na severu Italije kod granice sa Slovenijom.Tako da im je usputno da mi kupe. Ja sam pokusao da stupim u kontakt sa njima pre par meseci ali bezuspesno, podaci na sajtu su netacni,a email se vraca jer je provajder prestao sa radom?! A sto se tice potrosnje, ima je ZZZ kod sebe na Stromu i sljaka bez problema vec vise od godinu dana Jeli tacan br. telefona? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Jok brale, al ja sam za ovu varijantu da nam neko plati preko eBay-a (mislim da mu damo pare) i posalje na moju adresu u inostranstvu, a ja cu je ocas posla transportovati bez dodatnih troskova za Beograd, pa dalje za Vrnjacku banju il gde treba vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kupih ovo cudo.Nisam jos instalirao.PAzi foru: u Italiji ih nema u slobodnoj prodaji osim ako ti servis ugradjuje.U fabrici coveku nisu dali da kupi osim na veliko.A servisi nece da ti prodaju jer moraju da ti oni ugradjuju jer otkazuju usled nepravilne montaze..Heh.Sad je nesto gledam..Nije mi jasno cemu slizi onaj deo na slici.Dosao je odvojeno pa sam skapirao da se montira tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja ahvatio "problematiku" ove s(v)irene ;D ;D ;D, problem je u tome što ljudi ne obraćaju pažnju prilikom montiranja, pa ostave otvore na gore tako da kiša i voda uopšte mogu da ulaze unutra i to je razlog crkavanja. Ono od slika montiranih ovih sirena što sam vidio, uglavnom je truba okrenuta na dolje, tako da se ovaj slučaj eliminiše... Uostalom, na netu se sigurno može naći opis instalacije ove sirene, pa to ne bi trebalo da predstavlja veliki problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja ahvatio "problematiku" ove s(v)irene ;D ;D ;D, problem je u tome što ljudi ne obraćaju pažnju prilikom montiranja, pa ostave otvore na gore tako da kiša i voda uopšte mogu da ulaze unutra i to je razlog crkavanja. Ono od slika montiranih ovih sirena što sam vidio, uglavnom je truba okrenuta na dolje, tako da se ovaj slučaj eliminiše... Uostalom, na netu se sigurno može naći opis instalacije ove sirene, pa to ne bi trebalo da predstavlja veliki problem... DA.Voda joj smeta a to je i stavljeno na kutiji-ambalazi.Evo da pomognem malko: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Jul 6, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ama ljudi, na buvljaku ili na Bubanj potoku nadjite policijske (ne zavijajuce, vec dvozvucne). Usi otpadaju kad zasviraqm (mada imam i zavijajuce ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ama ljudi, na buvljaku ili na Bubanj potoku nadjite policijske (ne zavijajuce, vec dvozvucne). Usi otpadaju kad zasviraqm (mada imam i zavijajuce ) Previse glomazno.Ova je "compact".Na pijaci sam najvise video one glupe koje imaju odvojene trubice na koje se kace crevca za vazduh.Pa onda duva.Ma njesra.To kod mene necu da stavljam jer ne zelim da se svirena vidi.A one su tolike da mora da se vide.NA V strom kad stavim to je smesno. Na neki stari "custom" bike moze ali na sportski motor nikako ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja ahvatio "problematiku" ove s(v)irene ;D ;D ;D, problem je u tome što ljudi ne obraćaju pažnju prilikom montiranja, pa ostave otvore na gore tako da kiša i voda uopšte mogu da ulaze unutra i to je razlog crkavanja. Ono od slika montiranih ovih sirena što sam vidio, uglavnom je truba okrenuta na dolje, tako da se ovaj slučaj eliminiše... Uostalom, na netu se sigurno može naći opis instalacije ove sirene, pa to ne bi trebalo da predstavlja veliki problem... Ako se stavi naopako (sa otvorima na gore) sirena ne moze da radi, a sto se vode tice, nema nikakvih problema sa kishom, imao sam problem par puta samo posle pranja motora, kad voda pod pritiskom uspe da udje u sirenu. Posle kvasenja, sirena nekih 10, 15 minuta ne radi uopste, pa proradi kad kompresor najzad izbaci vodu napolje Inace, ne preporucujem stavljanje napred ispod maske (iako uglavnom tu montiraju) posto se meni vremenom sraf olabavio i jednom prilikom se sirena pomerila i blokirala volan. Ja sam na stromu stavio sa leve strane ispod rezervoara. Ako nekog zanima tacno gde, stavicu i neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Previse glomazno.Ova je "compact".Na pijaci sam najvise video one glupe koje imaju odvojene trubice na koje se kace crevca za vazduh.Pa onda duva.Ma njesra.To kod mene necu da stavljam jer ne zelim da se svirena vidi.A one su tolike da mora da se vide.NA V strom kad stavim to je smesno. Na neki stari "custom" bike moze ali na sportski motor nikako ne ide. Apsolutno istinito, Gremlin i ja cekamo da i nama stigne sirena koja ce da bude glasnija i prodornija od AC/DC-a ;D Pa kad je namontiramo bice to pravi Thunderstruck Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bice jace od High way to hell ;D Ovih dana cekam da mi matori napravi drzac za svirenu pa cu javiti............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj je odmah Miljane i pošalji slike, da vidim gdje bi to kod mene moglo da čučne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj je odmah Miljane i pošalji slike, da vidim gdje bi to kod mene moglo da čučne... Bice ovako,kao na ovim slidzama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...