nesic1 266 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na ebay neke delove , i jos povoljne, pa su mi malo sumljivi na slikama, cini mi se kao da su osteceni? Sta vi mislite, oznacio sam na slikama, ili se to meni samo cini? 1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=220419799501 slika1 2. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=220419802613 slika2 3. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160336986084&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 slika3 (ovaj mi izgleda u najboljem stanju, ali bice potrebno malo ubedjivanja, salje samo u UK) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko kaže? na tarabi lepo piše IF YOU WISH US TO SHIP ABROAD PLEASE CONTACT US FOR A PRICE BEFORE BUYING uostalom drugi lik (treća slika) ima ebay radnju i na jedno osam puta više prodatih itema ima ukupno bolji fidbek. e, sad plaćao pejpelom ili bankovno, kakogod okreneš čeka te konverzija evra u funte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uzgred što ne prošaraš po švapskom ibeju? ono "Gabelbrücke".. ima ponešto i zanimljivo i povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala na smernici, odgovorio mi ovaj da oce da salje za Srbiju, sad cu da preturam po nemackom. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Jel to za Bandita ili mi se pricinjava. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jes Kure, pa viš šta piše. (osim ako imaš da ponudiš štogođ) nego nesicu, gledaj ti da šalješ na neku nam švercersku adresu u germaniji naprimer. to je njima lokalni paket a odande se donese. ako šalju u Srbiju mož bude masiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve znam, nego vece masiranje je da mi donese neko iz nemacke, a i posle ce da bude da mi ustedeli bogatstvo, :-\ , gledah u .CH i .DE, nema nista primamljivo, ispada da ovaj 3.ci komad ce da padne. Jel to za Bandita ili mi se pricinjava. ;D Jeste za bandita (ako imas nesto da ponudis, ne mo' se ustrucavas, ne ujedamo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da ti dam jednu svapsku adresu ako te zanima, pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Zanima mene,moze pp..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan pa moze, ne skodi nista, moze samo da koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I da vas smaram jos malo, ovaj treci kad sam mu rekao da okaci sa international shiping i da kupim nesto ga nema?? Ovaj na sl.2 je sa modela '98, znaci ostaje samo ovaj na prvoj slici, i dalje ako ima neko oko sokolovo moze da baci pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj treci u " Store " ima samo jedan proizvod? ovaj prvi je izgleda isto sa ranijeg modela, '98 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I da vas smaram jos malo, ovaj treci kad sam mu rekao da okaci sa international shiping i da kupim nesto ga nema?? Ovaj na sl.2 je sa modela '98, znaci ostaje samo ovaj na prvoj slici, i dalje ako ima neko oko sokolovo moze da baci pogled ko kaze da ga nema, eno ga veseo na istom mestu: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160336986084 nece on da kaci postarinu za svakog vec to dogovoris mailom, pa kada pazaris kliknes da ti se da ukupni racun za destinaciju koju ti kazes. (naravno bude ta koju ti kaze u mailu) Ovaj treci u " Store " ima samo jedan proizvod? ovaj prvi je izgleda isto sa ranijeg modela, '98 bato, ti izgleda ne citas sta pise. salvage store je prodavnica razvaljotki, znaci skidanih komada i kolicina uvek varira. znaci kod prvog ima 2 polovnjaka, kod drugog ima 1komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom ako si malo upratio ono svapsko sto sam ti rekao za gabelbrücke mogao si da vidis kakvih sve ima komada, (ja sam video po livu da ima bar 2 vrste) i na vecini polovnjaka su arkade oguljene ali ono sto svima mora biti zajednicko je da ne smeju biti naprsli jer bi za to prodavci dobili debelo negativni fidbek sto im nije ni na kraj pameti. jednostavno= kolko para-tolko muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan aha, ok, hvala, to za salvage bike nisam ni znao :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...