Milan R6 0 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bocni oklop za moju hondicu koja je 91 god,moram da joj kupim ne svidja mi se vise ovako gola.hvala svima ;) I naravno koje pare?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan To je 88 - 90 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bas tako ali u saobracajnoj joj pise 91 god.ma svejedno samo da nadjem oklop. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je prva registracija 91 pa zato pise u saobracajnoj a Gojko je u pravu za godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ma neka je i 80 god samo mi nadjite oklop da kupim. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...