drumskalisica 8741 Napisano Maj 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako : Zamislio sam da nesto napravim ( mozda nesto kao sto je Oblak pravio, al u drugom stilu ) , pa mi treba jedan polupani motorcikl. Trebao bi da ima izmedju 250 i 500 ccm , pozeljno da je cetvorotaktni, hladjenje moze i vazdusno, a moze i vodeno, da je jednocilindras, ili dvocilindras, da je regularan i da ima nase papire i da mu je agregat u pristojnom stanju. Nije bitno koliko je polupan, bitno je da masina nije ostecena, ili ako jeste - da nisu velika ostecenja ( pozeljno bi bilo da moze da upali ) . Takodje mi nije bitno od kakvog je motorcikla ( enduro, R, castom il nesto drugo ) . Naravno i da je sto jeftiniji . Ja sutra putujem, i vracam se za desetak dana, pa ako neko ima nesto da ponudi nek napise ovde ili meni na pp, a ja cu to pregledati kad se vratim i onda slede dalji dogovori . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan poslao poruku na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 22, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako : Zamislio sam da nesto napravim ( mozda nesto kao sto je Oblak pravio, al u drugom stilu ) , pa mi treba jedan polupani motorcikl. Trebao bi da ima izmedju 250 i 500 ccm , pozeljno da je cetvorotaktni, hladjenje moze i vazdusno, a moze i vodeno, da je jednocilindras, ili dvocilindras, da je regularan i da ima nase papire i da mu je agregat u pristojnom stanju. Nije bitno koliko je polupan, bitno je da masina nije ostecena, ili ako jeste - da nisu velika ostecenja ( pozeljno bi bilo da moze da upali ) . Takodje mi nije bitno od kakvog je motorcikla ( enduro, R, castom il nesto drugo ) . Naravno i da je sto jeftiniji . Ja sutra putujem, i vracam se za desetak dana, pa ako neko ima nesto da ponudi nek napise ovde ili meni na pp, a ja cu to pregledati kad se vratim i onda slede dalji dogovori . Pozdrav Je`l ti odgovara nesto staro, malo havarisano da ti dam - dovezem. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Je`l ti odgovara nesto staro, malo havarisano da ti dam - dovezem. ??? Mozda, zavisi sta, a i papiri su mi bitni da bi mogao " TO " sto napravim - da registrujem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je`l ti odgovara nesto staro, malo havarisano da ti dam - dovezem. ??? Mozda, zavisi sta, a i papiri su mi bitni da bi mogao " TO " sto napravim - da registrujem ! Onda ti dovozim TASTU u NS. ;D ;D ;D P.S. Registorovana je. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 23, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti dovozim TASTU u NS. ;D ;D ;D P.S. Registorovana je. ;D ;D ;D To se ne da srediti - ostecenja su prevelika ! Ako imas svastiku - mozemo da popricamo ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko pare je to za sto manje pare,da li te interesuje boldorka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti dovozim TASTU u NS. ;D ;D ;D P.S. Registorovana je. ;D ;D ;D To se ne da srediti - ostecenja su prevelika ! Ako imas svastiku - mozemo da popricamo ! ;D ;D ;D Imam, imam. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Al će to ljuto biti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 31, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koliko pare je to za sto manje pare,da li te interesuje boldorka? Sto manje para - to bolje, mada boldorku bas i nisam uzimao u obzir. Ram vec imam ( napravio sam ) , al sam ga zamislio za malo slabiji agregat ( ko sto rekoh 250 - 500 ccm ) , a mislim da bi i fizicki bilo nemoguce ugurati boldorkin agregat u taj ram sto sam pravio, mada uz odgovarajuce prepravke - sve je moguce ! Al će to ljuto biti! Ko zna ? Ne znamo dok ne probamo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako : Zamislio sam da nesto napravim ( mozda nesto kao sto je Oblak pravio, al u drugom stilu ) , pa mi treba jedan polupani motorcikl. Trebao bi da ima izmedju 250 i 500 ccm , pozeljno da je cetvorotaktni, hladjenje moze i vazdusno, a moze i vodeno, da je jednocilindras, ili dvocilindras, da je regularan i da ima nase papire i da mu je agregat u pristojnom stanju. Nije bitno koliko je polupan, bitno je da masina nije ostecena, ili ako jeste - da nisu velika ostecenja ( pozeljno bi bilo da moze da upali ) . Takodje mi nije bitno od kakvog je motorcikla ( enduro, R, castom il nesto drugo ) . Naravno i da je sto jeftiniji . Ja sutra putujem, i vracam se za desetak dana, pa ako neko ima nesto da ponudi nek napise ovde ili meni na pp, a ja cu to pregledati kad se vratim i onda slede dalji dogovori . Pozdrav Je`l ti odgovara nesto staro, malo havarisano da ti dam - dovezem. ??? Sta imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...