Mediterraneo 1802 Napisano Maj 22, 2009 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan pitate se sta to zvecka - e pa to je moj auspuh u cilju resavanja ovog problema cak sam probudio velikog grunfa Automatike, Racunarstva, Aeroelektronike, Kibernetike i Informacionih Sistema (citajte gosn. ARAKIS-a) iz duboke nirvane. veliki grunf odmah je locirao mesto odakle dolaci zvuk iako je to delovalo neobicno - iz grane auspuha. preciznije sa mesta gde se auspuh spaja sa topom. posto promena srafova koji spajaju auspuh i przenje desne ruke nisu dali rezultata, dadem se u obilazak servisa. majstori su se samo cudili i ceskali po glavi, tako da planiram da nadrilekarima predlozim ovu metodu za lecenje vaski. ne budem lenj, dodjem kuci i sam skinem levi top (posto sa te strane dopire ovaj umilni zvuk). pri tome mi naravno prilikom odvrtanja pukne sraf (jer opste je poznato da se sva tela, sem cvaraka, na toploti sire). tada ustanovim da je top ziv i zdrav, uz to se dobro oseca i pozdravlja vas, a ona arija dopire sa vec pomenutog mesta - mesta gde se auspuh spaja sa topom. tu inace obitava jedan ukrasni lim od prohroma ciji nosac se malko odvojio i prija bi mu jedan mali var. nemojte da vas ovo zavara jer nije ni on autor ove muzike. kada ga stisnem rukom i mrko pogledam opet ista pesma. u stvari i nije pesma vise instrumental. ukoliko postoji neko ko zna, ume i zeli da ovaj auspuh nauci neku drugu melodiju, recimo na lepom plavom dunavu, ili jos bolje da mu **** nanu naninu da prestane zauvek da svira - bio bih mu izuzetno zahvalan. zahvalnost izrazavam po zelji - ladnim pivom i klopom ili novcanicama. p.s. ne poznajem anatomiju auspuha ali jedna stvar me navodi na sumnju - spoj top/grana ide preko metalne cevi koja je zavarena za prohromsku granu. ukoliko se ona tu ne zavrsava nego ulazi dublje u granu moguce da je izasla iz ose i umislila da je novi mocart. evo i par slika kako to otprilike izgleda: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Maj 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D Možda onaj majstor koga svi hvale negde na Voždovcu-Kumodražu, čujem da može da nauči auspuh da peva i "Odu radosti"?... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Maj 22, 2009 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan :D Možda onaj majstor koga svi hvale negde na Voždovcu-Kumodražu, čujem da može da nauči auspuh da peva i "Odu radosti"?... ;D hocu Rale, samo me malo obeshrabrio Lalajkov post u kome kaze da tip ne servisira auspuhe. Otprilike zvecka u izduvnoj grani posto na tom motoru a i na vn 800 u izduvnoj grani postoji 2 cevi i dolazi do dodira izmedju njih. onda je to definitifno prava dijagnoza armagedon. samo da jos vidim gde i kako to srediti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih ti pomogao, ali kad ane mogu - aj' barem da ti pohvalim post: Eh, kada bi više ljudi ovako objašnjavali problem, sa više uživanja bih čitao postove... Pozz p.s. - izvini za off - morao sam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Resenje: Skini i drugi top pa da vidis kako ce komsije da nauce odu radosti kad odes da se vozis :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ga sredio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Promuckaj malo top, kad je vec skinut, mozda ima nesto u njemu pa zveci, i probaj da o istreses. Ako nema nista, upali motor ovako bez njega, mozda u grani ima nesto, pa mozda sad izleti ( proturiraj ga malo ) ! ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Maj 24, 2009 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan problem je definitivno u izduvnim granama tako da ako neko poznaje majstora za preporuku koji se bavi ovim - nek se ne stidi Rado bih ti pomogao, ali kad ane mogu - aj' barem da ti pohvalim post: Eh, kada bi više ljudi ovako objašnjavali problem, sa više uživanja bih čitao postove... Pozz p.s. - izvini za off - morao sam... hvala, hvala Resenje: Skini i drugi top pa da vidis kako ce komsije da nauce odu radosti kad odes da se vozis :-) ma pusti, ovi moji nastrani - slusaju samo wagnera i jasu valkyrie Jesi li ga sredio? ne, al on mene izgleda jest Promuckaj malo top, kad je vec skinut, mozda ima nesto u njemu pa zveci, i probaj da o istreses. Ako nema nista, upali motor ovako bez njega, mozda u grani ima nesto, pa mozda sad izleti ( proturiraj ga malo ) ! ??? ??? ??? muckao, evo i par cuba libre smuckao .. ukus je onako .. nekako vise bagdadski nego kubanski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u oglasima, Saranitelj nudi prigušivače od Endži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Maj 25, 2009 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da sam bio u pravu. Probaj malo sa mehanikom tj da malo dzaras po izduvima debljom armaturom pa mozda iscupas nesto izgorelo sto zvecka. jesi armagedon. mnogo mi je pomogao tvoj post. Imaš u oglasima, Saranitelj nudi prigušivače od Endži. video sam panto, al po svemu sudeci prigusivaci mi ne trebaju. bio sam danas kod majstora slavka u kumodrazu. prijatan covek. nema nista od poravke grane. moracu da pazarim drugu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...