u2020bullet 122 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan to je taj famozni R125 tacnije Yamaha YZF-R125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sad skontao sta je u stvari decko pitao...Kao sto neko rece,4T TZR ne postoji.Radi se,koliko ja znam,od 2007.,pod nazivom Yamaha YZF-R125,kao naslednik TZR-a,i ona je 4T sa nekih 15-ak KS.Vidi se da je farban,bas onako fusherski.Koliko vidim,ram je ulubljen sa desne strane do rezervoara,a maska nije original (TZR nema poziciju iznad fara),lici mi na masku sa FZR-a novijeg,auspuh takodje nije original,kao da je sa nekog scootera...U svakom slucaju,i da ti ga poklanja,moj ti je savet da ne uzimas,jer ces kasnije imati i glavobolja i troskova ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 25, 2009 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja to nije ulubljenje to sam mogao i ja sam da vidim kad sam uzivo gledao motor, vec je tu sasija uz rezervoar takva fabricki, od odsjaja na slici ti se cini, btw motor nije farban i to je provereno, vec je slikan cim je isteran iz slepera, ni prasina nije skinuta sa njega, ne uzdam se u tvoje komentare ali hvala u svakom slucaju. p.s. Ovaj model iz 1996 ima poziciono svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Maske su original od TZR 125, ali je motor farban, nemoj niko da te laze da nije, i to je kao sto sam ti vec rekao dvotaktna masina, koliko trazi taj lik za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 25, 2009 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 1500 maximum 21000 preso nove gume i akomulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 25, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan 1500 maximum 21000 preso nove gume i akomulator. au brate mili, to ne vredi ni 800 evra!! ako hoces pravi motor, daj da se cujemo, prodajem mog gpz-a, em za manje pare, em je pravi motor u koji neces morati nista da ulazes! batali to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja to nije ulubljenje to sam mogao i ja sam da vidim kad sam uzivo gledao motor, vec je tu sasija uz rezervoar takva fabricki, od odsjaja na slici ti se cini, btw motor nije farban i to je provereno, vec je slikan cim je isteran iz slepera, ni prasina nije skinuta sa njega, ne uzdam se u tvoje komentare ali hvala u svakom slucaju. p.s. Ovaj model iz 1996 ima poziciono svetlo Sto se tice prednje maske,moja je greska,sad sam proverio,ima modela iz '96. i sa pozicijom,a i bez (4DL).Motor je 99% farban,ali ne vredi da te mi sad ubedjujemo u to,ako ti kazes da nije,zar ne ?Inace,slike su veoma loseg kvaliteta,pa mi se ucinilo da postoji udubljenje na ramu...Inace,ne znam sta ti znaci ovo "ne uzdam se u tvoje komentare",jer ako vec sve znas,onda nemoj da postavljas pitanja na forumu,a ako si vec postavio pitanje,onda razmotri odgovore s objektivne,a ne subjektivne strane.Jer ima nas koji smo stariji i po godinama,i na forumu (po datumu uclanjenja),a imamo i malo vise iskustva...Inace,i bez obzira na to sto se ne uzdas u moje komentare,moj prijateljski savet ti je da preskocis ovu Yamahu,jer trenutno motora ima na pretek,cene padaju,kao i platezna moc ljudi,pa se shodno tome moze naci i dobar primerak,sto ovaj bas i nije.Ali pazi,mnogi sada pokusavaju da proguraju raznorazne Frankeshtajne pod tim izgovorom .I jos jedan prijateljski savet,po meni je iz vise razloga bolja 4T masina od 2T.Ovladaj prvo ciklistiku,shaltanje,kocenje, ima vremena u zivotu i za jace R motore od 100 i kusur konja,ako se odlucis za tu klasu.Ali,samo polako,jer je najvaznije imati meru u svemu . Pozdrav,i samo pametno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1500 maximum 21000 preso nove gume i akomulator. HAHAHA!!! Ne uzimaj druze nikako! Evo ja npr. prodajem svoju Cagivu Mito 165 ccm polini, presla 25 000, 1998 godiste, arrow, KN, u dobrom stanju, za 1850 evra. Mala razlika u cijeni a... Mito je VRH u odnosu na ovo sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre kupujes taj motor koji djavo?Nikad ne bih uzeo toliko star 2t motor jer ces ulagati sigurno. Nemoj tako. Imao sam 2T TZR-ku iz 1992. godine jedne sezone (moj prvi motor), motor je bio prakticno nov (mogu slike da ti posaljem) kad sam ga kupio 2007. godine jer je pre toga bio garaziran nekoliko godina,ni jedan saf na masini nije pipnut. Zameno sam sve sto je trebalo za sezonu (akumulator, antifriz, ulje u menjacu i sl.) i presao sam sa njime 5000-6000km te sezone (moje prve sezone). Bukvalno samo sam sipao ulje i gorivo. Motor je isao kao lud!!! TZR-ka o kojoj pricam nije kao ova, ova je "deblja", moje je bila je uza i nije imala alnaser, ali je ovakvu jela za dorucak sto se brzine tice. Isla je kao zmaj. Eh da ova stara o kojoj pricam, po "sirini" je otprilike ista kao sto je nova Honda CBR 125, tj. 2008. model. Vozio sam TZR-ku i opet bih od 125-ica izabrao nju. Ne pricam konkretno za motor koji ti je u ponudi jer je previse "budzen", ali TZR-ke su super motori. Eh da, nemoj da uzimas R model jer nije dobro zbog tebe, bice ti lakse sa nekim modelom koji je laksi za voznju kao sto rece Nemanja88 cini mi se, dok ne savladas ciklistiku malo... Auspuh se cuje dublje? Da. To je moguce. Mene je jedan od forumasa naucio kako to da uradim dok sam imao svoju 125-icu i dobio sam primetno jaci zvuk i za nekih 10-15% vecu potrosnju. To nije nikakva filozofija. Cene jesu pale, za svoj kesh novac, trenutno mozes jako lepo motorce da izaberes. EDIT: Evo slucajno naleteh na ovo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35663.0 Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan posto pojam nemas o motorim nemoj da govoris nekim ljudima da njihovi kompentari za tebe nisu validni a obican si balavac,ovu cu ti sada reci i vise te necu uznemiravati mojim komentarima a iskreno se nadam da ti ni ostali nece pomagati. prvo niko nije rekao da je motor farban zato sto je losa slika i lose izgleda vec zato sto nema fabricke boje. ovog motora imas u oglasima kolko oces neznam sto si zalijepio bas za ovaj,sad gledah oglase imas 2001 godiste izgleda bojle od ovog za 1700e. druga stvar sto je rekao ovaj lik da je tzr sranje u odnosu na mito ako si mislio na ovu tzr o kojoj pricamo to mozda ali ako se porede ovako svakako bih prije uzeo tzr,zato sto joj mnogo duze traje masina ,a nije nista slabija i plus manje trosi. tako da sto ti ovi pricaju imaces ulaganja ,nije istina ako uzems dobar motor moci ces sa njim da predjes 5 do 10 hiljada a da mu nista ne radis i da ga prodas super. www.moto-berza.com www.motori.co.yu/ pogledaj na ova dva sajta imas ih kolko oces i ne budi tolko zaludjen da sto prije uzmes motor kad ti svi govore da kod ovog sto si se popalio smrdi nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan evo ti i jedan slika tzr 94 godiste. i ja bih ti predlozio da uzmes nesto 4 taktno ,ako planiras malo duze da nemijenjas motor ako planiras da se uvjezbas na ovoj tzr jednu sezonu ili manje pa uzems nesto jace onda trguj ako ne bolje uzmi suzuki gs500,bandit 400 ili nesto slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cWeLe 3 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: - Motocikl: CBR 600 F3, MT-09 SP Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=36109.msg532884#msg532884 date=1243287120] evo ti i jedan slika tzr 94 godiste. i ja bih ti predlozio da uzmes nesto 4 taktno ,ako planiras malo duze da nemijenjas motor ako planiras da se uvjezbas na ovoj tzr jednu sezonu ili manje pa uzems nesto jace onda trguj ako ne bolje uzmi suzuki gs500,bandit 400 ili nesto slicno ovo ti je TZR 250 inace sto se tice TZR 125 R jednu vozim, moja je 97.god uzeo sam je proslo leto...motor je stvarno dobar,prema tome vecina ovih sto pricaju da je govno i sranje, nije ni sela na njega poznato je da starije tzr idu bolje od novijih, ali ni ova nije za podcenivanje...iskreno ti kazem, samo izaberi dobar,ocuvan motor(tzr) i neces se pokajati veruj mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...