drazhen 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu NX 250 Dominator 1993. godiste, 24 KS. Nova guma, nov prednji disk,plocice,u odlicnom stanju. presao 35000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan cena? Telefon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazhen 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan auuuu pa to zaboravih! 2000 eur moze zamena za neki veci enduro! telefon 063/596-873 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamena za ovu moju putnicku Hondu te ne interesuje, naravno, jel? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazhen 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan mi smo vec razgovarali. jer tako?? nazalost nista tako me ne zanima,za sada... mozda za nekih 20 godina... ;) ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan A mozda bas tvoj komsija iza ugla vapi za ovakvim putnickim modelom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan nov prednji disk,plocice,u odlicnom stanju. presao 35000km. -Ako želiš, objasni mi molim te kako je motor od 21ks i stotinak kila uspeo da potroši disk na 35.000 km ?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazhen 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan vrlo rado bih ti objasnio,al motor sam kupio pre godinu dana i bio je dosta potrosen disk... a pored diska najesen sam menjao lanac i lancanike jer su bili jako potroseni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazhen 0 Napisano Maj 23, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan zadnja guma danas promenjena! presla je oko 100 km, tacnije put od subotice do sente na moto skup i nazad! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazhen 0 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek se prodaje!!! ;D ;D ;D ;D 1700 eur! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 10, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan nov prednji disk,plocice,u odlicnom stanju. presao 35000km. -Ako želiš, objasni mi molim te kako je motor od 21ks i stotinak kila uspeo da potroši disk na 35.000 km ?!? Sve se moze kad se hoce. Jedna od mogucih opcija je npr. kocenje bez mesa na plocicama. Ne treba puno da se disk preore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazhen 0 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno! Moze zamena za neki veci enduro uz moju doplatu! :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joe902 2 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je stanje sa delovima za njega? i kolika mu je sad cena? P.S. cini mi se da sam te video nekidan u gradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 19, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Malo je preterano da trazis za njega 2000e realna cena je oko 1400e ipakje do star motor od 17 god max moje mislejnej nama ljutis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazhen 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Nije cena 2000eur vec 1700... presvukao sam sic, a tokom nedelje bi trebao da uradim servis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...