PICASOO MZ 425 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da fale fotke na kojima smo MI na svojim (ili tudjim)motorima u pokretu.... Da krenem prvi... Photo by:Zuza&Joska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 21, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene nekoliko slika napravljenih na relaciji Požarevac - Žagubica - Majdanpek - Kučevo - Požarevac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 25, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Maj 26, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je mutno, slikano telefonom sa 2mpx, brzina oko 130km/h, auto put, povratak iz jagodine, Izmedju Raznja i Aleksinca je slikano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan dunav tour 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan dunav tour 2008 što ja volim ovaj kadar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan By dzolaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Sa nedavnog puta po Balkanu... 2. Doktore, jel može još jedan krug oko Slavije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A ti nemas nijednu tvoju fotku u pokretu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 26, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nationalpark Eifel, Germany Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ti nemas nijednu tvoju fotku u pokretu ? imaš ti čekam da je postaviš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan GS na SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A ti nemas nijednu tvoju fotku u pokretu ? imaš ti čekam da je postaviš xexe... nije meni tesko, al` pise "nase fotke", pa rekoh samo da te podsetim gde su. Dakle, nas Bendzi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slika iz 2007-me dok sam jos vozio skuter, slikao je M a R k O . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ti nemas nijednu tvoju fotku u pokretu ? imaš ti čekam da je postaviš xexe... nije meni tesko, al` pise "nase fotke", pa rekoh samo da te podsetim gde su. Dakle, nas Bendzi: moraćeš opet sad imam nove gume i još bolju kočnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedno petnaestak min. pre lakseg pada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mikelevw i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Da vas malo nasmejem. Ova nije baš u pokretu.... Više u pokušaju... Bivši burazerov skuter. Reakcija je bila: "A što neće da krene?" Kad sam video sliku sve mi je bilo jasno. Moj mučenik na testu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan moraćeš opet sad imam nove gume i još bolju kočnicu a pa lepo si se otvorio, braaaavo... moracu opet zbog fokusa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...