Ivta 24 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Kamp prepun debele hladovine koja je itekako bila potrebna u vrelom danu Bina spremna i za slučaj kiše, koje hvala Bogu nije bilo Zanimljiva oslikavanja tela, jlubi joj čika Toma oko :D :D Pivo nam je baš doobro krenulo I onda su uočili Jelenu :o :o :o Pokupila je svu pažnju EXTREMa, a Boga mi i Patriotsa iz Temerina, a posle njene izjave da nema dečka i da voli da se vozi na motoru, predsednici pomenutih klubova, pali su u trans i krenuli u osvajanje.... krenuli su različitim taktikama.... Arpad je krenuo sa atributima : A Bubi je počeo sa sentimentalnim nastupom i solidarnošću, čak je hteo i pivo da prodaje za šankom kao pomoć lepoj Jeleni ali ga je obezbedjenje izbacilo Naravno da je Jelena izabrala mladjeg i lepšeg bajkera od ovih naših kandidata, tako da je čika Toma solidarno utešio Arpada, dok je Bubi tugovao sam u tami :D :D Začudjena Sandra je sve to ispratila bez komentara.... Pohvale organizatorima, dobar skup i lepo mesto za održavanje ovakve manifestacije. Pozdrav i vidimo se do godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimak!!!! Uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asphalt Cutter 13 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Yamaha XJ-900 ('91.) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braćo i sestre iz "Road Flyers"-a i hvala vam na fenomenalnom provodu. Sve je bilo organizovano bez greške, atmosfera kakva se retko gde sreće, a gostoprimstvo i ljubaznost se ne može opisati rečima nego se mora doživeti. Evo i nekoliko slika: [glow=black,2,300]U Mužlji se nikada nije oskudevalo sa lepotom.[/glow] [glow=black,2,300]"Rakijica" za dobrodošlicu.[/glow] [glow=black,2,300]Teško je biti predsednik kluba jer moraš da trpiš razna zlostavljanja (kao što je npr. redovna higijena).[/glow] [glow=black,2,300]"Šta bi dao da si na mom mjestu..."[/glow] [glow=black,2,300]Svaki klub ima svoje simpatizere.[/glow] [glow=black,2,300]Da se zna da je i za šankom bila vesela atmosfera.[/glow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jako zao sto nisam mogao da stignem na skup iako sam obecao.Zbog nekih zdravstvenih problema sam morao da ostanem kuci. nadam se da mi organizatori nece zameriti i da camo sve ispraviti nekom narednom prilikom. Sta mi sad ostaje neg da gledam slike i da se jedim sta sam propustio. Pozdrav Flyersima uvek ste bili pravi domacini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pohvalama , trudili smo se da budemo pravi domacini, i nadam se da smo uspeli u tome. PO VASIM KOMENTARIMA DOMACI ZADATAK SMO USPESNO OBAVILI . A sad ste nam zadali jos veci , da prosirimo mesto. TRUDICEMO SE DA DOGODINE I TAJ ZADATAK RESIMO USPESNO PS za Nandija; Nemoj da se jedis, opravdano si bio odsutan sto ti necemo zameriti, pogledacemo snimke zajedno, a ono sto si propustio, nadoknadicemo uskoro. Docicemo mi 5-og na ladno pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sa plavoga Jadrana sa mukom posmatram ove sličice što plaše malu decu, i mislim ... ipak... dobro je što i ja nisam bio tamo,moguće je da bih i ja bio na nekoj slici, onda bi se deca i rasplakala :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ne sumnjam u to.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Gargi crni Gargi ,sve je to photoshop barem me ti znaš. PS Ne veruj očima ,veruj u ono što ti kažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...