Dusan 1 Napisano Novembar 15, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Ja sam bio za to da menjas, ali nije mi bilo jasno zasto je vecina bila za to da ne menjas... Jedino o cemu bi se ja razmislio izmedju ta dva motora je- honda za suzuki... Po meni je HONDA zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 15, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Promena uvek prija, cepaj samo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 17, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan više slika u liènoj galeriji pa koga interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Novembar 17, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep!! Spoj pravog urbanog stila i R agresije! Ako si ga koliko-toliko testirao tokom ovih lepih dana, napisi neke komentare, i naravno cenu ako ga budes prodavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 17, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Promena je uvek pozitivna, lepo da se vozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Novembar 17, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep!! Spoj pravog urbanog stila i R agresije! Ako si ga koliko-toliko testirao tokom ovih lepih dana' date=' napisi neke komentare, i naravno cenu ako ga budes prodavao [/quote'] a to je kod lakija sigurno strpi se samo mesec dva i bice na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 17, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ''TAKO je momèe! SAD lièiš na pravog èoeka...'' Lepo, nema šta! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je super, lepo ide, kaže žabac da treba karbovi da se doštelaju i to je to, inaèe možda i neæete èekati dva meseca...mali off, daj 2000 i vozi kuæi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan MA TI NISI NORMALAN .ili je mlada resila da ima automobil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Novembar 18, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Transalp prodat? Moj komsija je zainteresovan, 'oce da proda auto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...