Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Super Teneru

Recommended Posts

• Zainteresovan, 830 postova

Ja sma stekao utisak d aje tu bilo dosta propusta, ali kljucna stvar o kojoj se prica je da si ti taj isti motor prodavao za 1.400,a ond anjemu precutao kvar na lezaju i prodao mu za 1.950 e. I jbg, sta sad hoces da kazes? Da niej tako bilo? Ili d aje  to ipak na neki magican nacin OK? Stvar je otisla u filozofiju, a ustvari bi trebalo d ase tice samo cinjenica. Je li tako bilo ili nije, jbg....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

...Eto pravda zadovoljena, idemo dalje.... Nadam se da će i Peki biti zadovoljan, konačno...

Meni brate ni iz džepa ni u džep.

Da imam nešto lično protiv tebe ja bih se sigurno dosad javio na na neki od tvojih oglasa i "isterivao pravdu" i rasterivo kupce.

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Da, potpuno se slazem sa ovim velikim crvenim slovima, doduse tek kad sam procitao celu temu o transakciji u kojoj je nahebao Duh...svaka cast na samokriticnosti. ;)

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Nije bilo tako... Motor uopšte nije bio u mome vlasništvu i to je to... Mrzi me da ti objašnjavam, stvarno me ne to ne interesuje, izvini... Ne znam ni šta se ja uopšte trudim da objasnim...

Jeste ustvari, ako će ti tako biti lakše, JA SAM MU NAMERNO PRODAO TAJ MOTOR POKVAREN ZATO ŠTO SAM STVARNO SMRAD I ĐUBRE OD ČOVEKA...

Eto pravda zadovoljena, idemo dalje.... Nadam se da će i Peki biti zadovoljan, konačno...

Znaš šta ja samo ne mogu da verujem da si ti sa tim bezobrazlukom i prozivanjem ljudi još medju živima .

Nemam ništa protiv tebe samo čitajući sve ove dosadašnje tvoje prevare i izjave mogu ti reći da si veoma hrabar momak . :P

Aky čestitam ,neka te služi kako treba .

PS . Molio bi cenjene kolege da kada sretno i uspešno prodaju motocikl zaključaju oglas da se ovde ne bi diskutovalo o kojekakvim stvarima  :o  Jer jako puno oglasa služi za kojekakva objašnjenja i prepucavanja , a samim ti mi koji nemamo tu sreću da prodamo naše ljubimce padamo na dno lestvice i u zaborav .

Neške uzdravlju da potrošiš pare ,i zaključaj oglas  ;)

Ma nije ovo lose, bar da se vidi ko je kakav!

Hvala ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja