motoras 195 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nisi mogao lepse i bolje otvoriti moto sezonu,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast bata Sale, extra voznja. Ja slicnu turu planiram vec duze vreme samo treba da nagovorim suprugu da sedne na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja i lepe slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Koja slucajnost da 15. maja u Paralii odsednem u istom hotelu " Germani " a vlasnik me pitao dali te znam ! Inace moja tura je bila u obilasku veceg dela Grcke pa preko Albanije u Crnu Goru i nazad kuci ! Za 5 dana 5 drzava i 3150 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koja slucajnost da 15. maja u Paralii odsednem u istom hotelu " Germani " a vlasnik me pitao dali te znam ! Inace moja tura je bila u obilasku veceg dela Grcke pa preko Albanije u Crnu Goru i nazad kuci ! Za 5 dana 5 drzava i 3150 km Ova tura je bila namenska, samo Atina. Ranijih godina provezena je skoro cela severna Grcka.Albaniju smio vozili 2007 godine, odnosno prvo Makedoniju, pa Albaniju, Crnu Goru, Hrvatsku - Hvar, Bosna. Boze zdravlja 18.06. planiram da ponovo obidjem Rumuniju, oko 2900km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...