SteMark 0 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: honda cb 900 F Boldor Prijavi odgovor kao problematičan Gile dolazim i ja!(sas mou ˝˝novu˝˝makinu)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja stižem sutra popodne sa još dva drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se na skupu , dolazi nas dosta iz krusevca ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gile dolazim i ja!(sas mou ˝˝novu˝˝makinu)! ooo Stemark.. bila nekad pa sad opet cestitam Svi BJB-ovci slobodno nek mi se jave da se upoznamo. Mene mozete prepoznati kao jedina 125-ica sa zvukom koji jede sve ostale (pokrala manguparija auspuhe.. ;D) Vidimo se, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gile dolazim i ja!(sas mou ˝˝novu˝˝makinu)! ooo Stemark.. bila nekad pa sad opet cestitam Svi BJB-ovci slobodno nek mi se jave da se upoznamo. Mene mozete prepoznati kao jedina 125-ica sa zvukom koji jede sve ostale (pokrala manguparija auspuhe.. ;D) Vidimo se, pozdrav ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ovo pise banovani clan cagivamito Dolazimo sutra ja, moj otac ( Sasa_Nis ) i moja majka porodicno na skup Ako vidite crvenu, prelepu cagivu mito 125,vrsacke tablice, i belu Hondu VTR 1000 sp-2, niske tablice, javite se. Docice jos dosta ljudi iz Nisa. Prognoza vremena sutra za Jagodinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nesic kaze da je upravo neko nevreme u BG-u nadajmo se da ide ka severu.. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E bem ti i vreme i sve poceo onaj "prednevremenski" vetar Javicu rano ujutru kako je vreme (za one koje dolaze iz daleka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 22, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja ujutru oko 11 h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci zivi oblak nema napolje, vedro vedro ko da nema kraja.. ajmo ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I prosle godine je isto bilo, petak uvece kisa a subota ekstra vreme! Vidimo se danas...! P.S.Nisam znao da Vojstani imaju klub ?? ...u zdravlje se gledamo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo krecem spremite ladno pivo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan spremanje za polazak je u toku, vidimo se tamo. Cagivamito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Maj 23, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Bio u petak,lokacija dobra,stizu ljudi sa svih strana Bugari,Vranje,Nis... Organizatori su se potrudili vidi se,bina profesionalna,svi koji jos nisu otisli a premisljaju se,palite odmah,odlicna zabava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Maj 23, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bili , lepo se proveli , i vratili svi u kompletu. u Jagodini nije nikad bilo vise motocikala nego danas na moto susretu. sve je bilo ok . i veliki pozdrav domacinima - mk riders iz jagodine . - mc baba zaneti - kragujevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan par slicica sa povratka sa skupa... bilo je odlicno, lepo smo se proveli...cagivamito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo smo ja, bigbad86 i Boban GSXR mrtvi pijani kod mene u garsonjeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo smo ja, bigbad86 i Boban GSXR mrtvi pijani kod mene u garsonjeri To je laza, ja se nalazim kuci nikad trezniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto ste svi stigli kuci zivi i zdravi a pogotovu ti Bobane.. Nadam se da ste se lepo proveli, vidimo se i iduce godine, slike stizu kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 24, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan ja bio stvarno veliki broj motorista, klopa na nivou na ulazu se dobijao bon...pohvale organizatoru... pozdrav i vidimo se i iduce godine... Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas vratio.Pasulj odličan. Jagodina bila okupirana motorima, u vreme nazovi defilea u gradu je bilo toliko parkiranih motora, da sam ja moju kravicu vezao na ulici, dok se gazda napojio u gradskom kafiću. Kerber kao i uvek odličan, na žalost Najda se povredio i prekinuli su svirku kad je bilo najinteresantnije. Šteta što bazen nije otvoren za kupanje, da upotpuni dobar utisak. Jutros nigde nikoga da isprati goste, osim komunalaca, koji su prali mesto skupa. U svakom slučaju, vredelo posetiti, i nadam se da će vredeti i iduće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan uhh.. sta da kazem fin moto skup ali mislim da je bilo bolje ranijih godina , stvarno je bzv sto jutros nikog nije bilo od organizatora , samo komunalci > , ja kao i uvek se komirao od alkohola , a i bio sam na neko jezero nekih 20ak km od jagodine tako da vrucinu nisam osetio , pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja necu da budem pun pohvala kao moji predhodnici jer imam MNOGO zamerki na ovaj skup. Ovo je bio do sada NAJGORE organizovani skup na kome sam bio. A dolazim svake godine u Jagodinu od pocetka. Do sada je reklamiran kao jedini besplatni skup u Srbiji, ocigledno od ove godine to vise nije. Nije neka para dati 400 din na ulazu, ali za taj novac se dobije JEDAN bon za rucak, tako da smo ja i supruga (suvozac) morali da delimo jedan tanjir pasulja. To nikada nije bilo. Ili naplacujte i za suvozaca ulaz (pa da vidimo koliko ce ljudi uci u kamp) ili ne pravite problem oko rucka. Primetio sam da je vise motora bilo van kampa (dok se naplacivao ulaz). NIGDE WC-a u kampu. Necu da spominjem sportski centar preko puta jer se on uredno zatvara i zakljucava u 21h. Ne moze se covek umiti ili ici u WC jer ga nema. Sto se ozvucenja tice-slabo...I na kraju danas (nedelja) nigde nikog od organizatora, uredno dosli komunalci, oprali, ocistili a nikoga da te domacinski isprati i pozeli srecan put. Da ne komentarisem cene-toceno pivo 80 din., Kisela voda 150 din! Naravno nigde hladovine... Zao mi je Dane, verovatno si uloztio dosta truda u sve ovo, ali za jedan dobar moto-skup potrebno je mnogo toga, nekada i sitnice mogu mnogo da znace. Sa zeljom da ovo shvatis kao dobronamerno i bez vredjanja i da ispravis sve nedostatke do naredne godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 24, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio dva puta ( u medjuvremenu bio sa BJB ekipom u Strmostenu tj u Panorami na rucku ), organizacija bila ok sto se mene tice , motora kao nikada do sada , jedina zamerka je sto je juce neorganizovano isao defile kroz grad i vise licio na neke grupe motora koje se odvojeno krecu nego na organizovani defile , ostalo je bilo ok . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimezmaj 2 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha moto skup u ocajnom izdanju ili slaba dvojka. Sto se tice druzenja ostalih clanova 5+. Da se razumemo do sada nije naplacivan ulaz jer je moto skup u cilju pomena narodnog heroja i kao jubilej opstine Jagodina, ali od jucerasnjeg dana promena. Znamo da se u petak nije naplacivao ulaz ili sam lose cuo ALI posto se par dobrostojecih klubova odlucilo na dolazak u velikom broju to se naglo promenilo u subotu ujutru pa je to otislo na iznenadjenje gostiju. Takodje prica je da je opstina za skup dala 150000din svaka cast mi imamo manje. Ako ne gresim ovaj skup su organizovali tri moto kluba iz Jagodine neka se mnoze kad im je lepo. Molim Jagodince da me isprave ako gresim negde u proceni. Ne smem mnogo ni da pisem hoce Palma da ih utepa :-) Stvarno veliki nedostatak tri kluba a goste koji su nocili niko ujutru da isprati da ne ponavljam predhodnike koji rekose nema WC-a ajd mi muski zalevali livadu dobro rodice ali zene kuku majko usput stajali na motele :-), nema hladovinke, vise motora van nego unutra, cene ludacke za pice jbg.. svetska kriza. Van svega bilo je loseg organizovanja nije domacinski kako se pricalo ranije. ALi druzenje gostiju i brace bajkera u extra stanju sto je i prvi cilj svega toga. Da ne bacamo packe Danetu nije mogao sve sam ali i izgleda da je izvikan trebao bi da obuci malo mladje za svoju zamenu, mene licno nije ispostovao a i sto bi ja mlad bajker a ni ulaz mu nisam platio. Iskreno i ja bih se naljutio jer od ulaza klub pokriva dobar deo organizacije troskova. Ja ga bar svugde placao zasto to sad uradih nemam pojma valjda gde svi tu i mali Mujo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...