DZ 1 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan u Beogradu a da je dobar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Dimitrija Tucovica, ka bolnici, ne znam tacno broj, ali pretrazi na forumu, bilo je u par tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 18, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan D. Tucovića 125-127 011/2401-171 063/244-564 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan BARBULJ, JOVAN 011 2899938 KOZARČEVA 062A, BEOGRAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 18, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan BARBULJ, JOVAN 011 2899938 KOZARČEVA 062A, BEOGRAD Погледај овде за поменутог мајстора у мом првом посту... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Dule Januz iz Batajnice, 063 203 294. Fantastičan majstor, kod koga vare majstori koji rade delove od aluminijuma. Preporuka iz ličnog iskustva. U D. Tucovića je i strugar čije sam usluge koristio i zadovoljan sam, ali var aluminijuma koji je urađen u istoj radionici je pukao (možda je slučajnost, ali tako se desilo). Nisu bili u pitanju delovi za motor, ali aluminijum je aluminijum. Ako ne pitam previše, šta variš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko neke ekvirne cene? hocu da radim ojacanje zadnje viljuske i bice malo vise varenja pa me interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Dule Januz iz Batajnice, 063 203 294. Fantastičan majstor, kod koga vare majstori koji rade delove od aluminijuma. Preporuka iz ličnog iskustva. Dule JaNJuz (mala ispravka). jeste, čova je sjajan i sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko neke ekvirne cene? hocu da radim ojacanje zadnje viljuske i bice malo vise varenja pa me interesuje. ojacanja iskljucivo variti sa mig pulsnim aparatom za aluminijum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZ 1 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan u bataju than=] bitno je dosta (bar za moju cicu koja ce smnome do mora...) nogorzach desni , otpala mi ona mala papa sto se otvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZ 1 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan e i hvala xDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako ispadne ok (a sigurno da hoće) duguješ par fotki sa mora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZ 1 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma sta fotki, ako si bajkom dole u cg dodji do novog na par live expirience dana =p uzgred , mrzelo me da odem do bataje pa sam otishao na dimitrijalu... tehnicki dojajno, estetski siromashno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZ 1 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan e da zaboravih shesto din (morao je da izbrusi deo velicine palca jer mi je otpao) sto je oket Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...