cagivamito 4 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Nis - Naselje Durlan, ulica Knjazevacka - Ostavim jednu devojcicu ispred zgrade, okrecem se i vozim 60 km/h ( ali odmah, prva, druga ) i spazim opel kadet kocikcu ,na jedno 60-70 metara od mene, koji izlazi iz sporedne ulice, ubacujem u 3. i pustam gas ( ali vec sam se dosta priblizio ) i prvo sto mi je palo na pamet, da ce budala da mi izleti, pa sam se nadao naglom kocenju... ( mrak, ja nailazim jos sa XENON-om )... I moje misli se ostvare, covek polazi lagano kao da ja ne nailazim ( CEO DOGADJAJ SE ODVIJA U 5 SEKUNDI ) Ja pocinjem da kocim, motor pocinje da se uvija ( asfalt je kao staklo u tom delu ) i sviram sirenom koja se mnogo jako cuje, on baci pogled, vidi da nailazim I UKOCI NA SRED ULICE, JA IDEM PRAVO NA NJEGA... da li se uplasio ili sta, ne znam, samo znam da je stao i gledao kako nailazim na njega.... Stajem bukvalno 5 cm od njegovih vrata, covek sa zenom ( nekih 45 god od prilike ), 'ladno otvara prozor, i ja pocinjem da se derem, da li je normalan, mogao sam da ga udarim da se ubijemo obojica.... on samo kaze IZVINI, NISAM TE VIDEO, zatvori prozor covek, I ODE!!! 10 minuta nisam mogao da verujem sta mi se desilo... PAZITE SE SPOREDNIH ULICA! Sve se na srecu lepo zavrsilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2099 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1130 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nocas jedan debil izleteo mrtav hladan i meni i jednim kolima koja su isla iz suprotnog smera, a njemu mamlazu ogroman stop stoji, ali jednostavno ga je boleo k****... E, sada ona druga stvar koja mislim da je dosta bitna bila u svemu tome (taj je debil, pa je debil), je ta da sam isao 30-40km/h i naravno, poceo odmah da kocim, nije mi izletao bas na 2 metra, ali da sam isao 60-70+ ne bih bas stao. Tako da... manite se nekih brzina po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 17, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ja trubim kao manijak stalno po gradu. i kada vidim da se neko premislja, ja trubim k'o na svadbi! jbg, barem me skontaju :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja trubim kao manijak stalno po gradu. i kada vidim da se neko premislja, ja trubim k'o na svadbi! jbg, barem me skontaju :-\ Isti sam... A tako i u zakonu stoji, po danu trubi ako mozes spreciti nezgodu, a po mraku blicaj. Tako ja uvek radim, i skontaju uglavnom. A desilo mi se da neki cigo sa askonom izleti pred mene, nisam uspeo ukociti nego sam legao na svirenu i presao u drugu traku, on je stao na pola puta, a iz drugog smjera je isto islo auto, nekako sam se vratio u svoju traku bez ogrebotine, al bilo je potjesno... Gu**ca je radila 1000 stiskova u minuti ;D ;D I stado ja, a izlazi on "Jaoj batko, nisam te videooo, jao dobro je mogli smo obojica da poginemo"... Mislim se u sebi, bas bi tebi nesto bilo. I sta cu malo mu spomenem kevu, sjednem na motor i odem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Nema poente vise uopste da se o tome raspravlja. Ako mozete na svako to provirivanje iz sporedne skinite na 30/40kmh. Osecacete se kul kad preduhitrite sranje. Ne vredi ni da se deres ni da ga tuces samo sebi pravis da se ocecas jos losije a mogu i da ti uzvrate hladnim ili vatrenim oruzjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...