Jump to content

Moto Zajednica

Gulašijada Debeljača 16.05.2010.

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Drag Star 1100 custom

Pa potrajace mislim do vecernjih sati. Od podneva ce svirati tamburasi oko dva je proglasenje pobednika.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Dobro jutro za moju ekipu  :D......ja necu doruckovati, cuvam se za Gulasijadu  ;)......zao mi je sto nas brat Djomla nece biti sa nama zbog bolesti, ali ja mu ovako javno obecavam da cu prvi tanjir gulasa pojesti za njega  ;):D.....

• Zainteresovan, 454 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Dobrojutro ekipico! Evo i ja sedlam motor polako...Kakav crni doručak, samo jabuka da ogladnim i to je to.

P.S. Đomla, samo ti ozdravi, pa ćemo da izgrunfujemo jedan gulaš po recepturi iz Debeljače u sopstvenoj režiji da nadoknadiš propušteno. ;)

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu!

gos'n Vlado jednu manjerku za bolesnog drugara,da gulaš dokaže lekovita svojstva...

tačno tako!

@Floyd samo on nek ozdravi, a debeljački gulaš samo u Debeljači ima taj šmek, valjda zbog vazduha  ;)

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Ne znam kako da vam prenesem utiske sa danasnje Gulasijade. Bilo je dosta motora, biciklista.....mnogo mladih, mnogo kotlica, i stvarno ne znam kako je ziri uspeo da od svih njih odabere najboljeg.

Mi smo dosli oko podneva, i nismo uspeli da nadjemo mesto u restoranu da bi jeli. Zato smo gulas pronasli u restorancicu koji je bio 50- ak metara bio udaljen od mesta dogadjaja.....

Ja sam imao srece da sam seo izmedju dva lepse polovine koje nisu mogle sve da pojedu  ;), tako da sam morao da im ''pomognem''  :D......

Hvala drugarima na lepoj vozji, Milencetu ( LOSMI CAPO ),koji je na par mesta obezbedjivao nasu malu koloonu.....i na kraju,lepom vremenu.....

post-5057-12879078209804_thumb.jpg

post-5057-12879078211057_thumb.jpg

post-5057-12879078212268_thumb.jpg

post-5057-12879078213052_thumb.jpg

post-5057-12879078214428_thumb.jpg

post-5057-12879078215161_thumb.jpg

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

he he bilo je ukusno,dovoljno je reći...

bio,video,probao...

nego vas ne prepoznah na vreme..

• Zainteresovan, 570 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Mi bili oko 17:00 ... kad ono nema nista... dzabe smo krecili  ;D...

Jedino sto smo Sale R1 i ja izduvali motore na pancevackom putu... :D :D :D

• Zainteresovan, 454 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Gulaš je bio odličan,ali za te pare moglo je da ga bude i više.

Morao sam ženu da teram da kuva kad sam se vratio. ;)

Nisi jeo na pravom mestu.  ;) Ovamo gde smo se mi snašli porcije su bile x3 u odnosu na one u krugu.

Dobra ekipica a vožnja taman tolika da izbaciš čađ iz izduva. Gulaš je stvarno bio za medalju. To je u Debeljači već tradicija. Dogodine ponavljamo događaj!

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Stvarno lep dan proveden u Debeljaci. Zamalo da se zeznemo pa , zbog zurbe, gladi i nestrpljenja da jedemo gulas koji su sluzili pod satorom i koji je bio vise nego jadan i tuzan. Mali tanjiri , kao da su ih uzeli iz nekog obdanista sto ce reci da su porcije bile vise nego sramotne. Izvadio nas je Vlada koji je otisao do obliznjeg restorana i raspitao se. Zavrsismo u restoranu, pravom vojvodjanskom, divna basta sa debelom ladovinom, unutrasnjost restorana je ukrasena raznim seoskim motivima, po zidovima i plafonu visi kojesta i sve je to veoma ukusno uradjeno. Porcija gulasha sa prilogom , salatom i hlebom  kosta 300 dinara! Chista 10 i za restoran i , naravno za gulash zajedno sa kupus salatom koja je takodje bila vrhunska.. Vlada je bio gladniji od svih nas i po tome kako je jeo i koliko, pomislio bi covek da je celu proteklu noc ili swingerisao ili je do Debeljache gurao motor  :) Za informaciju svima koji su bili i znaju kakav je haos Igor pravio oko nenarucivanja gulasha jer je zeleo da pronadje na takmicenju svog madjara od prosle godine, Igor je pronasao svog madjara i posle obilnog rucka sa nama u restoranu docekao da proba (jos jednom pun tanjir) i njegov gulash  ;D ;D ;D  iskusno , nema sta

Pozdrav gulash ekipi

A evo i gulash terminatora  :) :) :)

post-520-12879078469231_thumb.jpg

post-520-12879078469767_thumb.jpg

• U prolazu, 6 postova

E pa da ti ja nesto kazem moj gulas terminatoru.Vlasnik tog restorana mi je drugar pa sam upucen u materiju on je davao gulas po ceni od 300 din sa prilozima i hlebom zato sto se za toliko prodavalo ispod satora .Ali ta cena nije ekonomska zato sto je govedje meso 450din kg a u pravom gulasu nema vode vec samo ono sto izpusti meso,sto znaci da unutra nema nista osim mesa.Inace su se delile porcije sa porcijaskom kutlacom.Uzgred u Beogradu je jedna kafa 120 dinara sto izgleda nije sramota ,ali na selu je gulas,salata ,makarone i hleb sramota za 300 din.

• U prolazu, 31 postova

E pa da ti ja nesto kazem moj gulas terminatoru.Vlasnik tog restorana mi je drugar pa sam upucen u materiju on je davao gulas po ceni od 300 din sa prilozima i hlebom zato sto se za toliko prodavalo ispod satfeora .Ali ta cena nije ekonomska zato sto je govedje meso 450din kg a u pravom gulasu nema vode vec samo ono sto izpusti meso,sto znaci da unutra nema nista osim mesa.Inace su se delile porcije sa porcijaskom kutlacom.Uzgred u Beogradu je jedna kafa 120 dinara sto izgleda nije sramota ,ali na selu je gulas,salata ,makarone i hleb sramota za 300 din.

Nisi ti njega druže razumeo.

Čovek je baš pohvalio restoran,priča je o ovima ispod šatora.

A što se tiče kafe u Beogradu,i to je sramota.

Zato pijemo samo pivo  ;D

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

Mi bili oko 17:00 ... kad ono nema nista... dzabe smo krecili   ;D...

Jedino sto smo Sale R1 i ja izduvali motore na pancevackom putu... :D :D :D

paaa mislim da ste prozujali pored čoperaša(tj mene) na pančevačkom putu...

sve zavisi šta ste očekivali tamo,

mi kulirali u vožnji do Debeljače,bili na gulašu,gledali kud tamo neki,bili na ribnjaku,pa opet na gulašu,usput sreli dosta poznatih likova sa raznih skupova,onda opet lagano za Bg tj Borču...

šta ćeš više+lepo vreme...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja