zzz 189 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je nesto iskrslo, ali ove godine planiram na vreme, i obavezno dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka slika, tema od prosle godine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan a, evo, nadjoh http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35844.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se ne sme propustiti! 1. Vlada Afrika 2. Floyd 'ajmo gulašofili!!!! 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema već, nije ova ni morala da se otvara...Bio ja prošle godine, bilo je fenomenalno. Ne znam samo kako su izabrali pobednika. Od 70 ekipa otprilike 90% Mađara, ne zna se ko bolje sprema! Ja idem, pa nek pada i sneg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima otvorena tema, tako da urednici, spojite. 1. Vlada Afrika 2. Floyd 3.djomla 4. 'ajmo gulašofili!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
husar 30 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Debeljaca Motocikl: Drag Star 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Evo i zvaničnog poziva i obaveštenja za gulašijadu 16.05. 2010. Ekipe za takmičenje se mogu prijaviti do 12. maja na telefon 013/ 664-159 a kotizacija za ekipu ( 2 člana) je 900 din. Svaka ekipa donosi svoje meso ( 5 kg junetine) i ako može i butan sa ružom za kuvanje ako ne biće spremljen ogrev za vatru. Takmičari dobijaju kecelje sa logom gulašijade i zahvalnicu a za pobednike će biti i nagrade. MC De'Wheels, kao suorganizator, će opremiti lokaciju šankovima i pićem i angažovati tamburaški orkestar za muziku na uvce a biće i gulaša za one koji nebudu kuvali a žele da obraduju čulo ukusa i uživaju u pravom, izvornom, madjarskom gulašu. DOBRO DOSLI !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
husar 30 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Debeljaca Motocikl: Drag Star 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Ovako to izgleda na madjarskom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada Afrika 2. Floyd 3.djomla 4. zzz 5. _____ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv dogadjaj..ne smem da garantujem, ali ako se okupi neka ekipica sa foruma...ali i zbog gulasa...verovatno eto i mene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv dogadjaj..ne smem da garantujem, ali ako se okupi neka ekipica sa foruma...ali i zbog gulasa...verovatno eto i mene.. Da je neko okupljanje u ''Klubu knjizevnika'' ili u ''Klubu mladih fizicara'', neverujem da bi neko isao....ali posto je gulas u pitanju, hm........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada Afrika 2. Floyd 3.djomla 4. zzz 5.SPORTAUTO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 9, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ha ha samo da se procuje po forumu,ima da bude najmasovniji bjb vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada Afrika 2. Floyd 3.djomla 4. zzz 5.SPORTAUTO 6.aky 7.Milovan hornet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo i mi braćo De Wheelsi. Arpad M.C Patriots Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, neko nas proziva? Nije da sam zeljan gulasha ali ovaj Madjarski bi se morao probati..Ako se bude moglo, pratim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 10, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Verujte mi, nećete zažaliti. Lepa vožnjica, 40-tak kilometara od Beograda, kotlići se krčkaju u hladu hrastove šume. A gulaš je nenadmašan i teško ga je porediti sa nekim drugim. Mađari ga prave sa guštom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
husar 30 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Debeljaca Motocikl: Drag Star 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka: U hladu dudove šume. Dudovi rađaju dudinje a od njih se peče prava banatska dudovača. Odličan aperitiv za gulaš Podsećam prijave za takmičare do 12. maja na tel. 013/ 664 - 159 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan More bre, ja navijam za Arhangele, probao sam gulas sto pravio Mali Sale, au Brate, vrh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Maj 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Taman posle Akcije DDK u subotu u nedelju Debeljaču na jačanje crvenih krvnih zrnaca http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54034.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 10, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan igen,igen,sto bi rekli neki...(neke) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 10, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan More bre, ja navijam za Arhangele, probao sam gulas sto pravio Mali Sale, au Brate, vrh.... Džaba navijaš druže, nisu prijavljeni za ovu godinu. Ako i kuvaju gulaš, kuvaće ga na skupu u Obrenovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan E, JBG, dobro onda navijam za Madjare, a u Obrenovac cu idem isto. Pod obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
husar 30 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Debeljaca Motocikl: Drag Star 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Za Arhangele kuva Rile i ekipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 10, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kada planirate da se okupimo na Jugopetrolovoj pumpi u Carli Caplina? Pa da krenemo svi zajedno, kako valja i dolikuje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...