BIJAGI 6 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja video automobilisti su fizicki odvojeni cak imaju poseban ulaz mislim da netreba brinuti a bendovi...pa gledao sam program al posto to meni nije prioritet nisam nesto zapamtio jedino znam za bend x i vatrena voda njih volim pa sam to zapamtio u svakom slucaju poduzi je spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan mesto za skup je katastrofa blata koliko hoces,ja budala zaboravio kisni kombinezon, u NS je kisa tukla ko luda dok sam ja nasao lokaciju bio sam mokar do gole koze tako sam se i vratio kuci sad pijem cajeve . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeroristaMkGromovi 1 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan mesto za skup je katastrofa blata koliko hoces,ja budala zaboravio kisni kombinezon, u NS je kisa tukla ko luda dok sam ja nasao lokaciju bio sam mokar do gole koze tako sam se i vratio kuci sad pijem cajeve . Laki kao sto si i sam napisao da je padala kisa! Prostor nije ni malo los, sta vise extra je! Neznam sta bi rekao da nije padala kisa i da je przilo sunce! Mislim da bi bezao u lad ispod onog drveca sto raste na strelistu! Nije njihov skup prvi a n poslednji na kojem se to desilo! Ja sam danas dosao kuci jer sam totales mokar. Jako mi je krivo sto je bilo lose vreme danas. U zivotu nikad nisam video da led (grad) pada duze od 5 minuta, danas sam se uverio da je i to moguce. Citavih 1:30 je padao led! NEVEROVATNO! A i oblaci su stalno bili iznad kampa sto mi ni malo nije jasno ali ajde! Od nekih 10:30 je pocela kisa i sve do 18h (do tad am bio tamo) je pljustalo sa manjim suncanim intervalima i prestankom padavina! Cim postavim snimak sa moto skupa na net okacicu ovde linkove da vidite koliko je leda bilo! Danas kad sam stikao kuci za Staru Pazovu imao sam jedno sokantno iznenadjenje! OVDE NIJE PALA NI JEDNA JEDINA KAP KISE A DA NE PRICAM O LEDU! Admine izvini za velika slova! Nadam se da se ovako lose vreme nece vise nikad desiti nij jednom Mk/Mc-u ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Da da'majstor je danas sve obojio u sivo......... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo proveli nekoliko apostola divno druženje na moto festu u Novom Sadu pod šatorom sa Božjom kaznom od 5-6 sati jakom kišom i ledom,postovima od ranije su puni žalbe na organizatore te cena karte i pića pa mesto itd,šta reći piće sto dinara ulaz kao ulaz 300 više nego pristojno za Novi sad a mesto pa ljudi nije ni tako loše ali niko nije zaslužio ovakvo vreme , meni je jako žao zbog vremena jer sam i ja u organizaciji skupa u TEmerinu i znam šta znači ovakvo sra.e ali ipak su ljudi bili od časti i dali sve od sebe.Svaka čast Ridersi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 207 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Mesto susreta odlično, organizacija dobra, viša sila nije bila povoljna, cene pristojne a opremu za kišu stalno nosim sa sobom. Svaka čast NS RIDERSI bolje je nego na tvrđavi samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jbmti vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 31, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jbmti vreme. Mislim da ste me obisli vas cetvorica na putu za Zrenjanin, u crvenom fordu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 31, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan MC "NS RIDERS" MOTO FEST 2009. Sta reci ??? ??? ??? Organizatoru, tj. svim mojim drugarima iz NS Riders-a svaka cast, bili su na nivou, kao i lokacija, samo su-smo se nesto "grdno zavadili" sa "onim gore" pa nas je sve ruzno kaznio sa onako losim vremenom. ;D ;D ;D Vise srece i bolje vrijeme dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Jbmti vreme. sad me ne čudi što "onaj" doček smatraš srdačnim tako smrznutom i veštica bi ti toplo delovala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probudio sam se sa gorkim ukusom u ustima, a nisam pio Bitter lemon. Došli smo žena i ja u subotu oko 20 h kolima, parkirali izvan kampa , obezbeđenje nije dozvoljavalo da se prođe a bilo je slobodnog mesta na parkingu sa leve strane, platili ulaz 300 Rsd po osobi očekujuću da ćemo uz druženje sa poznanicima uživati u nastupu najavljenih bendova. Kako sam čuo ta kiša i led je padala skoro ceo dan, te je organizator sigurno odavno otkazao najavljene bendove zbog mokre bine iz razumljivih razloga, ali ne mogu da shvatim kakav je to čovek koji znajući sve to i dalje naplaćuje ulaz dajući time lažni utisak da će nastupa ipak biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Pa izgleda da je lova bolan bila osnovni razlog sto se taj skup organizuje. Nije to lepo kad su vec znali sta ce biti da vam otmu lovu za nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jbmti vreme. Mislim da ste me obisli vas cetvorica na putu za Zrenjanin, u crvenom fordu.... Verovatno.Cetiri jahaca apokalipse,mokri do 00. :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Probudio sam se sa gorkim ukusom u ustima, a nisam pio Bitter lemon. Došli smo žena i ja u subotu oko 20 h kolima, parkirali izvan kampa , obezbeđenje nije dozvoljavalo da se prođe a bilo je slobodnog mesta na parkingu sa leve strane, platili ulaz 300 Rsd po osobi očekujuću da ćemo uz druženje sa poznanicima uživati u nastupu najavljenih bendova. Kako sam čuo ta kiša i led je padala skoro ceo dan, te je organizator sigurno odavno otkazao najavljene bendove zbog mokre bine iz razumljivih razloga, ali ne mogu da shvatim kakav je to čovek koji znajući sve to i dalje naplaćuje ulaz dajući time lažni utisak da će nastupa ipak biti. Ovo je postala vec standardna prica za moto-fest.Od nekad najboljeg susreta eto dokle su dogurali i bas mi je krivo zbog toga.Nekada sam isao redovno u NS na susret,ali zbog ovakvih stvari ne idem vec par godina Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan organizacija je odlicna, ipak sam dosao al da budem iskren kolima u subotu, platio sam kartu oko osam uvece i imao prostor da se parkiram bilo ga je i previse doduse kroz blato al ko je bio zna sta se desilo,e sad koliko sam stigao da se raspitam policija i firma koja je bila zaduzena zastruju nisu dozvoljavali izlazak na binu i naravno sta da se radi ??? ??? :-[ :'(ma atmosvera je bila ok pod satrom od 300 kvadrata je bilo veselo drustvo pa cak i potezanja konopa,pucanja motorima muzika za moje usi oni pravi su pokazali da im ni led od sat ipo nemoze nista,SVAKA CAST I ORGANIZATORU A POGOTOVO BRACI BAJKERIMA I OSTALIM GOSTIMA, SAMO NAPRED NETREBA NIKAD ODUSTATI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brdo 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Malo Pokiso,ali nije strasno,ahajde sta sad netreba se nervirati bice bolje sledecih godina! Iskreno ja sam se proveo ki lud ;D ajde opet kazem bio mokar i lud,ali nisam zazalio ni trunke!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOLE ZR 1 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Bili i videli! Dobra lokacija, o organizaciji ne vredi pricati, kisa je skroz unistila sve planirano, tako da se domacini nisu mogli pokazati u pravom svetlu. Pozdrav za MC "NS RIDERS"!! Kisa (da ne pominjem led) je naj gora stvar koja moze da vam se desi kad organizujete skup! ostaci leda: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan niko nije spomenuo da je led ostao na zemlji sve do posle deset sati sto govori o padu temperature, ali je pod satorom zato bilo veselo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan niko nije spomenuo da je led ostao na zemlji sve do posle deset sati sto govori o padu temperature, ali je pod satorom zato bilo veselo! Pa necemo jos i o zimskim carolijama. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeroristaMkGromovi 1 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bili kako bilo! Ljudi ali jednu stvar morate da priznate! Moto klub Ns Riders je jedini kod nas u zemlji napravio Zimski Moto Susret! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan e gromovi bilo vas je u lepom broju,svaka cast na podrsci sledeci put se takmicimo u grudvanju ili ko ce veceg sneska da napravi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za sneska ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeroristaMkGromovi 1 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za sneska ;D I ja! Taman prekrijemo Bukovcica sa malo snega i dobijemo Sneska od 2m visine i 140kg! ;D ;D ;D ;D ;D A ipak mislim da je bolje da organizujete neko takmicenje u ispijanju piva! Ovi moji iz kluba mi zabranili da ucestvujem ove godine u ispijanju piva kd nas na moto skupu! :-[ :'( Ocigledan razlog za to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan to lave,nista snesko prvo pivo onda smesko :P ;D a onda u topli sator na zasluzeni odmor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan @Terorista TERMINATORE ;D ajde okaci onaj snimak gde se vidi kako led plese u travi... i ja sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...