Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Gilera Runner 180
:nanana: Hahahhaha, pa pazi lepo izgleda, i zanimljiv je detalj pa me ne bi cudilo da su to kinezi stavili radi fore, ali eto to nisam znao, znam da na fullcrosevima ta cevka se nastavlja i ide negde dole ispod ne znam ni ja gde. Ma cuti na prvi pogled sam mislio da je nesto vezano za merenje goriva hahahahahhahaha :D:lol: Jel ima neko ovde na forumu da je iz Novog Sada, da mi kaze kolika je trenutna cena apolla :D hvala unapred pozdrav svima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3087 postova

Је л' цревце може да се помера напоље-унутра? Ако може, извуци је што је више могуће напоље и смањићеш могућност да пљусне гориво напоље.

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V

na mome motoru je to crevo otprilike oko 80 cm i proteze se ispod motora pa skroz pozadi do tablice, neznam zbog cega je toliko,verovatno neka fora zbog ekologije. :neznam:

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 531 postova
  • Motocikl: 950adv 450exc

Pozdrav ljudi! Procitao sam temu od pocetka pa reko da napisem nesto i ja. Imam apolo pa mogu vam reci da sam imao iste slicne kvarove, a sad me muci drugi zaglavilo mi na instrument tabli 2 3 4 i 5 brzina

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Apollo RX 250 (2010)

Pozdrav, ponosan sam vlasnik apolla(model za 2010.godinu) već 2 tjedna. Mislim napisati svoja iskustva s tim motorom, ali neću ić previše u detalje pošto mi je to prvi motor s brzinama.1aha.gif Stavit ću i slike dok uhvatim malo vremena.

Ovu temu sam cijelu pročito par puta i zapravo me ona nagovorila da ga kupim...Ovim putem se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u temi na korisnim informacijama i slikama.

Nadam se da ću proć puno km sa svojim novim ljubimcem...Više detalja za par dana 0namigivanje.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 81 postova

Pozdrav, ponosan sam vlasnik apolla(model za 2010.godinu) već 2 tjedna. Mislim napisati svoja iskustva s tim motorom, ali neću ić previše u detalje pošto mi je to prvi motor s brzinama.1aha.gif Stavit ću i slike dok uhvatim malo vremena.

Ovu temu sam cijelu pročito par puta i zapravo me ona nagovorila da ga kupim...Ovim putem se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u temi na korisnim informacijama i slikama.

Nadam se da ću proć puno km sa svojim novim ljubimcem...Više detalja za par dana 0namigivanje.gif

Koliko si Evra platio motor?

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V

Koštao me 2230 eura.Ima 1 godinu garancije. Servisi su na 500...1000...3000km. Jedino što moram platit je ulje koje se uljeva u mašinu.

d3SaY_dsc01944s.jpgv9sAg_dsc01941j.jpg

Dobro dosao druze,super ti je masina!. Neka te sluzi u zdravlju i puno kilometara u gumama!! :takoje:

• U prolazu, 81 postova

Koštao me 2230 eura.Ima 1 godinu garancije. Servisi su na 500...1000...3000km. Jedino što moram platit je ulje koje se uljeva u mašinu.

sl1Sl_dsc01944s.jpgwJnke_dsc01941j.jpg

Prelep je, vidim stavljao si karbon foliju, bas je dobra kombinacija, odmah lepse izgleda motor. Samo ta cena je nesto bas visoka, cudi me da je tako skup.

• U prolazu, 81 postova

Skemba gledao sam na bubanj potoku kumovi sto prodaju polovne gume, cini mi se da su bili oko 20 evrica po komadu

Pa, dobro, malo je visa cena za polovnu gumu ali nije preterano, jer ja bih uzeo kada budem kupio apolla i set guma za blato cisto da se provozam po kopu kada mi dodje :D

• U prolazu, 15 postova
Prelep je, vidim stavljao si karbon foliju, bas je dobra kombinacija, odmah lepse izgleda motor. Samo ta cena je nesto bas visoka, cudi me da je tako skup.

To nije karbon folija nego je plastika napravljena u imitaciji karbona. Na tom su bile još i naljepnice koje se vide u pozadini 1jee1.gif ali ja sam ih skinuo jer mi se ne sviđaju tak da je sad cijeli karbon crni....

A cijena mu je tak visoka valjda zato što je dobar hahalol2.gif

• U prolazu, 81 postova

Ja tek sada vidim da je ovo skroz drugaciji model, tj prednja maska i fene su skroz drugacuje, verovatno to nije jedino sto je promenjeno zato je cena tako visoka, a ja bih kupio stari model, e sada ne znam da li ga ima u prodaji kod nas, tj da li ce ga biti na sajmu ili ce i kod nas predstaviti ovaj novi model. :(:ups: :ups: :ups: :ups: :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen:

• U prolazu, 81 postova

I cena mu je sexy. :) Ne mogu da verujem da uz malo promenjen far i par sitnica bude 2 soma evrica??????? Uh breeee :D pa dva stara modela na sajmu za te pare mogu da uzmem + da mi daju popust sto uzimam na vise komada i besplatna dostava i u dupe da me ljube :D Ali ipak je to novi model sa klimom, kozom, radiom, mahagoni detaljima, siberom, alu felnama, i sa jos dosta lepih reci.... :DDDDDD Ne verujem, svaka im dala :D

• U prolazu, 15 postova

Ma nema cijena veze s godinom proizvodnje nego s državom. Kod mene u Hrvatskoj je stari model bio čak još za 200 eura skuplji. Imaju neku foru da računaju cijenu po prosječnoj plači u državi. Znači, oni su proračunali da je u Hrvatskoj viši životni standard nego u Srbiji i nabili cijenu. Iskreno, u ovo doba "recesije" sumnjam u te sve njihove proračune 0stabre.gif

Kolko je meni trgovac reko ovaj novi model ima: bolji auspuh(ne topi žmigavac), bolje hlađenje(ventilator), čok na volanu(neznam jel je to imao i onaj iz 2009??), novi far, carbon imitacija plastike, aluminijske felge sa puno boljim gumama, novi zadnji amortizer(ne bi trebao procurit???), poklopac goriva na zaključavanje, kutijicu s alatom....a ostalo što se ne može vidjeti na prvi pogled je da su malo poboljšali i pojednostavili mehanizme pričvrščavanja plastika i ostalih dijelova.

Kolko sam čitao o servisima u ovoj temi vidim da su dosta loše izvedeni. Ja zasad imam samo pozitivne stvari sa svojim serviserom/trgovcem....Čovjek mi dopeljo motor do doma s kombijem pošto je bilo hladno za vozit se. Sve mi lijepo objasnio. Napravio dobar nulti servis, svi šerafi stegnuti i niti jedan ne fali. Još samo moram otić na prvi servis, ali mislim da neće biti nikakvih problema...

• Advanced Member, 1978 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Jedino sto mi se ne svidja na novom modelu jesu tockovi bez zbica. Sve ostale promene su bile ili potrebne ili bar pozeljne, bas su unapredili model. Pre svega mislim na nov amortizer i poboljsan hladnjak, ostalo je vise estetske prirode ali opet je korak u dobrom pravcu 0takoje.gif Koliko se secam trebalo bi i da su prekidaci na upravljacu zamenjeni tj drugaciji.

U svakom slucaju, cestitke na kupovini. Neka te dobro sluzi i odveze gde god pozelis 1moto3.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 18 postova

Evo da se i ja prikljucim temi , doduse nisam vlasnik al` zato radim na njima.

Dakle ovaj Apollo spremam za kupca i to izgleda otprilike ovako :

Za pocetak sam ga raskupusao po radionici:

fzNG1_201012100015.jpg

Prva stvar koju sam mu preporucio a kupac prihvatio je zamena onog cudnog zelenog antifriza.

Kada sam otvorio vodenu pumpu imao sam sta i da vidim, neke bote nekog zelenog necega na elisama pumpe.

Umesto tog zelenog nazovi antifriza nasuo sam Total Glacelf G12

ZsG2I_201012100009.jpg

Posle zamene antifriza upalim motor i pustim ga jedno 10 min da radi na leru , da malo okrene taj antifriz i po potrebi da dospem.

Kad sam prisao s desne strane motora imam sta da vidim:

YjjAC_201012100031.jpg

Onda sam to isekao , izbacio katalizatore koji izgledaju ovako:

PazV9_201012210190.jpg

Pa malo reda radi ispolirao izduv:

21F0p_201012210187.jpg

Malo ispoliran izduvni lonac i uklonjena nazovi zastita :

Zalepicu s unutrasnje strane plastika jos izolacije tako da nece biti topljenja plasike.

bGYsu_201012210189.jpg

E a onda sam ispolirao i rub felne:

rHfQP_201012210186.jpg

I to na motoru izgleda otprilike ovako:

3zwdj_201012210185.jpg

Ostalo mi je da uradim zadnju felnu , i musterija zeli da se stapovi ofarbaju u crno.

Izmedju ostalog u proseku svaki drugi sraf koji sam izvrnuo imao je preglodan navoj , tako da

su ureznice i nareznice radile punom parom.

E da ostane mi jos i da osmislim neke nalepnice i tuto finito.

• Podržavam 5

• U prolazu, 81 postova

E kada bi svi serviseri bili kao ti :D Lep je, ovaj je bas super, bez nalepnica je nekako ozbooljniji motor, i dosta mocnije izgleda. A taj kineski antifriz je koliko vidim kao gel :D U sustini koliko sam mogao da vidim posle kupovine apolla treba zameniti par sitnica dotegnuti srafove, tj odraditi nulti servis kao sto je odradio ovaj decko sto ima novi model, i to je to apollo je spreman za bezbednu voznju :)

• skuter-servis, 406 postova
  • Motocikl: dr mr

To vam je normalno kod "kineza" , radim isti posao kao i kolega coki pa sam se toga dosta nagledao i naradio na njihovom kvalitetu. Ureznica, nareznica pod obavezno, novi srafovi, posto se skoro svaki kineski sje*e pri izvrtanju, zamena ulja, antifriza, podmazivanja i prepravljanja obavezna. Ima dosta propusta i fus radova pa se to mora srediti ako se zahteva da motor bude utegnut i ne stekce na svakom metru.

• Svrati ponekad, 469 postova

@cokirs13

Čoveče - svaka čast na opravci, održavanju, kastomizaciji i kvalitetu obavljenog posla!! :care:

A ne mogu da verujem da se izduv onoliko zagrejao, do usijanja... :staa2:

Sve pohvale na tvoj račun :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja