Kalesin 575 Napisano Februar 21, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene opet, nabavih frajlauf nov za celih 45eur +5e za uslugu...sad mi treba radapciger da izvadim stari, pitanje treba li neki poseban ili je to standardno...onaj trokraki...i jos jedno mozda glupo pitanje....sa koje strane mu se to cudo nalazi...da ne napravim neko sr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 21, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam dirao nista takvog sam ga kupio, meni nece ni u trecoj bubam preko tih obrtaja ne znam sta je za reci, ma dok prigrije jos malo cackati pa kako ide ide ako nista mijenjati za nesto jace Pa ako si pre apollo-a vozio nešto slabije, ovo će ti biti bomba dobro i jako... Znam kad sam ja, posle peugeot-a xr6, seo, oduševio se bio snagom. Posle kad sam vozio jače motore, tipa tdm, transalp, video sam da mi manjka snage i to mnogo. U svakom slučaju, završiće ti posao, ne ide mnogo brzo, ali brzo stiže do maks brzine, što je kul. S obzirom na ubrzanje, izgled i to da sa 1000 dinara pređemo skoro 250km, po meni skroz dojajna priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 21, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene opet, nabavih frajlauf nov za celih 45eur +5e za uslugu...sad mi treba radapciger da izvadim stari, pitanje treba li neki poseban ili je to standardno...onaj trokraki...i jos jedno mozda glupo pitanje....sa koje strane mu se to cudo nalazi...da ne napravim neko sr... Nisam siguran za alat, nikad ne čačkah oko anlasera, a on ti se nalazi na sredini, tačno ispod slavine za gorivo. Bendiks je sa leve strane, tj. tu je njegova dekla, tačno iznad dekle prednjeg lančanika. Evo ti najbednije upustvo u svetu najbednijih upustava, elem, ima po nekih korisnih stvari, čisto da imaš : Uputstvo - Sprint Apollo.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Jao divno, divno...nabavila sam dva tipa radapcigera, a komša kaže ima u još veličina, to bi značilo da mogu da ga oborim na desnu stranu i prihvatim se hirurgije...hvala puno na otkrivanju " misteriozne" lokacije...a sad ću da vidim uputstvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan nabavila sam Опс, је л' ми то међ' "Аполашима" сада имамо и даму? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe "dama" vozi Yamahu MT07 a Apolo je od 16godišnjeg sinka mog... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Какогод било, респект за даму на мотоциклу и... А уз мало рационалних аргумената, приволећемо и вас к неком "малокалибарском" мотоциклу кинеске провенијенције. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 23, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Zorge in d ekšn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Mart 20, 2017 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco apolasi! Nisam duze vreme posecivao forum, a lenj sam za citanje, moze li neko da mi kaze dali je iko iz zajednice pronasao neke kvalitetnije hladnjake od ovih kineskih ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 20, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco apolasi! Nisam duze vreme posecivao forum, a lenj sam za citanje, moze li neko da mi kaze dali je iko iz zajednice pronasao neke kvalitetnije hladnjake od ovih kineskih ? Lol brate naš Jeste, hladnjaci i amort su prevaziđena tema, nema više dečijih bolesti Pašu sa transalpa, ktm-a, ne sećam se modela, ali msm da smo pisali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Mart 21, 2017 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Meteorolog za info. Neko je lepo rekao negde na pocetku foruma da posle izvesnog vremena vise nemas kineza nego japanca (kada mu izlecis sve detinje bolesti). Ja sam uglavnom zadovoljan sa ovim sto sam kupio. Mala potrosnja, otisao hladnjak i zadnji amortizer (kao svima ili bar vecini) i jos sam morao da promenim flywheel. Sipaj i vozi, uglavnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 22, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha Da znaš, na mom su od kineskih delova, ostali samo agregat i plastike e da, šta je to flywheel? leteći točak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 26, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Flywheel yначи замајац, али је вероватно човек мислио на једнострану спојницу (freewheel, freilauf). А ти боље кажи када ће киша у јужном Банату. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 26, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan aaa frajlauf Zorge, kakva je trenutna sinoptička situacija, ne očekuj padavine, barem do 2-3 aprila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke94 0 Napisano Mart 29, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece drugari, Ja sam iz Subotice, i zanima me da li znate gde bih mogao da kupim nov Apollo? u kojim gradovima tacno ima prodavnice i gde? Na internetu slabo nalazim, a na njihovom sajtu pise da je izgorelo skladiste, a ova tema mi izgleda kao da je osvezena skoro pa svakog dana, pa rekoh da priupitam. Sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 29, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece drugari, Ja sam iz Subotice, i zanima me da li znate gde bih mogao da kupim nov Apollo? u kojim gradovima tacno ima prodavnice i gde? Na internetu slabo nalazim, a na njihovom sajtu pise da je izgorelo skladiste, a ova tema mi izgleda kao da je osvezena skoro pa svakog dana, pa rekoh da priupitam. Sve najbolje Pozdrav druže Novog apollo-a u Srbiji ne možeš kupiti nigde. Jer i dok su se prodavali novi, to su bili 2009 godište, kada su ih i uvezli i kasnije prodavali. Svakako naša komuna ne preporučuje novog apollo-a, zbog ne preležanih dečijih bolesti Možda da probaš u Madjarskoj, al' ćeš imati peripetije oko uvoza onda. Tako da, ako želiš apollo-a, samo polovno, sređeno i očuvano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano April 10, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan E da se i ja javim....i prvo da zahvalim kolegi Branku (Heineken KG) koji se ozbiljno potrudio da mi objasni gde se nalazi frajlauf, kako se skida, sta od alata treba i takodje posto je sam napravio radapciger za skidanje malog tandrljala poslao ga postom izokola... Frajlauf kod mog kineza je bogami u fronclama bio, skroz samleven, kad sam ispustila ulje u posudu su krenuli da ispadaju komadici metala kao heftalice, i neki nazovi federcici...moram priznati odsekoh se jer nisam znala sta me jos ceka unutra...kad smo skinuli dekli jos gomila metalnih drlja je ispala...srecom imali smo pneumatski pistolj pa je skidanje magneta bilo laganica...sad me ceka ispiranje svega benzinom i sastavljanje, novi frajlauf je legao kao saliven. Evo par slikica...nisu neke ali... to bese stanje starog frajlaufa i opiljci Pokusaj skidanja bez pistolja...komedija... Naravno sa pistoljem pacijent uspesno operisan... Nastavak sutra ili prekosutra...pranje stroke i sastavljanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 10, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Пиштољ... Мајка Мара... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skunkkiller 0 Napisano April 12, 2017 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da nadjem kurblu za apolla, ja sam moju izgubio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 12, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако ништа друго, измери пречник њене осовине, па наручуј одговарајућу са "Алиекспреса". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Maj 21, 2017 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratim malo unazad, mislio sam na frajlauf. A sto se tice kurble vidi dali je proradio mastehnik posle pozara, ili daj oglas da je vrati onaj ko je pronasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jun 6, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Braćo apoloni samo da vam javim, da smo prošle nedelje, kolega MileM i ja obrnuli turu do Beograda i dosta vožnje kroz grad. On iz NIša, ja iz Bora. Suma je bila, MileM oko 1000km, a ja oko 700km. Apollo živi i dalje. Samo rokajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tongee Tongee 0 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze dvoje na apolla da stane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 7, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Meteorolog je napisao: Braćo apoloni Јеси ли свестан колико ово звучи "геј"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jun 7, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Tongee Tongee je napisao: Da li moze dvoje na apolla da stane? Može. Ako ste krupni, nije baš udobno ali može... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...