Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Piaggio X9 250ccm 2000g

Hvala Brickmann, ima u Zajcaru jedan za 130 000, mozda neki stotinak vise dinara... Jos uvek se premisljam... Da li ce da im padne cena mozda sada van sezone?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2265 postova

Hvala Brickmann, ima u Zajcaru jedan za 130 000, mozda neki stotinak vise dinara... Jos uvek se premisljam... Da li ce da im padne cena mozda sada van sezone?

Nece sigurno, vec je oko 40 000din manje nego sto bi trebalo da bude, pa ako si iskopao po toj ceni uzimaj dok jos ima ;)

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Samo gledaj da nije stojao celog leta na suncu i kisi. U pirotu i leskovcu su dva apoloa bili na otvoreno. Oba su u ocajnom stanju, zardjali i sve nalepnice su im se odlepile.

• Svrati ponekad, 134 postova

Напокон сам завршио гепек:

NK1Xx_gepack1.th.jpg gTr5x_gepack2.th.jpg UeDVl_gepack3.th.jpg

Био сам принуђен да га офарбам фарбом за фелне, али боље и то, него да поново зарђа.

Што се тиче оних уништених Апола у продавницама, лепо би било да их продавци понуде као оштећену робу, али ово је Србија и то нажалост има мали проценат вероватноће.

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

E pitanje jedno , poshto sam juche malo gario LC4 po stazi mislim shumskoj , zanima me da li je neko malo vishe divljao sa apolom i da prenese iskustva , dal moze da prezivi skokove i slajdovanje po shljunku , travi i blatu :)

• Advanced Member, 1979 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

E pitanje jedno , poshto sam juche malo gario LC4 po stazi mislim shumskoj , zanima me da li je neko malo vishe divljao sa apolom i da prenese iskustva , dal moze da prezivi skokove i slajdovanje po shljunku , travi i blatu :)

Slajdovanje moze, pod uslovom da mislis na proklizavanje ali na tockovima :)  Skokove, dizanje na zadnji/prednji tocak i slicno nisam probavao pa ne znam sta da ti kazem. Mada s'obzirom da su meni 2 zadnja amortizera crkla od normalne voznje mislim da nije pametno skakati, nije Kinez za to predvidjen :)

E bas si nasao sa cime da ga poredis. Ready to race VS not ready to race. :D

Za Qingqi-jeve endurce znam da ucestvuju u nekom reliju u juznoj americi, sa offroad etapama do 1 000km.

Sto se tice rama i amortizacije, Apollo deluje dosta cvrsce, pa ako Qingqi prezivljava bez dodatnih modifikacija (osim dodatnog rezervoara, gps-a i guvernala, sto je stvar potrebe), trebalo bi da izdrzi apollo.  Jedino sto bi ipak trebalo da se poradi na amortizerima. Pretvrdi su za tu namenu, a zadnji umire bez problema, mada su kasnije serije stizale sa drugacijim, tako da je problem verovatno resen.

Ako i nije, makar staviti neki drugi koji moze da funkcionise u tim uslovima, eventualno progresivne pruge u prednji, ili kako vec to ide, nisam bas upucen. :-\

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Trebalo bi podesavati i menjati sve & svasta na motoru. I te Kvinkije sto si video, nisu fabricki, puno toga je tu menjano ;) Tako da se ja za neki ozbiljniji off road ne bi usudio sa kineskim endurom.

Trebalo bi podesavati i menjati sve & svasta na motoru. I te Kvinkije sto si video, nisu fabricki, puno toga je tu menjano ;) Tako da se ja za neki ozbiljniji off road ne bi usudio sa kineskim endurom.

Pa pazi, to je info, pa ko hoce da veruje nek veruje, ko ne nemora, nisam ja to izmislio. Uostalom, to je neki vise amaterski, nego oficijelni, i ne preterano zahtevan u odnosu na neke popularnije, ali ipak je daleko od voznje " od kuce do posla".

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

ma ja tero ovaj moj prevareni  ;D nishta mu ne fali nego ocu ovaj  ;D svidjami se veci je a nije da me nema ... a kontam da ce ih na zimu biti po oglasima .., chim moj zalivadim ili da menjam uz doplatu ... ke vidimo shta bude prvo ...

• U prolazu, 18 postova

pozdrav svima,zainteresovan sam za kupovinu ovog modela,ali mi iz vaše priče deluje da motoru nedostaje snage i nekako mi ta krajnja brzina deluje dosta malo 110-115 km/h (ja sa skuterom Gilera runner 180 2t idem i do 140km/h ).Dali postoji mogućnosti kupovine drugačijeg auspha,prenosa,drugačijeg topenda  da se gore navedeno popravi?  ???

od ovog modela ocekivao sam bar 120-125, negov mali brat 125cc ide otprilike kao i on tako da me to zbunjuje?nego dali je neko menjao prenos,auspuh.....

Onda uredu, ispalo je da ocekujes da ide bolje nego runner. 120-125 sigurno da moze uz manje prepravke, verovatno je fabricku setup naklonjen ubrzanju, a ne maksimalnoj brzini.

pozdrav svima,zainteresovan sam za kupovinu ovog modela,ali mi iz vaše priče deluje da motoru nedostaje snage i nekako mi ta krajnja brzina deluje dosta malo 110-115 km/h (ja sa skuterom Gilera runner 180 2t idem i do 140km/h ).Dali postoji mogućnosti kupovine drugačijeg auspha,prenosa,drugačijeg topenda  da se gore navedeno popravi?  ???

Дали то треба да значи да ови подаци нису тачни?  ???

Metric performance data, Gilera Runner 180 VXR compared with similar motorcycles:

Gilera Runner 180 VXR       Aprilia Leonardo 250     Italjet Dragster 180 LC       Piaggio X9 180 4T

Topspeed (km/h):         114                                         120                                 110                                 115

Power:                       19 hp (14 kw)                       20 hp (15 kw)                   19 hp (14 kw)                     19 hp (14 kw)

Weight (kg):                 119                                         145                                   109                               162

Или је твој скутер нешто буџен?  ???

А и можда неби требало да поредимо 2т и 4т моторе, а поготову скутере са овима. На крају ако желиш можеш да прочиташ мало више о мотору на претходних 12 страна, купиш један комад, поскидаш екологију и блокаде па возиш.  ;)

• U prolazu, 18 postova

podaci su verovatno tacni ali 4t runner 200 vxr  ide 130km/h.... moj nije budzen ali je 2t ........(sory za off).apolo  mi se mnogo svidja probao sam ga malo ,lik koji drzi servis i prodaju mi neda da ga isteram na ovroeno samo na placu(to je 1 i 2 brzina tako da jedini dojam o brzini imam zahvaljujuci ovoj temi i forumu) samo kad bih negde nasao nekog koji je vec radio malo na njemu.....bio bi najsrecniji  kad bi isao 100 km/h na malo manjim obrtajima.....ubrzanja mi i nisu toliko bitna vozio bih vise van grada na otvorenom.

Глиго, како пали твоја машина на овом хладнијем времену? Моја не пита за температуру (још увек), пали ко мина.

podaci su verovatno tacni ali 4t runner 200 vxr  ide 130km/h.... moj nije budzen ali je 2t ........(sory za off).apolo  mi se mnogo svidja probao sam ga malo ,lik koji drzi servis i prodaju mi neda da ga isteram na ovroeno samo na placu(to je 1 i 2 brzina tako da jedini dojam o brzini imam zahvaljujuci ovoj temi i forumu) samo kad bih negde nasao nekog koji je vec radio malo na njemu.....bio bi najsrecniji  kad bi isao 100 km/h na malo manjim obrtajima.....ubrzanja mi i nisu toliko bitna vozio bih vise van grada na otvorenom.

Ako ti je 100kmh dovoljno, mislim da ne treba puno da brines. Eventualno stavis manji lancanik pozadi da smanjis obrtaje (ako ti je vec to problem), i raskrstis sa ekologijom da nadoknadis snagu na duzem prenosu.

Глиго, како пали твоја машина на овом хладнијем времену? Моја не пита за температуру (још увек), пали ко мина.

Ne obraca paznju na temperaturu :) A bas sam vozio ovih zadnjih dana kada je bilo hladno, 3-4 stepena ujtru i pali bez ikakvnog problema. Jedino ako se zaboravim sa saugom nece :D

moze li neko od vas vlasnika da m ikaze je regitsracija za ovaj motor?

Mislio si na cenu registracije pretpostavljam?

Trebalo bi da je oko 9500din, plus minus 500-1000din u zavisnosti od cene tehnickog pregleda i pojedinih taksi koje u zavisnosti od mesta variraju.

@nash

Lepa cena, da nisam kupio motor, verujem da bi me golicao, mada ipak mislim da sam napravio, bar sto se mojih potreba i zahteva, bolji izbor.

Ovo je jeftinooooo  :o  Pocetkom sezone redovna cena je bila 165 hiljada a sad 125... Za nepunih pola godine.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja