<Vuk> 751 Napisano Jul 22, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Ето га, само је скуп 400мл 1075дин... Ја сам ту узео http://www.motobikeshop.rs/product/ipone-spray-cables-400ml---sprej-za-podmazivanje-sajli_IP00736.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma za sajle ce i wd 40 zavrsiti posao. Ili nesto OVAKVO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Jul 22, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve sto je iole masno ce obaviti posao,sve dok sajla nije suva motor ce perfektno da radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jul 22, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Све само не wd јер он се врло брзо осуши и буде као да ниси ни подмазивао, њега треба користити само да очистиш сајлу... поготово ако је киснуо или после прања па уђе вода у бужир, испрскаш је са wd да не зарђа... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 23, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je ekstra proslo prepodne, odem da kupim mesiste za rostilj i dok sam jos iso osecao sam da malo drzi sajla da ne vraca, i pocnem da se vracam stanem da kupim pivce on zakovao u 5k obrtaji i sta cu ugasim ga na kljuc, pokusam da dam malo gas pa da pustim da se otkaci sajla i cujem tak rucka se vrti lagano sajla pukla. Stavim motor na parking i drugar mi kaze ne pomeraj ga dodji da vidis prednju gumu, sidjem pogledam i vidim ekser nakovan ma odlicno ne moze bolje. Al sam se zajebo moze bolje, zivim na brdo a stao sam dole u prodavnicu, pa lepo onda guraj motor do kuce uzbrdo... Bas se lepo provodim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Све само не wd јер он се врло брзо осуши и буде као да ниси ни подмазивао, њега треба користити само да очистиш сајлу... поготово ако је киснуо или после прања па уђе вода у бужир, испрскаш је са wd да не зарђа... Mozda si u pravu.... ja podmazivao i onim laganim uljem za sivace masine. U svakom slucaju i WD je bolji nego nista.... @MileM: Al te poteralo... Mada, na stvar mozes da gledas i tako da je bolje da se sve sto moze, desi odjednom, da to resis, pa da si posle miran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 24, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio sam sve, kako mogu da ucistim onaj teo sto se dize i spusta u karburatoru jel ima odozgo zicice sto su odpadale od sajle kad je pucala. Pogledajte slike kako se krivi sajla odozgo ide rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Avgust 5, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Kazite mi jel menjao neko sijalicu fara na apollu, meni je pre neki dan izgorelo kratko svetlo... Ako neko zna nek napise koja je oznaka sijalice i jel problematicno za menjanje... E i jedini defekt koji sam do sada imao je busenje zadnje gume, ali to se dalo srediti, sam sam je promenio, nije problem uopste. I jel ima medju vama nekog iz Bora ili okoline, da se vozimo neki dan..itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Avgust 9, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da stavljas led sijalicu jel to nista ne svetli (samo lepo izgleda), a sijalicu skini pa odnesi u radnju i trazi istu, tako je najlakse. Ako ti nije problem da slikas kako tebi stoji sajla iz karburatora da vidim dal je to problem do mene ili je na svakom apolu onako ikrivljeno. Samo skloni sediste i vidi se ispod rezervoara karburator. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Avgust 11, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mogu da ubacim slike na forum?-nisam nikad do sad radio,a ne znam da li ima negde objasnjenje?trazi mi link,al nemam link nego ocu direktno sa kompa da stavim,jel moze to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Avgust 11, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Udjes u Glavni Editor, i dole levo ispod pravugaonika gde pises tekst imas Choose File tu izaberes sliku pa kliknes odma ispod pise Zakaci ovaj fajl. I onda kad se upload kliknes nesto pise prikazi u postu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Avgust 11, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mile... Hteo sam malo da obnovim temu,zapocecu tako sto cu se pohvaliti svojom novom masinom Slike govore hiljadu reci,a ja kazem samo da sam odusevljen i prezadovoljan ovim motorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Avgust 11, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju ga vozio, puno sigurnih i lepih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Avgust 12, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom u zdravlje ga vozio i puno kilometra preso! . - Savetujem da stavis gumene podloske gde se drze oba hladnjaka da bi izbegao kasnije krivljenje od vibracija. Edit: Ako mu skidas sediste, slikaj mi onu slicicu da vidim kako kod tebe stoji sajla od karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Avgust 12, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi,vozicu ga punio to je sigurno,motor je stvarno extra.. Bas sam razmisljao da stvim neke gumice al nemam nikakve da stavim,moracu negde da kupim,pa kad budem kupovao,kupicu raznih velicina pa cu da stavim na sve srafove koje drze konstrukciju,ram i motor,pa se nadam da cu tako smanjiti vibracije kojih ima dosta,ne smetaju mi tolko,ali resicu ih se... @ Mile,sajla stoji ukrivo i cese se o rezervoar,sto zapravo ne valja,vec je na jednom mestu skinuta guma buzira i vidi se unutra metal kojije zardjao,naravno po mojem obicaju sve sam podmazao pa dobro radi,ali to mora da se sredi,tako ne sme da ostane.... Taj problem se moze resiti savijanjem neke sipkice pod uglom od 60-90 stepeni i na taj nacin odaljiti sajlu dalje,da se ne cese od rezervoar,a ujedno je ojacanje,pravicu to ovih dana,pa kad napravim bice slika. Uglavnom treba da izgleda ovako kao na slici.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Avgust 12, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Da to sam i ja razmisljao da stavim takav ugao ali pitanje je da li ce se uklopiti tj. dal ima mesta da se stavi. Nzm gde bi to moglo da se nadje. Do koliko RPM ga teras Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Avgust 16, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze sve da stane,ima moj drug apola,napravio tu krivinicu pre 3 god a od 2009 ima motor,sad ce jos malo da dotera do 12000km a nije imao nikakvih problema,samoneke sitnice nebitne,tipa istrosila mu se ona guma kod lanca na ramu,i takve gluposti... Jednom sm samo probao cisto da vidim kolko moze ide do 9500-10000 obrtaja u voznji,a u ler kad ga turiram do 10700,a od mog ortaka ide do 12500,zato sto je izvadio katalizatore i stavio je neki drugi cdi bez limitatora za njega puko 50e,i vise nema nigde da se nadje i ako se nadje mnogo je skupo. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Avgust 16, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze sve da stane,ima moj drug apola,napravio tu krivinicu pre 3 god a od 2009 ima motor,sad ce jos malo da dotera do 12000km a nije imao nikakvih problema,samoneke sitnice nebitne,tipa istrosila mu se ona guma kod lanca na ramu,i takve gluposti... Jednom sm samo probao cisto da vidim kolko moze ide do 9500-10000 obrtaja u voznji,a u ler kad ga turiram do 10700,a od mog ortaka ide do 12500,zato sto je izvadio katalizatore i stavio je neki drugi cdi bez limitatora za njega puko 50e,i vise nema nigde da se nadje i ako se nadje mnogo je skupo. Pozz Uuu, koliko on ide brzo u 10000 obrtaja. Ja mog nisam vozio vise od 5000 obrtaja, prosecno od 3,5-4,5. To za katalizatore se i ja razmisljam da izvadim kad predjem 1000km, nista mi ne pomazu samo oduzimaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Avgust 16, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada moj topspeed je 124km/h dok je njegov bez katalizatora na 12000 RPM sa tim cdi-em 145-maze nekako do 150 kad duze vozi brzo... Katalizatore cu da vadim na sledecu sezonu,al kad izvadis,mnogo jako ce da se cuje,sto mi se ne svidja,ovako ima mnogo doba zvuk,e onda ako izvadis katalizatore trebao bi praviti lonac... Na koliko pumpas gume?-cini mi se da su moje previse tvrde,treba ih ispumpati,ali na koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Avgust 16, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji put si mi proverili na prvom servisu, a ja kad ih pretisnem malo se savije unutra, znaci da nije max. Jel katalizator ima samo u cevi ili i u topu? Jer ima na tvom motoru onaj ventil ili je skinut ne znam kako se bese tacno zove(nesto za gasove koji se vrte)? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Avgust 17, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Za sada moj topspeed je 124km/h dok je njegov bez katalizatora na 12000 RPM sa tim cdi-em 145-maze nekako do 150 kad duze vozi brzo... Cime je on izmerio ovih 145-150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Avgust 17, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima 2 katalizatora i oba su u cevi,u delu de je kurbla,vidi se zadebljanje cvi,to odseces i zavaris novu cev,a mozes i celu cev da uzmes i promenis celu cev do lonca.. EGR ventil sa pre par dana skinuo,u principu dobices samo to da ce ti motorduze trajati,a sto se snage tice dobices vrlo malo,ali osetice se na maksimalnoj brzini. 145 izmereno na apolovom cajgeru,pa oduzmes malo kolko apolo laze i dobices pravu kilometrazu,ja sve govorim po njegovom cajgeru,da laze znam i to sam primetio,al nije mi to bitno,uglavnom ide brze neko ostali apolasi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Avgust 17, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slicica iso sam prekljuce na off-road Mala provera pred off-road Prva pauza, mora malo da se oladi Iz drugog ugla Pronadji apolla na sliku! Povratak kuci, kako izgleda nocu Nis (izgleda malo vise svetlije, ipak je mobilnim slikano) Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Avgust 17, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupi ovaj stitnik sto je zakacen na grani od auspuha: I zna li neko gde moze da se kupi ovakav prednji far od RX 250 Extreme: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Avgust 17, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mesto za off road,za ovaj stitnik auspuha zovi sprint novi sad,kao i za far,ako oni nemaju,nema niko drugi,mozes naci neki slican,ili bolji lepsi far na nekim sajtovima pa poruciti ili negde u prodavnici... http://www.motobikeshop.rs/ za ove znam da su imali jako lepe farove,razne su imali da biras do mile volje Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...