MileM 139 Napisano Jun 13, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno si ovo uradio, jel si ponovo zasrafio plastiku dole ili ne. Ja mislim da sad moze da se zasrafi plastika jel hadnjak ne moze da se zgnjeci drzi ga ovo sto si napravio? Ja bi samo dodao gumice da koliko toliko ublaze vibracije. Evo nekoliko slike, obrnuli smo neki krug po off-road ja i stojko94 Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Jun 17, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama ala uzivate Mile koliko dugo imas ovog apola,malo sam se vratio unazad i citam jos je u razradi(251km)a nesto mi se cini da je dugo kod tebe pa se cudim kako uspevas tako malo da predjes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan sad ima preko 300km na satu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jun 17, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Ја толико пређем са бајсом месечно 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Jun 19, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Heheh,pa to je novo motorce.Ja 300km predjem za 10-15 dana a on ih vozi mesecima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolabor 0 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan # MileM trebalo bi pri padu najveci teret da ide na L profil umesto na hladnjak, i manji deo tereta da se prenese na rezervoar preko plastike koja se srafi za L profil, jos nisam polagao test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
provokatorBG 1 Napisano Jul 4, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da udam Apola. Sluzio me je odlicno ali bi nesto vece Koga interesuje moze oglas da na vidi na: http://www.mojauto.r...Apollo_2009_god http://www.polovniau.../sprint_apollo/ Ako je neko od kolega sa foruma zainteresovan, sredicemo i neki popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jul 4, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Таман да се Марко понови Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Jul 4, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo i dobro ocuvano motorce,kad bi imao te pare odma bi ga uzeo bez razmisljanja. @ provokatorBG Iz kog dela Beograda si?Sta si radio sa zadnjim blatobranom?Koja bi bila cena za forumasa? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
provokatorBG 1 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako sta?! Pa napravio sam ga Na Vidikovcu sam. Dodji da vidis, probas, pa ako ti se svidi - dacu ti ponudu koju ne mozes da odbijes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Jedno pitanje,ima li ko iskustva sa amortizerom na apollu? Rec je o zadnjem amortizeru,pukao je,pa sam to resio,zavario i napravio,ali,posle par dana procureo i dosao mu je kraj,pa me zanima, zna li ko od kog motora moze da odgovara amortizer na apolla,nesto priblizno,i da se prepravi malo..? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Jul 6, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mog bivseg stavio od Suzukija TS. Doduse, cale je nesto grunfovao pa je opruga apolova oridjidji (Suzukijeva je tanja i meksa. Mislim da je amort od TS 50, pa zato ), sam amort je japanski, a donje kacenje je mejd in domaca radinost.... Mozda bi bez ikakvih prepravki mogao da pasuje od TS 125, ali to treba proveriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 21, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problemce, danas sam ga vozio celo prepodne i kad sam dolazio osetio sam da sajla zateze mnogo, np. do 4-5 hiljade obrtaja i zategne mnogo sajlu, teze se vrti rucica. A pre toga prosle nedelje nekad nije teo da vrati sajlu nazad pa ostane da radi na 2.2 - 2.4 hiljade obrtaja, nekad vrati nekad ne. I sad kad sam se vratio dok je ugasen ja mu navrnem malo gas da vidim i opet zateze, i onda je malo kvrculo i kad sam vratio rucicu mogo sam i unazad da malo zavrnem i onda on istera sajlu i ono crevo u kojoj je sajla. Sad zavrnem unazad rucicu on istera sajlu i onda zavrnem on uvuce pa jos malo zavrnem(tad pomera leptira u karburator) i onda krene da zateze sajlu i ne moze da se zavrce vise. Ne znam dal je problem nesto u karburatoru gde se spaja sajla, ali cudi me taj visak sto izlazi odakle on i zasto toliko malo mogu da zavrnem gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 21, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Do sad sam bio u garazu i znao sam da je neka glupost bila samo je trebalo da se provali sta. Prvo sam resturio rucicu celu i sve je u redu pa sam sklopio. Navrnem rucicu pa je pustim da se brze vrati i posle 2 puta vratila se sajla sto istrcala, problem je bio sto je zaglavio na pola gasa, i nije teo da vrati sajlu pa je zato ona istrcala kad ja vratim rucicu hehehe glupost. E sad je problem pola resen pitanje je dal treba sajla da se podmaze ili to glavi onaj feder u karburatoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Jul 21, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Treba samo da uzmes spric sa uljem i iglu i malo uspricas i cekas da se slije pa opet malo i posle toga ima da bude bolje nego novo Ja cim sam uzeo ovog kineza prvo sam sve srafove dotegao i sve sajle podmazao,pa takvih problema nisam imao. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 21, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam srafove dotego posto su neki bili labavi a podmazujem sve zivo i sve je u redu osim ove sajle. Nego ne znam sta ako ulje koje ubacim izadje na drugu stranu creva i udje u karburator tj tamo se slije ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Jul 21, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne sipa se to litar ulja,nego malo 5,6 kapljica maximum i to nee odma da se slije nego za koji dan,a ako udje nece nista da fali,uci ce mozda 1,2 kapi ali u velikim razmacima a to nece skoditi ni karburatoru ni motoru,ja sam moju par puta tako podmazivao i nista lose se nije desilo(samo je gas normalno radio),a dok je bio nov sipao sam mu malkice ulja 20ml da se bolje podmazuje,nista ne skodi samo vise podmazuje karike,i to je to.Nema posebne nauke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 21, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao si 20ml dvotaktnog ulja u benzin na 4T motor? ako sam te dobro razumeo? I meni je nov al ne znam koliko je to pametno da se radi. Sutra ujutru odma podmazujem sajlu. Hvala za predlog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Jul 21, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam sipao 2t ulje,vec normalno motorno ulje koje se sipa kao ulje za podmazivanje,ali to samo malo,da podmaze sve tunele i karike da podmaze bolje dok se ne razrade,ali 20ml ulja nije nista kad se pomesa sa 7l benzina Samo ti to podmazi i teraj,bez brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 22, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Auu covece koliko se sad lako okrece i koliko brzo vraca, nikad nije bilo toliko lako i brzo. Uspricao sam mu 9ml nije sve uslo nesto je izaslo drzao sam krpu da koliko toliko zapusim crevo gore kod rucke. Ali stvarno se vidi razlika, mnogo lakse dam gas i kad oduzmem odma padnu obrtaji a pre je to bilo polako. Ako neko nije podmazivao moja VELIKA preporuka da to uradi, odo da se vozim ... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Jul 22, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis,kazem ti ja,samo nisi trebao toliko da polivas,malo je sasvim dovoljno jer ono kasnije scuri i pozmaze clu sajlu i to je to,uglavnom ko god da vozi kineza prethodno neka sve sajle DOBRO podmaze i nece imai nikakvih problema sa njima i duze ce mu trajati,ja sa mojim presao nesto vise od 15000km i nije mi pukla ni sajla gasa ni sajla kvacila,samo zato sto sam podmazao... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jul 22, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Па то је једна од основних ствари одржавања мотора, треба редовно чистити и подмазивати сајле. Ја сам увек прво шприцао WD40 у бужир да избије прљавштину, па тек онда подмажем сајлу са уљем. Пре пар недеља сам купио спреј за подмазивање сајли, тако да се сад више не морам зезати, час посла ушприцам у бужир и све исцури доле, цела сајла подмазана. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 22, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Podmazujem sve ostalo ali ovo nisam smeo zbog karburatora. Vuce kako cas posla kad ispricas sprej moras pre toga da otkacis sajlu sa karburatora ili pustis da se slije u karburator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jul 22, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Па не знам ја како је на аполу, на пулсеру се подмаже за 20 секунди, има рупица испод ручице од гаса, гурнеш сламчицу од спреја унутра и шприцаш (тако је фабрички предвиђено да се подмазује) после цури доле са карбуратора, али не може ући у њега... Сајлу квачила подмазујем тако што стиснем ручицу, угурам сламчицу у бужир и шприцам... Простије не може бити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Jul 22, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam trazio rupicu ja sam rasturio rucku za gas(2 srafa), jedino me brine da ne ode u karburator kad se slije. Gde si uzeo sprej i koliko je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...