anbeast 67 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Uh... one Conti, cini mi se Twist se zvao model, kostale su oko 5000 po komadu. Ja stvarno pojma nemam da li mogu tjubles na ove felne, nikad u zivotu nisam imao tjubles na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 29, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima zadnja ContiTwist SM 130/70-17 ali zato nema prednja. A ova twist zadnja kosta 7 300din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da tubeles ne moze na zicanu felnu, a mozda i gresim. Mile M podrzavam te po pitanju hejtera koji zaposedaju nasu temu i pljuju po apollu a videli su mu samo tablicu u daljini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 29, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si sigurno ne moze, koju onda ContiTwist napred da stavim: http://www.motobox.rs/continental-moto-gume/supermoto-gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano April 29, 2014 (promenjeno) Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam terao pozadi Dunlop TrailMax TR91, a napred originalnu kinesku gumu i bio sam zadovoljan. Bojao sam se isprva prednje gume i vozio prilicno oprezno, medjutim kasnije sam se opustio. Mozda da uzmes zadnju Twist, a prednju Go i ustedis pare? Tako je, bre, uaaa hejteri Sta znam, mene moj Apolac nervirao sitnicama i glupostima, ali nista ozbiljnije se nije desilo ni u najavi. Oko 4500km sam presao od jula do novembra, decembra... Da nemam ambicija za ozbiljnijim off roadom i za daljim turama, ne bih ga ni menjao... Pa stavi ovu stotku, malo je uza al to nikakav problem nije osim mozda estetski. Te Conti su svetlosnim godinama daleko od originalnih guma Promenio April 29, 2014 član anbeast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 29, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Go otpada zato sto je tubeles a to ne moze, ne znam gde jos da trazim te ContiTwist. Ja kad sam ga uzeo novog posle 50-100km zamenio antifriz, stavio gumice gde se drzi plastika na hladnjake, na prvom servisu mi zamenili ulje i traizo sam da mi zamene i filter za ulje posto je taj dosta stajao tamo i zamenio sam mu svecicu i stavio NGK DPR8EA-9. I mozda jos neke sitne zezalice. I za sad nemam nikakvih problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 29, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sto je tubeles, i twist je tubeles, stavis unutrasnju u nju i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 29, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, hvala na info. Onda nazad ContiTwist i napred Go i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano April 30, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko sto meni poceo da secka motor kad mu nacepim gas do kraja nebitno od brzine secka ? :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 30, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Можда ти се запрљао карбуратор, мада нек се јави неко стручнији Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano April 30, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam strucniji ali meni pada na pamet da ti nije zapusen filter tj. da ti je dotok goriva slabiji pa kad ga zavrnes da lonce karburatora ostane prazno i motor stucne dok ne stigne novo gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 30, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan To sto kaze anbeast i proveri svecicu da li je u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Maj 1, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako secka samo u visokim obrtajima, onda je 90% bombina do 1500 i pase sa vecine skutera, ali prvo proveri svecicu i karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 8, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim temu: Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Maj 10, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Da lli neko zna ko je ovlasceni diler za Sachs motore,kaze mi drug da bi oni trebli da ga imaju sad(onaj novi model sa trouglastim faromi alu felnama...) i da je imenovan kao Sachs RX 250,..Znam da su nekad bili K.M.H. Trade u nehruovoj na novom beogradu ali su se odavno odselili.Znate li vi nekog drugog dilera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Mile odlicna clip!!! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 10, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nocas me zove burazer oko 2h i kaze ukrali mu motor, vracao se i nestalo mu benzina parkira ga oko 10h nocu ode da zavrsi neke poslove po gradu kupi litar benzina da se vrati kuci, dodje i ono nema motora. Jbg, jos ga je ostavio u glavnoj ulici, na parkingu gde su zgrade okolo... Cuvajte i pazite gde ostavljate, to je motor iz klipa onog sto sam postavio, na pocetku snimka se lepo vidi stoji iza apolla isto supermoto, u Nisu ima koliko ja znam takva jos 2, ako ga neko vidi nebi bilo lose da mi javi. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle.pfc 0 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svaki deo zamenio na Apollu,vise mi je muka...Tako da cu ga sad prodati ispod cene,pa ako je neko zainteresovan nek se javi ...Ko ima zivaca,mada sad skoro da nema sta vise da crkne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Maj 12, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas4733498/orion_orion/ jel ovom apolu ne smeta sto mu j malo ulubljena prednja felna,ja sam se nameracio da kupim apola i tacka,nista me nece spreciti,kad-tad imacu jednog. @ srle.pfc,kakav je tvoj apolo,koja ti je cena?mozes da ubacis neke slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 12, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...98/orion_orion/ jel ovom apolu ne smeta sto mu j malo ulubljena prednja felna,ja sam se nameracio da kupim apola i tacka,nista me nece spreciti,kad-tad imacu jednog. @ srle.pfc,kakav je tvoj apolo,koja ti je cena?mozes da ubacis neke slike? Sigurno da smeta pri vecim brzinama, ko zna sta je bilo kad je uspeo toliko da ulegne prednju felnu. Bolje plati malo vise al bar uzmi neki normalan, da sednes i vozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle.pfc 0 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije registrovan,ja sam vlasnik,2009 god...Cena ce biti po dogovoru ali jeftinije nego u oglasima sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kako li ovaj iz oglasa trese sa tom felnom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 13, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima... Novi sam clan ovde, a od skoro sam i vlasnik jednog lepog apollo-a. Pazario sam ga od anbeast-a, i mogu da kazem da ga je super ocuvao. To mi je prvi ozbiljan motor i prezadovoljan sam za sada. Super vuce, potrosnja jos bolja, izgled fenomenalan i sto je najvaznije prelezao je sve fabricke bolesti. Jedino mu akumulator moram nabaviti. Nadam se da ce me sluziti. E da, pre apola, vozio sam dvotaktnu zujalicu, bila je lepa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 13, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod akumulatora, jel moze neko da napise tacne dimenzije akumulatora??? Motor mi je kuci a ja sam u prestonici, pa planiram da ga kupim dok sam ovde... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...