LWF the DJ 0 Napisano Octobar 25, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kula, Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Koliko košta da se zameni hladnjak na modelu iz 2010.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Octobar 25, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan ma nov ti je mnogo skup oko 60e levi ako imas mogucnost bolje ga krpi sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikson 0 Napisano Octobar 25, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nov ti je mnogo skup oko 60e levi ako imas mogucnost bolje ga krpi sam stojko evo ti fejs...od druga sa zverkom sto ima dva auspuha pod repom.....Miloje Stanimirovic.....pa ga kontaktiraj...mislim da ima nekih slika pa ces videti....inace mi smo iz loznice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Octobar 27, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj postavi neku sliku da vidimo to cudo sa dva auspuha vec jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikson 0 Napisano Octobar 27, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ulazim ovde preko fona ....komplikovano mi je za slike(a i ne znam kako) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Octobar 27, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Udji nekad preko komp. da vidimo te slike... Mene zanima kako izgleda mozda bi uradio to i na svom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 27, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Udji nekad preko komp. da vidimo te slike... Mene zanima kako izgleda mozda bi uradio to i na svom... Ма штаће ти два ауспуха... Нема сврхе на једноцилиндричном мотору... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Octobar 28, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste nema svrhe, ali extra izgleda hehehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Octobar 29, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze nesto da mu skodi 2auspuha ? ja sam narucio sutra mi stize auspuh pa cu da vidmi na tamo da ugradim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 30, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze nesto da mu skodi 2auspuha ? ja sam narucio sutra mi stize auspuh pa cu da vidmi na tamo da ugradim... Па, највероватније ће се променити смеша горива и ваздуха у карбуратору због већег протока кроз ауспух. Али лако се може појачати смеша ако ти буде пуцао из ауспуха... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Octobar 30, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze nesto da mu skodi 2auspuha ? ja sam narucio sutra mi stize auspuh pa cu da vidmi na tamo da ugradim... Kolko si ga platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Octobar 30, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan ma polovan neki za 10e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Octobar 31, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Octobar 31, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Gotova podloga za cajgere. Pa kako Vam se svidja, molim za misljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Novembar 5, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze nesto da mu skodi 2auspuha ? ja sam narucio sutra mi stize auspuh pa cu da vidmi na tamo da ugradim... Ima li neka slika, jesi sredio auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga jos ugradio posto sam kupio samo top ( lonac ) a nemam izduvnu granu. sta mislite gde je najbolje da uzmem i koju za izduvnu granu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Novembar 5, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga jos ugradio posto sam kupio samo top ( lonac ) a nemam izduvnu granu. sta mislite gde je najbolje da uzmem i koju za izduvnu granu ? Jel isti top kao i apollov, gde si ga uzeo ima li jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan da fabricki sam uzeo full stanje kao nov. 0631152509 zovi na taj broj pa vidi mozda ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Novembar 6, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve otislo, nema. Ako znas jos nekog pisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Novembar 6, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan pa nzm ja sam od njega uzeo... ako saznam nesto javim ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Novembar 19, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan da fabricki sam uzeo full stanje kao nov. 0631152509 zovi na taj broj pa vidi mozda ima. Zakaci li auspuh, postavi neku sliku da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan da fabricki sam uzeo full stanje kao nov. 0631152509 zovi na taj broj pa vidi mozda ima. Zakaci li auspuh, postavi neku sliku da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Novembar 28, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Naso sam sliku, lepo izgleda sa 2. Napravio sam jedan kratak snimak sa mojim apollom kako se cuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Novembar 29, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan tvoj ne puca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Novembar 30, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec hocete nesto konstruktivno da napravite onda stavite jedan protocni i zavrsite posao, sa tim sto se verovatno i izduvna grana mora menjati. Ovo kupovanje fabrickog pa jos i stavljanje dva nema nikakvu svrhu jedino ako ce da stoji u dvoristu i ti da mu se divis kako je lep. Pre ili posle opet ce da progori i bukvalno da se raspadne, a samo prepakivanje fabrickog nema nikakvog smisla jer je osnova losa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...