stojko94 2 Napisano Jul 24, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan oko 10.000 je sa novom tablicom i saobracajnom a oko 7000 je bez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Jul 29, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan kako je moguce najbolje i na najduzi vremenski period da se resi problem sa hladnjakom ? procurio mi je levi hladnjak i sad ne znam sta da mu radim. nov sam naso 25e ali me je strah da i taj ne procuri jel ima neki kvalitetniji da se pase ili ovaj nekako da se osigura da ne procuri i on ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Jul 29, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Jel otisao na prvoj vertikali do rama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Jul 29, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je tako gledano od napred dodje desni hladnjak (ne onaj glavni gde se doliva tecnst) sa leve strane priblizno gornjem uglu curka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Jul 30, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Nadjes nekog ko krpi hladnjake zatvorice je skroz i neces imati problema, naravno antifriz sa sto visom tackom kljucanja i da ti radi termo davac, kad bi kupio novi hladnjak opet bi pukao na istom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Jul 30, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti puno na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Avgust 4, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan apollac otisao da ne pisete vise na pp inace ima onaj tecni metal, mislim da je 650 din, bocica ja sam sa tim lepio sam, i uvek je uspelo, ocistis hladnjak, naspes taj tecni metal i ostavis da se osusi do ujutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Avgust 4, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan hoce da zalepi ako je na celiji procureo ? koliko ti je puta procurivao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan konacno sam usliko i evo fotke kako trajno da resite problem pucanja onog limica sto drzi hladnjak a dogadja se zbog vibracija jednostavno uzmete sraf, ne secam se duzine premerite metrom oko 4 - 5 cm je duzine ima u svakoj gvozdjari ali onaj sa tubavom glavom da vam se poravna sa platikom spolja da se manje vidi, na njega navucete gumu od creva za gorivo, koja vam sluzi kao odbojnik i amortizer od udara i vibracija, na kraju gume stavljate sraf (ne vidi se na fotografiji pa sam ga docrto na racunaru) funkicja te navrtke je da kad usrafite sraf u hladnjak, ne preterivati da ga ne probusite, onda sa tom navrtkom kontrazategnete da se ne odvija sraf i drzi distancu, a stavljate onu platnu protiv odvijanja ispod navrtke, to se podrazumeva nadam se da sam vam uspesno objasnio valda ako nekom nesto nije jasno nek pita a evo i fotke evo ovde objasnjenje kako ce vam manje vibrirati hladnjak a samim tim i pucati... uvek puca na prvom rebru zbog vibracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Avgust 5, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan koliko puta ti se desavalo da pukne, pa si ga krpio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan pa dok nisam stavio onu gumu za smanjenje vibracije godisnje jedno do dva krpanja mu dodje kao normalno odrzavanje, ali od kad sam to ubacio pucanje prestalo, a mozda sam i ojaco tecni metalom pa je zato prestalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Avgust 5, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas zalepio sam tecnim metalom ovo mesto gde mi je curkao hladnjak.. to je prva vertikala, ja sam nalio tecni metal duz cele vertikale kako bi je navodno ojacao. kako se to vama cini ? ubacicu sutra slike da vidite kako izgleda sutra ga i sklapam nadam se da sam uspeo da ga zakrpim da ne curka vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Avgust 7, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan evo slike kako sam uradio hladnjak mada mislim da nece valjati. kako se vama cini ? mislim da nece da funkcionise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Avgust 7, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda moj apolac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Avgust 7, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Nece, moras da je iseces, ovako ce opet pustiti negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Avgust 7, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan kako mislis da je isecem ? gde mogu da nadjem nov polovan ceo hladnjak da kupim i koliko se krecu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 7, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna, mozda i hoce da radi. Meni je vrisnuo desni (naravno na prvoj vertikali). Bio je okrpljen tecim metalom (slicno kao ti sto si okrpio samo mnogo krace, oko 2,5cm je bilo) i posle nekog vremena je procurio. Mislim da je pritisak probio jer su 'ladnjaci odmah nakon te popravke okaceni na gumene nosace na svojevrsnom crash baru. Drugi put je okrpljen tecnim metalom, ali je ovoga puta on ''armiran'' tankom metalnom mrezicom. Za sada drzi. Doduse, do sada tek nekih 500km.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 7, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da malo osvezimo temu, da vide ljudi da Apolac sluzi i za voznju i uzivanje, a ne samo za popravku, treniranje zivaca i mehanicarskih vestina Prve tri fotke su sa mog uspona na Tupiznicu kod Knjazevca.Tada magarence jos uvek nije dobilo full ''stealth-wannabe F117'' tretman. (Koji se ogleda u farbanju plastika ''bumper'' sprejom sa teksturom i farbanjem u mat crno svega ostalog sto se da ofarbati ) Ostatak fotkica je sa uspona na Vrsku cuku iznad Zajecara. Fotke su u stvari ''still'' kadrovi iscupani sa snimka napravljenog GoPro kamerom uvazenog clana baltrekk-a.. Aj' cao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Avgust 7, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo sto si ti okrpo je ok, samo sto nisi morao celu duzinu, samo sto uzmes srafciger, tu gde je puko malo obradis one limcice, rebra, da bi bolje lego tecni metal uz cevku, ja sam krpo i presao 18000 km sa puknutim i nikad nije curio na istom mestu, a krpan je jedno 10 puta sem toga sa apolom sam iso par godina na more, jest da treba pre puta pitati dupe dal moze da izdrzi, ali masina kao masina nikad nije stala niti me ostavila na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Avgust 7, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan extra su ti fotke svaka cast. ja sam sipao sad tecnost i provozao icurka opet moracu opet da ga skidam... hteo sam da vas pitam jel i kod vas ventilator postavljen tako da duva a ne da vuce vazduh? kod mene ventilator duva vazduh i onda kako se motor krece i uvlaci prirodno vazduh ventilator suprotno duva i sudaraju se jel to dobro ili ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 7, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Iskreno, pojma ne'am kako duva vent Kada je prvi put procurio nakon krpljenja, ja sam sipao onaj prah za krpljenje (ima za 90 kinti na pumpama) i drzao je jedno vreme.Od tada nikud ne idem bez njega (mada posle drugog krpljenja nije bilo potrebe za njim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Avgust 7, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @stojko Iseces mislim da se ukine cela ta vertikiala, nadji nekog ko krpi hladnjake da ti pokaze ili on neka ti to uradi. Ventilator TREBA DA UVLACI VAZDUH od prednjeg ka zadnjem delu motora, obrni zice pa ces dobiti pravi smer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Avgust 7, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan ok. hvala. sad sam ga upravo opet skinuo i zakrpio jos jednom da probam zamenicu i zice pa cu ujutru da ga namontiram i nasipem neku tecnost za zapusavanje i antifriz i videcu ako i dalje curi moracu da odstranim celu vertikalu,. jel nece to odstranjanje drasticno da utice na hladjenje motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Avgust 7, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ja sam i sa leve i sa desne strane ukinuo nije se nesto preterano bunio, antifriz i ispravan termodavac i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan jel za jace motore poput apolla i vece kubikaze je obavezna kaciga full face ili moze i ona kao slem da se koristi ? ja koliko sam upucen da samo za motore do 49ccm moze da se koristi slem a za jace motore mora full face ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...