purebg 0 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Београд Motocikl: Аполо 250 ер-икс Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Злиг0ре. Где си пазарио Континентал гуме, да ли их имају на лагеру и која им је цена? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari! evo i mene u Apollo sekti! imam Apolla starog malo jache od godinu i 2 meseca. uzeo sam ga pre 10ak dana, sa 5500km, u super stanju, sa skinutim nalepnicama. poshto mi je tako crn sav neshto njanjav, 2 sata sam se igrao sa nalepnicama, shablonima, i skalpelom, i napravio neshto shto se meni lichno bolje....drugi je prednji blatobran, stavljena druga guvernala, i stavio Universal Rally Hand Guards... zamenio sam mu odmah i gume, kupio sam Continental Contitwist SM gume. nisam ga vozio sa starim gumama, tako da ne mogu da uporednim koliko se sad drugachije ponasha. sutra cju da mu stavim i zelene reflektujucje trake na tochkove, a u sredu idem da napravim nosach za kofer...evo i dve slike, sa starim i novim gumama... i da! ako nekome trebaju moje stare original gume, neka se javi, pa da neshto smislimo ...prednja je preshla 5500km, zadnja je preshla 500 jer je bila zamenjena nekom drugom (tom na prvoj slici).... Slika 1 Slika 2 Dobro dosao ZLIGORE ! Treba meni i prednja i zadnja ako poklanjas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jul 13, 2011 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Злиг0ре. Где си пазарио Континентал гуме, да ли их имају на лагеру и која им је цена? u Motobox-u u NS-u, oko 9500din, ima na lageru...zadnja je 2010 a prednja 2011 godishte. bio sam danas neshto i do sprinta, 8700 su obe gume kod njih...dechko koji ga je djirao do sada je probao i sad sa kontinental gumama, kaze da je razlika nebo i zemlja...a razlika u cifri je stvarno minimalna Dobro dosao ZLIGORE ! Treba meni i prednja i zadnja ako poklanjas. bojim se da cjesh morati da otvorish novchanik, da ne ispadne bash da sam ih poklonio ..teshka su vremena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Злиг0ре. Где си пазарио Континентал гуме, да ли их имају на лагеру и која им је цена? u Motobox-u u NS-u, oko 9500din, ima na lageru...zadnja je 2010 a prednja 2011 godishte. bio sam danas neshto i do sprinta, 8700 su obe gume kod njih...dechko koji ga je djirao do sada je probao i sad sa kontinental gumama, kaze da je razlika nebo i zemlja...a razlika u cifri je stvarno minimalna Dobro dosao ZLIGORE ! Treba meni i prednja i zadnja ako poklanjas. bojim se da cjesh morati da otvorish novchanik, da ne ispadne bash da sam ih poklonio ..teshka su vremena! Pa dobro, platicu dostavu AKS,brza posta ... Mislim da si napisao "dal trebaju"? a ne, na prodaju! U svakom slucaju, HVALA. Da iskoristim priliku da obavestim sve Apollase da je u Pancevu moto skup 15.07-17.07 pa ako je neko raspolozen da se druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
provokatorBG 1 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E jbg Dunja, ja sam za druzenje ali ovaj vikend nesam u mogucnos'. Neki naredni vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan E jbg Dunja, ja sam za druzenje ali ovaj vikend nesam u mogucnos'. Neki naredni vikend... E pa gde si ti? Nema te ko masti u lezajevima na prednjem tocku!! ok,Javi se za voznju mislio sam da si vec u Nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Apolasi pozdrav svima nije me dugo bilo izgleda da cu se pridruziti vasoj familiji, nasao sam povoljno na prodaju apolla malo izlupanog pa me interesuje da mi date savet neki. Apollo je u sustini kompletan, fali mu prednji blatobran i prednja maska sa farom i kilometar satom viljuska nije kriva, prednja felna je zinula i najstrasnije sto me najvise plasi ram je ciknuo kod onog srafa iza prednje viljuske gde se spajaju one dve cevi od rama. Moze li neko da mi kaze koliko su te plastike i km sat sto mi fale i da li je strasno to sto je ram napukao hvala unapred, inace taj motor nije ni registrovan presao je nekih dve stotine kilometara i odmah bio slupan....... Hvala unapred pozdrav celoj ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko je registracija za apolla posto ovaj nije nikada bio registrovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Шта ти значи то "рам је цикнуо"? Како то изгледа на сликама? Ако ниси пазарио моторче, зивни оне у Новом Саду да видиш имају ли можда неки рам за "Апола" у неком буџаку. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije polomljen nego je samo od naprezanja popustio sa jedne strane sutra cu uzeti apolla pa cu vam ostaviti slike. Raspitao sam se kod jednog majstora on mi kaze da je ram najmanji problem. kaze da moze da mi uradi da bude kao fabricki. Uzecu ga pa makar mi stajao u sobi da ga gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari, to sto je naprslo nije ram vec nosac masine one dve sipke sto se spajaju u jednu tu su popustile na sastavu gde je sraf...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 15, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Чекамо слике. А за оно остало што ти треба, опет зови Нови Сад. Распитај се и пошто су те пластике од "Пулсера" - мож' ће лепше да "легну" од оригиналних, па одма' да имаш кастомизован бајк. Какви су хладњаци? Ако су цели, а већ се зезаш са поправкама, направи неке рамове или нешто шта би ти предложили "Аполаши", да завршиш са тим , па да ти не пуцају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Чекамо слике. А за оно остало што ти треба, опет зови Нови Сад. Распитај се и пошто су те пластике од "Пулсера" - мож' ће лепше да "легну" од оригиналних, па одма' да имаш кастомизован бајк. Какви су хладњаци? Ако су цели, а већ се зезаш са поправкама, направи неке рамове или нешто шта би ти предложили "Аполаши", да завршиш са тим , па да ти не пуцају. 'Ladnjaci su u full stanju u sustini ceo motor je kompletan, kada ga gledas sa strane vidi se pod okom da je viljuska malo usla unutra ali nije kriva veceras cu otici da uzmem to pa postavljam slike ostavite mi samo broj od tih iz novog sada. Da i skinuo sam sa neta katalog rezervnih delova i nema cena uopste, samo neki kodovi, zar im nije bilo lakse da stave cene umesto kodova ??????? Pozzz svimaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 15, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јеси ли уверен да ти или неко ко ти је на дохват руке, можете да оцените колика је штета и може ли и како да се то среди и да на крају ради к'о што је Бог заповед'о? Мислим, да се не патиш, па да ти мотор буде сав изувијан и вуче у страну. Контакт увозника имаш на сајту - http://www.sprintscooters.com/kontakt.htm Ако немају пластике или ако ти се не допадају, може да погледаш код других Новосађана - http://www.shop.motobike.rs/ . Робу шаљу курирским службама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan zeznuto je kad se kupi slupan,nikad ne znas gde i sta moze da se javi posle odredjenog vremena i ako je kriv ram uvek ce biti problema oko toga sto vuce u jednu stranu...ali dobro ,nadamo se da nije strasno,u kranjem slucaju,ako si ga uzeo za male pare a po tvojoj recenici "Uzecu ga pa makar mi stajao u sobi da ga gledam " rekao bih da je ipak mala para u pitanju,sto znaci da i u delove mozes da ga prodas i da zaradis cak,dosta ljudi traze delove za apolla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam apolla juce, upalio ga da radi kod tog coveka nije radio ni 2 minuta nesto je puklo i pocelo je ulje da curi tako da sam imao srece sto ga nisam ni isterao iz njegove garaze. e sada mi se uopste ne isplati da ga takvog uzimam jeste da je jeftino ali nemam racuna da mu i masinu radim. za te pare cu pre da dam ucesce za novog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 17, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кол'ко ти је то "јефтино" било изражено у динарима? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Кол'ко ти је то "јефтино" било изражено у динарима? Nesto ispod 500 evra. Prvo su mi rekli 800 ja se nasmejao pa kao znas 700 evra zadnja cena i ja kazem lepo moze za 500 oni kao moze teraj i ja ga isteram iz garaze da se zagreje upalim da ga oteram posto je u voznom stanju kad poce ulje da pisa na sve strane jaooooj. Njemu su se nosaci motora zabili u masinu i valjda je pukao blok ili naprsao i na tu naprslinu baca ulje koliko sam mogao da vidim. I zadnji amortizer je gotov. Ma puno ulaganja tako da sam odlucio da ne uzimam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan znaci samo za u delove...trazice se delovi masine i te kako samo dok apoloasi predju kilometrazu,moze tu lepo da se zaradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan @Skemba baci broj telefona da vidim za tog apolo mozda bi ga ja uzeo trebaju mi neki delovi. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi i meni par sitnica...pa ako ga uzmesh, rachunaj da nas ima kojima mozesh prdati stvari koje tebi mozda necje trebati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Apolasi postoji realna mogucnost da rasturim motor u delove, nazalost imao sam havariju menjaca i trenutno ne vidim izlaz u popravljanju istog.... tako da sta kome treba polako pravite spisak pa da vidimo sta cemo imam jos par opcija i ako to propadne otisao je u delovima. Opet apelujem na kolegu Skembu da pusti broj telefona od Apola koji je planirao ka pazari, ako nije, pa da bar jednog valjanog sastavimo. pozzzzzz drug Miki PA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Шта си радио да раксанташ гетриблу и шта је отишло? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
purebg 0 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Београд Motocikl: Аполо 250 ер-икс Prijavi odgovor kao problematičan Још једно питање. Пре неки дан предња кочница је постала изразито тврда, а кочење је знатно ослабило. Мислим да сам негде прочитао да у том случају треба променити кочиону течност, а моје питање је како то да изведем? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...