Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Evo snimka ali zvuk nije baš realan snimao sam sa fotoaparatom

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• zaludan, 383 postova

Poceo sam da imam elektricnih problema sa djuntom kad korman skrenem ulevo izgubim svu struju, a tako mi se opet nerastura sve.....

@vava

Nema sta da cekas ferodo su mnogo bolje od kineskih, ako mene pitas od novosadjana treba uzimati samo plastike nedaj boze a sve ostalo menjati kvalitetnim delovima. Razlika u ceni nije zanemarljiva ali sigurno mnogo bolje grize ferodo od kineske.

@uketicu

Stavi samo jednu cevku....kad on puca na ler gasu kako li je kad spustis iz vise u nizu?

Oću to sam i planirao staviću samo jednu cevku al neverujem da će pomoći kod pucanja,malo je preglasan al sam primetio da me bolje čuju u saobraćaju pomeraju se kad se provlačim.

A u petoj na 110-120 kad pustim gas pa,pa,papapapapa znaš koja bolest a ide isto kao i sa fabričkim auspuhom možda je za nijansu življi na višim obrtajima inače nisam primetio neku drugu razliku.

Apolaši prso mi je danas definitivno hladnjak desni.. noga mi odjednom u vožnji pozelenela :D ,ovi u massu izgleda imaju na stanju al neznaju cenu >:( negde je bio oko 900din prošle godine...dal je bolje krpiti kolko se sećam vi ste to sami radili sa dvokomponetnim lepkom a

@malizmaj mu je ukinuo te ćelije na strani gde je prso interesuje me kako si to uradio....inače mi je prso u donjem levom uglu gledano sa sedišta.

• zaludan, 383 postova

@uketicu

Prvo sam zalepio pastofixom i mogu reci da radi posao solidno, a onda sam zatvorio tu vertikalu i za sad necuri videcemo za dalje e sad problem je ako ti curi van vertikale onda mu pomoci nema i druga stvar koliko je pametno uzimati opet kineski drugi jer je kvalitet bas 'jadan' bila je ovde na forumu tema tj. firma koja radi hladnjake pa bi valjalo pitati sta i koliko.

I treca stvar vezana za rashladni sistem kod apolla otprilike po onom satu sto sam ugradio pali ventilator preko 100 stepeni recimo zimi kad sam ga vozio nije prelazila trecinu sad kad je toplo na otvorenom drzi pola, a cim udjem u guzvu kuca preko 100 stepeni, pa vezano za to vozite sa antifrizom sa visom tackom kljucanja dok neotkrijemo dal je zaista tako.....

• Svrati ponekad, 469 postova

Drugovi saborci, odluke su donete, i moj apolo predajem sledećem vlasniku. Prođe jedna sezona, svašta se čačkalo i sređivalo, a onda se pojavio KTM i to je bilo to. Više nisam objektivan po pitanju apola kad me pitaju kakav je, jer posle pobesnele oranžade sve mi je :ups: Da je motor niži ili moja skwo višlja, ostao bi njen... Pa tako, ako nekome treba zanimacija, srećno :moto3:

• Svrati ponekad, 140 postova

Dovidjena Tamanitu lepo se provedi sa KTM-om, mogu samo da ti porucim da najjaci ostaju :moto3::zdravo:

LM Primetim ja pre par dana da mi pri kocenju nesto klati prednji tocak,proverim i vidim ima lufta u lezajevima onako lepo. Pre toga par dana je pocelo da curka ulje iz predljih stapova i ne da meni djavo mira... Skinem prednji tocak, rasturim stapove gornji sraf na stapu zapekao i bez pomoci fena i Dunje 07 jos uvek ne bi bio skinut.Lepa prica a evo i cinjenica lezajevi u prednjem tocku su 6905 semerinzi prednjeg tocka 42/32/7 semerinzi prednjih stapova 43/55/11 i drugi spoljni tzv "prasinar"43/55/14. u jedan stap ide oko 350ml ulja. Sta jos reci mislim da je to to.Ako neko bude hteo ili morao da menja cisto da ima informacije da ne mora da rastura motor pa ceka delove.... pozzzzzz drugari :moto3::moto3:

• Podržavam 2

Drugovi saborci, odluke su donete, i moj apolo predajem sledećem vlasniku. Prođe jedna sezona, svašta se čačkalo i sređivalo, a onda se pojavio KTM i to je bilo to. Više nisam objektivan po pitanju apola kad me pitaju kakav je, jer posle pobesnele oranžade sve mi je :ups: Da je motor niži ili moja skwo višlja, ostao bi njen... Pa tako, ako nekome treba zanimacija, srećno :moto3:

Svaka čast želim ti da se navozaš sa njim lepo i da te nesluži kao apollo nego mnogo bolje :zvizduk: i ja sam nešto ovih dana gledao razne motore možda ću i ja mog na doboš ili u neku zamenu za oko mi je zapao jedan 525 exc :ooo: brutale verzija fabrički nema ni ćopavu...ima samo motor i ram i 113kg al nemam ni blizu tolko para...nego daj okači neku sliku u temi narandžastoj da vidimo tu spravu....izvinjavam se za off administratorima :D

@malizmaju odneo sam na krpljenje hladnjak zvao sam danas ove u masstechniks verovali ili ne jedan hladnjak košta neverovatnih 5700din!!!oni su pukli sa mozgom definitivno, prošle godine je taj isti koštao 1000 i nešto...inače sam kupio antifriz sa tačkom ključanja 133c neki motulov pa ću sutra apolla da skockam verovatno ako bude gotov hladnjak.

• Podržavam 1

Vožnja će biti valjda :neznam:

Zakrpio sam hladnjak sam sa locktite tečnim metalom od majstora nema vajde uzeo čovek pare i nije uradio posao kako treba držalo je celih 5 minuta kad sam upalio makinu >:(

....naravno odma se vratim da mi vrati pare nazad i kupim tečni metal i bogami skoro cela vertikala do dela gde se kači za ram je propišala sad baš dodjoh iz test vožnje i drži za sada.....stvarno dal u ovoj zemlji ima normalnih majstora jbt-e samo to radi(krpi hladnjake) od toga živi i to nezna da uradi kako treba,šta reći :bljak:

• zaludan, 383 postova

Ma doslo vreme pa svi imaju titule doktora, inzenjera, i sta ti ja znam koje-cega ja sam moj zatvaro dole kod hipodroma al da me ubijes ne mogu da se setim kako se covek zove-radnja mada trebalo bi da imam vizitkartu negde.

Tamanitu nek je sa srecom nego daj link od nove masine da vidimo djuntu, ja sam bio resen za Husqvarni medjutim mnogo mi mala :stabre: ove godine sigurno ne ali zato sledece moracu na neko KTM-emce.

Voznja ce se desiti kad bude bilo interesenata za sad ih nema al bice sigurno....

Apolaši bio sam danas u N.sadu službeno..... u Sprintu su dobili delove za apolla kao imaju sve neznaju još sve cene....kupio sam sailu kavačila da imam za rezervu 870din inače mi je momak koji tamo radio rekao da su delovi za apolla jezivo poskupeli hladnjak jedan 5700din,amortizer 8000din i tako dalje...

ako niste znali od sada vozite ktm-a >:( a ne kinesko prometalo ktm-likog izgleda

kao priča ide da su kinezi prve dve godine isporučivali delove jeftino da ih navuku na taj model motora a sad su digli cene u nebo...i zato je hladnjak prošle godine bio 1200din a ove 5700!amortizer valjda 3400 a sad 8000!

Šta da vam kažem ako nekom nešto treba navalite :jok:

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Аполо 250 ер-икс

Јуче стигао Аполо капарисан на сајму аутомобила у Београду :aha:

А како је грозно време, и са мотором није пристигао и рачун/фактура нисам у могућности да региструјем превозно средство (бар не до сутра, кад су обећали фактуру) нисам се ни поштено провозао >:(

Имам неколико питања за искусне аполаше, који ми сервис у БГ препоручујете како званични за обавезне сервисе, тако и неки озбиљнији за одржавање мотора (уколико је исто и потребно) и које су све измене или дораде потребне за што дужи и квалитетнији радни век и лепшу вожњу.

И још једно питање, да ли је неко пазарио/монтирао полиспорт интеграл штитнике за руке, пошто видим да им је цена сасвим пристојна и лепо изгледају?

Јуче стигао Аполо капарисан на сајму аутомобила у Београду :aha:

А како је грозно време, и са мотором није пристигао и рачун/фактура нисам у могућности да региструјем превозно средство (бар не до сутра, кад су обећали фактуру) нисам се ни поштено провозао >:(

Имам неколико питања за искусне аполаше, који ми сервис у БГ препоручујете како званични за обавезне сервисе, тако и неки озбиљнији за одржавање мотора (уколико је исто и потребно) и које су све измене или дораде потребне за што дужи и квалитетнији радни век и лепшу вожњу.

И још једно питање, да ли је неко пазарио/монтирао полиспорт интеграл штитнике за руке, пошто видим да им је цена сасвим пристојна и лепо изгледају?

Servis u Bg-u ti ja lično ne preporučujem nijedan....al pošto moraš zbog garancije ja sam imao lepa iskustva sa servisom "Kosač" iz Smedereva,mada mislim da ni 0oni nisu nešto stručni ako bude neka ozbiljnija intervencija na motoru za redovna servise ok

Ili servis u N.sadu ovlašćeni iz prostog razloga jer imaju svu potrebnu logistiku a verovatno i malo više znanja nego ostali njihovi "stručni" servisi pogotovu u Bg-u čast izuzetcima ako ih ima..

.....sve probleme koje sam imao sa motorom mogu biti slobodan da kažem da su 80% zbog "stručnog ophodjenja "motorom dok je bio u ovlašćenom servisu punih 20 dana zbog zapljanog karburatora a vratili su mi ga u stanju da sam se jedva dovukao do kuće+ sam tek posle otkrivao šta su sve čačkali po motoru i naravno sve to je posle zezalo u vožnji....moj ti je prijateljski savet da samo servise koje moraš radiš u ovlašćenim servisima(redovne servise)a sve ostalo sam ako znaš ili...kod pouzdanog majstora

Srećno sa Novom makinom i nakači neke slike da vidimo svi kakav je kad je nevin :moto3:

Obavezno proveri sve šrafove pogotovu one ispod motora takozvane nosače motora i redovno proveravaj njihovu stegnutost...sve ostalo šta ti bog da :aha:

• Svrati ponekad, 287 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER-5

pure koliko je kostao ? gledam izasao i pulser 200cc .samo ne znam koje su im cene....ali ovo sto kaze uketicu vezi rezervnih delova stvarno nije za radovanje,bas bzv... 0zbunjen.gif

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Аполо 250 ер-икс

Аполо је плаћен тачно 130800 рсд, то је била цена са сајамским попустом од 15%. На сајму је био изложен и Пулсар 2, 200 кубика (са дисковима на оба точка) цена изложеног примерка ~143000 само нисам сигуран дал је то са сајамским попустом или на ту цену иде 15% попуста :zbunjen:

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Apollo Orion RX 250 Supermoto

Jel mozda neko mjenjao glavnu diznu? Koja je oznaka dizne? jer meni bi sigurno sad trebala veca posto se motor razradio sad.

• Zainteresovan, 531 postova
  • Motocikl: 950adv 450exc

Apolasi treba mi onaj deo sto se steze prednja kocnica i cantrica za ulje za volan i na njemu ide retrovizor. Rucica i cantrica su dobri kocnica radi normalno samo puko taj delic. E sad posto celo jutro ne mogu da dobijem sluzbu rezervnih delova u NS zna li neko de mogu da nadjem to ili moram da pazarim sve u komletu sa sve rucicom i cantricom.

• zaludan, 383 postova

@pure

Dobro nam dosao.

@tamanitu

Srecno sa novom djuntom.

@ducky

Nije niko bar nije prijavio, najeftinije resenje ti je da razbusis postojecu sa tim da moras lepo nanovo da ustelujes karb.

@vava

Orginal takvu samo u NS, e sad mozda budu bili bezobrazni i prodavali sve u kompletu onda je jeftinije da posetis nekog strugara da ti napravi od aluminijuma novi steznik....

Ko od Apollasa prodje veceras na B.Brdu Kirovljevom oko 20 i 30?

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: apolo

cure mi prednji stapovi

i nece motor preko 7 tisuca obrtaja ,hocu da se vozim za praznike

moram da kupim te semeringe,kvalitetne

ulje i ZADNJI AMORTIZER KVALITETAN!

• zaludan, 383 postova

@mikitaxi

Koliko imas na km satu? Menjaj svecicu za semeringe imas u savskoj prodavnicu, Mikipa je menjao pa je bio toliko dobar da podeli sa nama dimenzije semering viljuske 43/55/11 i prasinar 43/55/14 a ulja imas u massu u Jovanke Radakovic ili nekoj drugoj motoprodavnici.

Bas sam hteo da primetim da si nesto solirao sinoc..... :moto3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja