guja011 167 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne, nego na helikopterčiće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lancia, ono što objedinjuje sve (ulazne) konverzije i jeste ref napon ali isti može da pravi i gluposti ka izlanim analognim pokazivačima (manja verovatnoća, ali postoji) . popaljene lampice mogu biti i od vode i od krepalog clocka bubašvaba na štampi. najgori kvar je onaj koji se ponavlja i nestaje ("sam od sebe"). njega upecati je stvar pravog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, znam, ali sve smo to pregledali, cisto je k'o suza. Referentni napon zvuci kao objektivan uzrok, treba sad tragati pa znati gde je doslo do odstupanja, a znas i sam da bez sheme to moze lako biti jalov posao zbog neophodne pobude na nekim tranzistorima, ma.....videcemo, samo se od sebe nije sredilo do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ukoliko ima u SM opisano koje su ulazne veličine sa senzora, moglo bi se na stolu isfolirati i malo upratiti od napona. naravno ako uspeš da safataš Arakisa, mnogo je pogubljen u vremenu i prostoru (izgleda da funkcioniše isključivo na pivo i qbajsice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Maj 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeste, ja sam pogubljen u vremenu i prostoru a ti si ljuta guja i zapeta puška ;D ;D Uvidom u SM pronašao sam još jedno zgodnom mesto kao uzrok nerviranja korisnika - CPU na skrivenom i vrlo nedostupnom mestu, pa ću sutra pokušati da ga isčupam pajserom i da vidim o čemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...